1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: Slovenya'da Yeni Macera: NK Interblock Ljubljana

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Default Slovenya'da Yeni Macera: NK Interblock Ljubljana

1975 yılında kurulan Kulüp Slovenya 2.Liginde mücadele ediyor.En büyük başarıları 2008,2009 yıllarında Slovenya Kupası ile 2009 yılı Slovenya Süper Kupası ve 2006 yılı Slovenya 2.lig Şampiyonluğu.Maçları yaklaşık 4000 kişilik(3.986) ŽŠD Stadion'da oynuyor.

Genç bir Kadrosu ve iyi oyuncuları olması nedeniye bu kulübü seçtim.Hedefimiz öncelikle 2.ligden çıkmak.Sonra Slovenya 1.Liginde başarılı olarak, Avrupa'ya sürekli gitmek,kupalar kazanmak,iyi oyuncular yetiştirip satmak.

Herkes yorumlarını,görüşlerini,önerilerini esirgemesin.Allah utandırmasın diyelim ve başlayalm..
    Last edited by antiochia : 04.Mart.2012 at 16:22

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Başarılar dilerim.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Yeni Transferlerimiz:

Klun ve Gerencer'i Bonservis ücreti ödemeden transfer ettik.

Lazanski'ye 10 bin, Leskovar'a da 65 bin Avro ödedik.Umarım bizi pişman etmezler.

Kariyerinde başarılar, umarım uzun soluklu olur.

Maribordan Vuklisevic (Stoper) kirala yada alabilirsen al 17 yaşında iyi gelişiyor ligin en iyi stoperlerinden oluyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

4-3-1-2 sistemiyle oynamaya çalışacağım.Güçlü takımlara karşı 4-5-1 veya 4-1-3-2 taktiğiyle oynamayı düşünüyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Başarılar.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Quote Originally Posted by sebofanmemo View Post
    Maribordan Vuklisevic (Stoper) kirala yada alabilirsen al 17 yaşında iyi gelişiyor ligin en iyi stoperlerinden oluyor.
    Vallahi Maribor'dan oyuncu alamıyorum bu oyunda.Daha önce Mura ve Sampion ile denedim bir türlü gelmiyorlar.
    Bu arada teşekkürler önerin için.
    Taktik olarak belki 4-1-2-1-2'yi de deneyebilirim.Bakacağız.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Arkadaşlar.Hepinizden özür diliyorum tam lige başlayacakken Bilgisayarda sorun çıktı ve oyun gitti.Bu nedenle tekrar açmak zorunda kaldım.Haliyle yeni transferler yaptım.Çünkü daha önce aldığım oyuncuları ya çok fazla para istediler ya da özellikleri çok düşüktü.Bunları sırayla sizinle paylaşacağım.Tekrar kusura bakmayın

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Yeni oyun ve yeni transferlerimiz:

Urbanc(2 bin avro) Orta saha savunma ve hücum bağlantısı için uygun bir oyuncu olduğunu düşündüğüm için transfer ettim.

Hodzic-5 bin avro 18 yaşında. Hem orta sahada hem de forvet arkası oynayabilir.Umutluyum bu oyuncudan.İnşallah utandırmaz bizi

Hudoklin 17 yaşında kiraladım.Hızlı bir forvete ihtiyacım vardı.Beğenirsem sene sonunda transfer edebilirim.

başarılar....

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Bir hazırlık maçı oynadım

Quote Originally Posted by antiochia View Post
    Bir hazırlık maçı oynadım

iyi yaptın kardeş oynamakla

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Lig başlıyor.İşte size ilk üç maç:

Çok etkili başlamışsın maşallah.Şampiyonluk gelecek gibi ligde kaç takım var

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Quote Originally Posted by muzoadux View Post
    Çok etkili başlamışsın maşallah.Şampiyonluk gelecek gibi ligde kaç takım var
    10 takım var.Her takımla üç maç yapıyoruz.Yönetim benden şampiyonluk bekliyor.O yüzden az puan kaybetmeliyiz.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

İyi günler.Kariyerimi bitirmek istiyorum da...Pek sarmadı.Zevk alamadım.Onun yerine izninizle başka kariyer açmak istiyorum. O yüzden bu kariyerimi kapatmanızı rica ediyorum.

Mesaj Yetkileri