daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
rahat kazanırız derbiye moralli ve eksiksiz çıkarız inşallah
Maça gideceğim bir aksilik olmazsa. Rahat kazanırız demek istiyorum. Ancak Ankaragücü'nün durumu ne olursa olsun deplasmanlardaki saçmalıklarımız aklıma geliyor. Hayırlısı artık.
Bu maç çok önemli bence. Kolay gibi görünsede Ankaragücü'nün gençleri kendilerini kanıtlamak isteyecektir. Bizim deplasmandaki ruhsuzluğumuz aklıma gelince kolay maç olmayacağını düşünüyorum.
Fenerbahçe uzun zamandır rahat maç oynamıyordu. Geçen hafta belki de sayısı parmakla gösterilebilecek şekilde kolay bir maç izledik. Ankaragücü gençleri kendini göstermek istiyor ama kalitemizi koyarak maçı kazanmak zorundayız. Fenerbahçe maçı handikaplı alır diyorum.
Ankaragücü son maçlarında gol atabildiğini gösterdi ancak rakip Fenerbahçe olduğundan kapanacaklardır diye tahmin ediyorum...Fenerbahçe,Galatasaray ve Trabzonspor gibi 4-0 kazanır bence...
Deplasman maçlarımızdan dolayı kesin bir 3 puan diyemeyiz ama içerde oynadğımız oyunun yarısını bile oynasak çok rahat kazanırız .
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Bence Mert , Özgür ve Recep 11 başlamalı bu tür maçlarda izlemeliyiz artık onları.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Volkan
Gökhan - Orhan - Yobo - Özgür
Topuz - Selçuk - Emre - Dia
Sow - Bienvenu(Semih)
Şeklinde çıksak bu maça çok iyi olur. Yine tek forvet oynamamızı istemiyorum.
Komşuda çatlayıp, bize patlamazsa iyidir...
Fenerbahce kazanir galiba
Ankaragücü yerinde olsam maç Kadıköy'de oynansın diye başvururdum, nasılsa kaybedecekler, en azından bu maçta stad dolardı, tüm parayı Ankaragücü alırdı ve bu zor dönemde kasalarına iyi bir para girerdi.
Maçı ciddiye alıp, sadece cezalı oyuncular yerine, en iyi durumdakiler oynamalı, bazı şeyleri deneme maçı olmamalı. İddialı bir kadro ile çıkıp, atabildiğin kadar atıp, moral kazanıp derbiye çıkmak gerekir.
"YÜCE ATATÜRK"
Ankaragücü,Karabükspor maçında oynadığı gibi oynarsa Fenerbahçe'yi zorlar. Ama sonuç olarak Fenerbahçe kazanır.
Ankaragücü Fener'i zorlar maç 4-0 biter Fenerbahçe kazanırZorlamazsa 6-7 olur.
Hayret Bu Sefer Nasıl 100 Lira Yapmamışlar Fiyatı
Gökçekler Elini İyice Çekti Heralde
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Stoch'dan bir jeneriklik daha bekliyorum.
Bu maçı fazla küçümsememek lazım. Ankaragücü'nün genç oyuncuları için bu maç bulunmaz bir fırsat. Kendilerini bu maçta Türkiye'ye gösterme fırsatları olacağından, ekstra motive olacaklardır. Ancak yine de kapasiteleri sınırlı olduğundan bizim bu maçı rahat kazanmamız gerekiyor. Cezalılar haricinde as kadromuzla başlayıp, skor avantajını bulduktan sonra kart sınırındaki Gökhan, Mehmet gibi oyuncuları kenara almak lazım.
Maça gideceklerin aklında bulunsun; biletler Biletix'ten satışa sunulmayacak. Biletix'le Ankaragücü arasında maddi bir anlaşmazlık olduğundan Perşembe öğleden sonra stat önündeki gişelerden satışa sunulacakmış.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Eğerki Fenerbahçe rakibi ciddiye almayıp cezalılar yerine gençlere ya da hazır olmayanlara forma verirse ve bir de erken gol bulamayıp üstüne gol falan yerse zorlanır. Ama maça ciddi bir şekilde başlarsa ilk 20 dakikada 0-2 falan yaparak maçı koparabilir. Gol yemeden geçen her dakika Ankaragücü'nün direncini arttırıp,Fenerbahçe'de morallerin ve oyun disiplininin bozulmasına sebep olur.Yani maçın kiliti erken gol olacaktır....
