daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Karabüksporumuz bu maçıda alacaktır inşallah maça gideceğim. Bu maçı alırsak küme düşmeyiz artık![]()
Kardemir Karabükspor ne yapıp ne edip kazanacaktır. Önümüzü daha iyi görmek için çok kritik bir maç olacak. Antalyaspor'da Tita ve Ali Turan'ın olmayışı çok önemli. Karabük'te ise Kağan Söylemezgiller ve Mustafa Sarp geri dönüyor. Yolumuz açık olsun !
Antalyaspor deplasmanda zaten kötü...Karabük bu maçı alıp rakibinin önüne geçebilir...
Çok kritik bir maç Antalyaspor gayet rahat bir durumdayken bir anda kendini uçurumun ucunda buldu.Ben bu maç Antalyaspor'un tecrübesiyle yenilmeyeceğini düsünüyorum.En kötü beraberlik bekliyorum.
Antalyaspor bu gidişle küme düşer bu kadar rahat bir durumdayken bu hallere düşmek aptallıktır.Geri kalan fikstürüde zor.Es Es ve Bursaspor ile kendi evinde yapacak , Fenerbahçe ve Ankaragücü ile deplasmanda oynayacak.Ankaragücü dısındaki takımlara puan kaybedeceğini düsünüyorum bu kötü futbol hayra alamet değil.
Bülent hocayı tebrik ediyorum. Böyle dağılmış bir takımı toparlamak zor bir işti.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Son dakikaya kadar destekledik , takımın 2 gol atınca geriye yaslanması bu takım için hayırlı değil. Son dakikada yine yiyorduk.
Antalyanın işi zor dua etsin manisayla samsun puanlar almasın yoksa o fikstürden anakra dışında puan çıkaramazlar gibime geliyor
Manisa'nın 4 maçta 3 puan çıkarması bile onlar adına iyi olur. Samsun puan olarak Manisa'nın altında olmasına rağmen fikstür olarak avantajlı. Samsun yerine Antalya düşebilir.
Necati gidince Antalyaspor düşüşe geçti
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Jabada en az necati kadar etkili ama baska birseyler var..
İşte bu mavi ateş ! Bravo çocuklar direne direne kazanmaya devam . Bülent Korkmaz'la bu takımın düşme gibi bir korkusu olamaz. Antalyaspor ise yavaştan bavulları toplamaya başlayabilir. Orkun,Jaba,Mehmet Yılmaz Bank Asya ayarında oyuncular.Bunların üstüne bir de Necati'yi satarsan küme düşmen kaçınılmaz olur. Ne diyelim hayırlısı olsun.
Özellikle Orkun![]()