Yayın: TRT SPOR
Türkiye kazanır
Berabere biter
Finlandiya kazanır
Yayın: TRT SPOR
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Rüştü veda ediyormuş bu maçla, bu kaçıncı veda![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Yeneceğimizi düşünüyorum.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Gollü beraberlik olabilir. Gürcistan maçında ki gibi orta saha savunmaya yardım etmezse her topu savunma karşılarsa sıkıntı yaşayabiliriz.
Herseyden cok Rustunun vedasi duygulandirdi. Milli takimdaki emekleri unutulamaz. Efsane kalecilerimizden biri oldu bence. Macin sonucu pek umrumda degil, bir efsaneyi ugurluyoruz.
Neyse ki eskisi gibi degil durum, en rahat oldugumuz pozisyon kale su siralar bir efsaneyi kaybetsek bile :]
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
yensekte birsey fark etmez benim icin bu takimlari yenip kendimizi avutmayalim. 2-1 falan kazaniriz gibi.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Evet ben onu Portkiz maçında çıkar maça diye düşünüyordum.Hatalı bir seçim bence.
TÜRKiYE: Rüştü, Serdar Aziz, Semih, Bekir, Hasan Ali, Arda, Emre, Selçuk, Sercan, Umut, Burak..kadro bu sanırım..
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Serdar Aziz'mi?? Topla cok ama cok yeteneksiz bir oyuncu Serdar Aziz. Topu aldığında eli ayağı titriyor, ne yapacagını şaşırıyor adeta. Semih'e top kullandırttıracaktır bu nedenle Abdullah Avcı savunmada.
Ayrıca 3-5-2 mi oynuyoruz bana mı öyle geliyor ?
Ya da Bekir'den bir bek yaratma çabasında mı Avcı ? Bu arayışlara ben anlam veremiyorum. Sistemin olur kafanda oturtur oyuncuları monte etmeye çalışırsın. Biz olmayan bir sistemdeki mevkiilere oyuncu adapte etmeye çalışıyoruz. İlginç.
Biliyorum oynuyor Bekir bekte fakat bek orjinli değil . Yetersiz kalacaktır hücuma katkıda.
Oysa 2-6-2 oynasak ya.
.................................... Semih K. - Ömer Toprak
Gökhan Gönül(Hamit) - Selçuk İnan - Mehmet Topal - Emre Belezoğlu - Arda Turan - İsmail Köybaşı
..............................Burak Yılmaz - Sercan Saraer(Gökhan Töre)
Asıl oyun şablonumuz böyle olsa ya. Ofansif 4-4-2 şeklinde. Artık futbol bu sistemle -ki 3 forvetlisi daha makbül- oynanıyor, oynanmalı. bunun 3 forvetlisi zaten 2-5-3 şeklinde oynayan Barca. Adamlar dünyayı domine ediyor. Aynı sistemi burada uygulamamak için bir neden yok. Tamam oyuncular aynı seviyede değil belki ama benzer bir sistem yapılabilir ki daha defansif olacaktır 2 forvetle oldugunda. Mehmet Topal savunmaya dönük oynar, bekler ileri-geri oynar, Emre ve Selçuk ileri top taşır Arda'da Forvete yakın durur ve geçen maç Nuri'nin attığı goller gibi goller atar. İnside Forward olur bir nevî. İleri uçta ki isimlerde yardımcı forvet olacak olan Sercan ve Burak gibi bitirici bir forvetle iş yürüyecektir. Tabii gel de bunu Avcı'ya anlat..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Nocha Hasan Ali'yi görmedin sanırım.
Serdar Aziz oynamıyor.Hamit var savunmanın sağında.Sercan yerine de Caner ilk 11 de.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
İlk 11'ler
FİNLANDİYA
Fredrikson
Toivio
Pasanen
Raitala
Uronen
Ring
Eremenko
Sparv
Porokaara
Pukki
Furuholm
TÜRKİYE
Rüştü
Hamit
Bekir
Semih
Hasan Ali
Emre B
Mehmet Topal
Caner
Arda Turan
Umut Bulut
Burak Yılmaz
yedekler bellimi ?
edit bellliymis bu abdullah avcinin buyuk ayipdir madem kadroya almican niye çagiriyorsun engini
![]()
Engin sakat heyecana gerek yok ArifSelçuk İnan'ında hafif sakatlığı varmış.Riske edilmeyecekler.
hafta içi haberlerinde hic gormedim![]()
Ne Enginmiş arkadaşMerak etmeyin daha 3 maç var oynatır
![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Semih Kaya ve Egemenin gruplarda stoper ikilimizi olusturacagini dusunuyorum, hatta simdiden bunda israr etmeye baslasak hayrimiza olur cunku A.Avci ile islerin raya oturmasi zaman alacak gibi. Bari defansimizi saglama alalim.
Last edited by Bordo61Mavi : 26.Mayıs.2012 at 21:44 Reason: mesaj yarimdi ...
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Oldukça iyi kadro . Belki çift santrafor'dan verim alırız da 4 4 2 , 4 2 2 'li bir sisteme döneriz . Umut zaten defansif santrafor Burak'la eski takım arkadaşı olmalarından dolayı uyumlarının da iyi olacağını düşünüyorum.Bugün ayriyeten Bekir'den çok umutluyum şu an açık ara en formda Türk stoper .
Enginsiz çok zor bir maç bizi bekliyor ama kazanırız : )
...
Yav nasıl olsa Dünya Kupasına bir şekilde gidemeyiz bizgençler oynasın hep
1. olamayacağız gruplarda nasıl olsa 2. olsak bile Play-off'ta yenerler
![]()
edit........
öeeh mehmet topal şut çekti pas oldu kanattan kanada...
Engin yok yahu kötü oldu bu![]()
O kurtarış sonrası henüz erken olduğunu anlamış Rüştü veda etmeyecekmiş.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!