Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Ankaragücü kazanır

3 9.68%
  • Berabere biter

3 9.68%
  • Fenerbahçe kazanır

25 80.65%
Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 131 sonuç

Konu: [30. Hafta] Ankaragücü - Fenerbahçe

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Default [30. Hafta] Ankaragücü - Fenerbahçe

daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

rahat kazanırız derbiye moralli ve eksiksiz çıkarız inşallah

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Maça gideceğim bir aksilik olmazsa. Rahat kazanırız demek istiyorum. Ancak Ankaragücü'nün durumu ne olursa olsun deplasmanlardaki saçmalıklarımız aklıma geliyor. Hayırlısı artık.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu maç çok önemli bence. Kolay gibi görünsede Ankaragücü'nün gençleri kendilerini kanıtlamak isteyecektir. Bizim deplasmandaki ruhsuzluğumuz aklıma gelince kolay maç olmayacağını düşünüyorum.

Fenerbahçe uzun zamandır rahat maç oynamıyordu. Geçen hafta belki de sayısı parmakla gösterilebilecek şekilde kolay bir maç izledik. Ankaragücü gençleri kendini göstermek istiyor ama kalitemizi koyarak maçı kazanmak zorundayız. Fenerbahçe maçı handikaplı alır diyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ankaragücü son maçlarında gol atabildiğini gösterdi ancak rakip Fenerbahçe olduğundan kapanacaklardır diye tahmin ediyorum...Fenerbahçe,Galatasaray ve Trabzonspor gibi 4-0 kazanır bence...

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Deplasman maçlarımızdan dolayı kesin bir 3 puan diyemeyiz ama içerde oynadğımız oyunun yarısını bile oynasak çok rahat kazanırız .
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bence Mert , Özgür ve Recep 11 başlamalı bu tür maçlarda izlemeliyiz artık onları.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Bence Mert , Özgür ve Recep 11 başlamalı bu tür maçlarda izlemeliyiz artık onları.
    Valla deplasmanda as takımla bile zorlanırken onları görmesek bence daha iyi şimdilik,Özgür olur ama Retodan daha iyi olacağı kesin.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Volkan
    Gökhan - Orhan - Yobo - Özgür
    Topuz - Selçuk - Emre - Dia
    Sow - Bienvenu(Semih)

Şeklinde çıksak bu maça çok iyi olur. Yine tek forvet oynamamızı istemiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Komşuda çatlayıp, bize patlamazsa iyidir...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Fenerbahce kazanir galiba

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ankaragücü yerinde olsam maç Kadıköy'de oynansın diye başvururdum, nasılsa kaybedecekler, en azından bu maçta stad dolardı, tüm parayı Ankaragücü alırdı ve bu zor dönemde kasalarına iyi bir para girerdi.

Maçı ciddiye alıp, sadece cezalı oyuncular yerine, en iyi durumdakiler oynamalı, bazı şeyleri deneme maçı olmamalı. İddialı bir kadro ile çıkıp, atabildiğin kadar atıp, moral kazanıp derbiye çıkmak gerekir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Ankaragücü yerinde olsam maç Kadıköy'de oynansın diye başvururdum, nasılsa kaybedecekler, en azından bu maçta stad dolardı, tüm parayı Ankaragücü alırdı ve bu zor dönemde kasalarına iyi bir para girerdi.

Maçı ciddiye alıp, sadece cezalı oyuncular yerine, en iyi durumdakiler oynamalı, bazı şeyleri deneme maçı olmamalı. İddialı bir kadro ile çıkıp, atabildiğin kadar atıp, moral kazanıp derbiye çıkmak gerekir.
    izin vericeklerini zannetmiyorum ben ama böyle bişey olsa güzel olur

