daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Pek sansimiz yok gibi.
PSV macindan sonra hem moraller kotu hem takim yorgun bide akkilari Hollandadaki macta. Motive olabilirlerse mactan beraberlik cikartabiliriz diye dusunuyorum.
Kayserispor: Navarro, Emir, Zurab, Eren, Hasan Ali, Sefa, Abdullah, Riveros, Troisi, Amrabat, Ahmet.
Trabzonspor: Tolga, Serkan, Giray, Mustafa, Celustka, Volkan, Zokora, Aykut, Olcan, Alanzinho, Burak.
senol hoca alanzinhoda ne goruyor anlamis degilim koy oraya iste adrian"i be adam.
İk yarı 2-0 Kayserispor üstünlüğüyle bitti.
İlk yarıyı Kayseri Kujovic ve Eren Güngör'ün attığı gollerle 2-0 önde kapadı.
Kayseri 3-1 önde kujovic( 2).eren g.-volkan şen
Burak 2 tane salladı 3-3 şuan durum...
Sanırsam bu gazla 4. golüde bulur Trabzon
Edit: Diyecektim ki maç bitmiş
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Dün Sivasspor, bugün Kayserispor amatörce işler yaparak rakiplerini maça ortak etti![]()
Burak farkı![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Burak ne bicim frikik atmis oyle![]()
Bir de Avrupa maçlarında atsa.
Maçın berabere biteceği nelliydi oynanmadan.Kayserinin gollerini görmedim ama bizim attıklarımız iyi gollermiş.Seyirciler açısından zevkli bir maç olmuşl.
Bu arada Burak Mersin maçında yok.
ozeti izledimde trabzon savunmasi evlere senlik cok rahat geciliyor acilen cozum lazim bu savunmaya yumlu-celutska ikisi denenebilinir aslinda. hucum hattinda gol yollarinda SIKINTI yok trabzon sohbet alanindada dedim tek kotu olan yer savunma.
Kaç Oldu Şimdi Burak ?
30 Oldu Sanırsam 40 Gol Atarsa Rekoru Alacak Eline![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Kayserispor çok iyi takım ancak genç oyunculardan oluşması sebebiyle birçok maçta tecrübesizliklerinin kurbanı oluyorlar. Bugün de Trabzon'a karşı bolca pozisyon buldular ama değerlendiremediler. Hatta bu kadar iyi oynayıp, pozisyon buldukları maçı nerdeyse uzatmada kaybediyorlardı. Trabzonspor 2-1 olduktan sonra belki ateşlenip toparlanma fırsatı bulabilirdi ama Kayseri'nin çok çabuk cevap vermesi nedeniyle Trabzonspor tekrar dağıldı. Burak'ın golünden sonra Kayseri'de tedirginlik başlarken, Trabzon toparlandı ve 3. golü de buldular. Sonuç olarak güzel bir maç izledik. İki takıma da tebrikler.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
bu sene öyle böyle geçti ama ben bu takımdan umutluyum. bir tane çok sağlam stoper ve bir 10 numara ile seneye iyi işler yaparız gibime geliyor. ama bu sene rafa kalktı. kalan kısımda Adrian olsun, Henrique, Volkan gibi oyuncuları kazanmaya çalışmalıyız. bu sene Burak'ın senesi oldu bizim için o kadar. o da haftaya yok ki gol atabileceği bir maçtı.
umarım seneye şans da biraz bizimle olur. çok şanssız takımız çok.