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Mesajın tamamını okumak gerekiyor, ikinci cümlemde, maçı, rakibi ciddiye almak gerektiğini, eldeki en iyi oyuncularla çıkmak gerektiğini düşündüğümü belirtmişim, rakibi küçümseme yok ortada.
Ligden düşmesi kesinleşmiş, şu anda puandan çok paraya ihtiyacı olan bir kulüp Ankaragücü. Muhtemelen bu sezon da transfer yapamayacaklar, eldeki bu yetersiz oyuncuları bile tutmak için para gerekli.
Bu amaçla o şekilde söyledim, bu maçta Ankaragücü'nün puan almasını kimse beklemiyor, o nedenle eğer maçı Kadıköy'de oynamak isteseler, normal bir iç saha maçından daha kalabalık olurdu maç, Ankaragücü'ne destek için. Ankaragücü'ne destek olmak için maçı 5-0 kazanabilecekken 2-0 kazanmak gerekmiyor, bunun destekle alakası yok zaten, maç 10-0 da bitebilir, 1-0 da bitebilir, öncelikli ihtiyacı olan şey para.
Zaten ülkemizde böyle bir şey olmaz, bu talep belki kabul edilecek olsa bile böyle bir talepte bulunamazlar, hemen dedikodular başlar çünkü ama keşke olsa diye düşündüm, bir temenniydi, beklentiydi Ankaragücü'ne destek anlamında.
"YÜCE ATATÜRK"
Serkan
Orhan-Blilica-Yobo-Ziegler
Dia-Selçuk-Emre-Özgür
Stoch-Sow
Sarı kart ceza sınırında olan Topuz ve Gönül'ü riske etmemek gerek, 2.forvet ile oynamayacaksak (Alex yokken oynatmıyor zaten) Stoch'un mutlaka orada kullanılması lazım. Aksi halde büyük bir kopukluk yaşarız. Hiç bir maç oynanılmadan kazanılmaz.
Her ne kadar o zaman ki şartlarla bugünkü şartlar bir olmasa da bundan birkaç yıl önce yine son haftalara böyle bir fikstürle girmişti Fenerbahçe ve Galatasaray : )
Galatasaray Gençlerbirliği'ne kendi evinde 2-1 yenilirken, kazansa şampiyon olacak Fenerbahçe ise Ankaragücü'ne deplasmanda 1-0 yenilmişti. Sonraki hafta karşı karşıya gelen bu iki takımın mücadelesini 1-0 Fenerbahçe kazanmış ve şampiyon olmuştu.
...
Kazanç harcanamıyor malesef futbolcuya da tesise de ne kadar gelir olursa olsun temlik var Gökçek ve C.Aydın tarafından.
Gökçek'te olsa diyorsun da geçen hafta topçular tesiste erzak kalmayınca makarna ve çorba yiyebilmiş sadece. Ki Ankaralılar bilir multimilyarder bir varlık kendisi. Başbakana bile kafa tutabilen sayılı insandan, ama işi gücü tivitır ve Ankaragücü. Geçen hafta kar yağdığında a gördük bunu![]()
eto'o bitmiş.
Çok tehlikeli maç. 90dk full konsantre olmazsak 2. bir Buca maçı bekleyebiliriz.
Biz kazanalım da, kim atarsa atsın. Multiquote yapmıştım mesajını, sana biletler ne zaman çıkacak diye sormak için ama TR.CaPTaiN yazmış daha sonra.
Ben de sürekli Biletix'e bakıyorum. Yarın sabahtan sıraya mı girsek gişe önünde. Kalabalık olur büyük ihtimalle.
Ayrıca Galatasaray gelince 10 TL, Beşiktaş gelince 15 TL olan saatli kale arkası tribünün bilet fiyatı, Fenerbahçe gelince 40 TL oluyor. Yıllardır bunları yaşıyoruz. TFF'nin bilet fiyatı politikasında bir standart getirmesi lazım.
Last edited by di canio : 07.Mart.2012 at 16:56