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Maça gideceğim bir aksilik olmazsa. Rahat kazanırız demek istiyorum. Ancak Ankaragücü'nün durumu ne olursa olsun deplasmanlardaki saçmalıklarımız aklıma geliyor. Hayırlısı artık.
    Bende maçta olacağım bu arada Abi. Sow +2 atar diye tahmin ediyorum bu maçta.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Ankaragücü,Karabükspor maçında oynadığı gibi oynarsa Fenerbahçe'yi zorlar. Ama sonuç olarak Fenerbahçe kazanır.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ankaragücü Fener'i zorlar maç 4-0 biter Fenerbahçe kazanır Zorlamazsa 6-7 olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Maratonu komple Fenerbahçe taraftarına verme düşüncesi vardı zaten. Taraftar tepki gösteriyoda olacak sanırım. Orası olmasada Saatli kale arkası kesin verilecek. Bilet fiyatlarıda 40-50 TL arasında değişiyo.

Hayret Bu Sefer Nasıl 100 Lira Yapmamışlar Fiyatı

Gökçekler Elini İyice Çekti Heralde

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nasılsa kaybedecekler ha ? İyiymiş

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Stoch'dan bir jeneriklik daha bekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bu maçı fazla küçümsememek lazım. Ankaragücü'nün genç oyuncuları için bu maç bulunmaz bir fırsat. Kendilerini bu maçta Türkiye'ye gösterme fırsatları olacağından, ekstra motive olacaklardır. Ancak yine de kapasiteleri sınırlı olduğundan bizim bu maçı rahat kazanmamız gerekiyor. Cezalılar haricinde as kadromuzla başlayıp, skor avantajını bulduktan sonra kart sınırındaki Gökhan, Mehmet gibi oyuncuları kenara almak lazım.

Maça gideceklerin aklında bulunsun; biletler Biletix'ten satışa sunulmayacak. Biletix'le Ankaragücü arasında maddi bir anlaşmazlık olduğundan Perşembe öğleden sonra stat önündeki gişelerden satışa sunulacakmış.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Eğerki Fenerbahçe rakibi ciddiye almayıp cezalılar yerine gençlere ya da hazır olmayanlara forma verirse ve bir de erken gol bulamayıp üstüne gol falan yerse zorlanır. Ama maça ciddi bir şekilde başlarsa ilk 20 dakikada 0-2 falan yaparak maçı koparabilir. Gol yemeden geçen her dakika Ankaragücü'nün direncini arttırıp,Fenerbahçe'de morallerin ve oyun disiplininin bozulmasına sebep olur.Yani maçın kiliti erken gol olacaktır....
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Stan13 View Post
    29 maçın 22'sini kaybedip 30. maçta Fenerbahçe'ye karşı kazanırlarsa mucize olur

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Hayret Bu Sefer Nasıl 100 Lira Yapmamışlar Fiyatı

Gökçekler Elini İyice Çekti Heralde
    Gökçek'de olsa, bu maçtan zaten bir kazanç bekliyorlar abi o kazançla hiç değilse topçuların paralarını ödemek istiyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Stan13 View Post
    Mesajın tamamını okumak gerekiyor, ikinci cümlemde, maçı, rakibi ciddiye almak gerektiğini, eldeki en iyi oyuncularla çıkmak gerektiğini düşündüğümü belirtmişim, rakibi küçümseme yok ortada.

Ligden düşmesi kesinleşmiş, şu anda puandan çok paraya ihtiyacı olan bir kulüp Ankaragücü. Muhtemelen bu sezon da transfer yapamayacaklar, eldeki bu yetersiz oyuncuları bile tutmak için para gerekli.

Bu amaçla o şekilde söyledim, bu maçta Ankaragücü'nün puan almasını kimse beklemiyor, o nedenle eğer maçı Kadıköy'de oynamak isteseler, normal bir iç saha maçından daha kalabalık olurdu maç, Ankaragücü'ne destek için. Ankaragücü'ne destek olmak için maçı 5-0 kazanabilecekken 2-0 kazanmak gerekmiyor, bunun destekle alakası yok zaten, maç 10-0 da bitebilir, 1-0 da bitebilir, öncelikli ihtiyacı olan şey para.

Zaten ülkemizde böyle bir şey olmaz, bu talep belki kabul edilecek olsa bile böyle bir talepte bulunamazlar, hemen dedikodular başlar çünkü ama keşke olsa diye düşündüm, bir temenniydi, beklentiydi Ankaragücü'ne destek anlamında.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Serkan
    Orhan-Blilica-Yobo-Ziegler
    Dia-Selçuk-Emre-Özgür
    Stoch-Sow

Sarı kart ceza sınırında olan Topuz ve Gönül'ü riske etmemek gerek, 2.forvet ile oynamayacaksak (Alex yokken oynatmıyor zaten) Stoch'un mutlaka orada kullanılması lazım. Aksi halde büyük bir kopukluk yaşarız. Hiç bir maç oynanılmadan kazanılmaz.

Her ne kadar o zaman ki şartlarla bugünkü şartlar bir olmasa da bundan birkaç yıl önce yine son haftalara böyle bir fikstürle girmişti Fenerbahçe ve Galatasaray : )
    Galatasaray Gençlerbirliği'ne kendi evinde 2-1 yenilirken, kazansa şampiyon olacak Fenerbahçe ise Ankaragücü'ne deplasmanda 1-0 yenilmişti. Sonraki hafta karşı karşıya gelen bu iki takımın mücadelesini 1-0 Fenerbahçe kazanmış ve şampiyon olmuştu.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Gökçek'de olsa, bu maçtan zaten bir kazanç bekliyorlar abi o kazançla hiç değilse topçuların paralarını ödemek istiyorlar.
    Kazanç harcanamıyor malesef futbolcuya da tesise de ne kadar gelir olursa olsun temlik var Gökçek ve C.Aydın tarafından.

Gökçek'te olsa diyorsun da geçen hafta topçular tesiste erzak kalmayınca makarna ve çorba yiyebilmiş sadece. Ki Ankaralılar bilir multimilyarder bir varlık kendisi. Başbakana bile kafa tutabilen sayılı insandan, ama işi gücü tivitır ve Ankaragücü. Geçen hafta kar yağdığında a gördük bunu
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok tehlikeli maç. 90dk full konsantre olmazsak 2. bir Buca maçı bekleyebiliriz.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Bende maçta olacağım bu arada Abi. Sow +2 atar diye tahmin ediyorum bu maçta.
    Biz kazanalım da, kim atarsa atsın. Multiquote yapmıştım mesajını, sana biletler ne zaman çıkacak diye sormak için ama TR.CaPTaiN yazmış daha sonra.

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Bu maçı fazla küçümsememek lazım. Ankaragücü'nün genç oyuncuları için bu maç bulunmaz bir fırsat. Kendilerini bu maçta Türkiye'ye gösterme fırsatları olacağından, ekstra motive olacaklardır. Ancak yine de kapasiteleri sınırlı olduğundan bizim bu maçı rahat kazanmamız gerekiyor. Cezalılar haricinde as kadromuzla başlayıp, skor avantajını bulduktan sonra kart sınırındaki Gökhan, Mehmet gibi oyuncuları kenara almak lazım.

Maça gideceklerin aklında bulunsun; biletler Biletix'ten satışa sunulmayacak. Biletix'le Ankaragücü arasında maddi bir anlaşmazlık olduğundan Perşembe öğleden sonra stat önündeki gişelerden satışa sunulacakmış.
    Ben de sürekli Biletix'e bakıyorum. Yarın sabahtan sıraya mı girsek gişe önünde. Kalabalık olur büyük ihtimalle.

Ayrıca Galatasaray gelince 10 TL, Beşiktaş gelince 15 TL olan saatli kale arkası tribünün bilet fiyatı, Fenerbahçe gelince 40 TL oluyor. Yıllardır bunları yaşıyoruz. TFF'nin bilet fiyatı politikasında bir standart getirmesi lazım.
    Last edited by di canio : 07.Mart.2012 at 16:56

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri