Sayfa 1 / 8 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 220 sonuç

Konu: TFF'de Seçim Zamanı: Yeni Başkan Yıldırım Demirören

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Default TFF'de Seçim Zamanı: Yeni Başkan Yıldırım Demirören

Olaylı genel kurul kararı sonrası istifa edip etmemekte kararsız kalan Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, bir ay içerisinde seçimli genel kurula gitme kararı aldı.

Futbol disiplin talimatnamesindeki 58. maddeninin kapsadığı eylemlerin değiştirilmesi için yapılan genel kurulda kulüplerin imzalı taleplerine rağmen ret oyu vermesi, Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ı istifa noktasına getirmişti. Genel kuruldan sonraki gün çıkacağı yurtdışı gezisini iptal eden Mehmet Ali Aydınlar, dün (29 Ocak Pazar) saat 15.00 için yönetim kurulu toplantısı koymuştu. Toplantıdan istifa kararı çıkıp çıkmayacağı bilinmiyor ama kesin olan bir şey var. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu bir ay sonra Ankara'da bir genel kurul daha toplayacak ancak bu kez toplantı seçimli olacak. Mehmet Ali Aydınlar'ın istifa edip etmeme konusunda kararını netleştirmediği ancak başkanlık görevine devam etme fikrine sıcak bakmadığı öğrenildi. Aydınlar'ın istifa etmesi halinde yönetim kurulunun da istifa etmesi bekleniyor. Aydınlar, genel kurul kararını istifa etmeden alırsa, başkanlığa yeniden adaylığını koyması bekleniyor. Aydınlar eğer istifa etmeden seçimli genel kurula giderse, yönetimin de geniş çaplı bir revizyona gidebileceği konuşuluyor.

Kaynak: trtspor.net
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Lütfi Arıboğan ve İlhan Helvacı kalacaksa seçimin olup olmaması pek bir şey değiştirmez bizim açımızdan. Ama toptan değişirlerse, iyi bir yönetim gelirse hayırlı olur.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Lütfi Arıboğan kalmazsa eğer, TFF'de devrim sayılır. Yanılmıyorsam 2004'ten beri, 5 yönetimde de bulunuyordu.

haluk ulusoy gelmesin de...

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Mehmet Ali Aydınlar'ın istifa ettiği haberleri dolanıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ne kadar güvenilir bir kaynak bilmiyorum ama;

ibrahimseten İBRAHİM SETEN

M.Ali Aydınlar'la konuştum F.Bahçe dışındaki 17 kulübün başkanı arayıp "Sakın istifa etme" demişler. İstifada kararlıydı ama biraz yumuşamış

https://twitter.com/#!/ibrahimseten/...32574933196801
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

İstifa etmeyecekmiş Aydınlar. Devam kararı açıklanacak birazdan.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'a Kulüpler Birliği'nden destek geldi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın yönetim kurulu toplantısında kesin bir karar alması beklenirken; Kulüpler Birliği'nden Aydınlar'a destek geldi.

Kulüpler Birliği, "Türkiye Futbol Federasyonu ve Yönetim Kurulu'nun görevlerine devam etmesi için her türlü desteği veriyoruz" açıklaması yaptı.

Kulüpler Birliği'nden yapılan açıklama şöyle:

"Kulüpler Birliği Vakfı üyesi olan Spor Toto Süper Lig kulüplerinin büyük çoğunluğu olarak Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu'nun içinde bulunduğumuz bu hassas dönemde görevlerine devam etmelerinin Türk futbolunun istikbali açısından çok zaruri olduğunu ve bu hususta her türlü desteğimizin mevcudiyetini kamu oyunun bilgilerine arz ederiz."

Sporx

-------------------------------------

Kulüpler Birliği'nin, bugün 'çoğunluğun görüşü' olarak yaptığı açıklama; kamuoyunda, Kulüpler Birliği'ne üye kulüplerin tamamının görüşü, algısı yaratmaktadır.

Kulübümüzün, Türkiye Futbol Federasyonu yönetimi konusundaki görüşü, 26 Ocak'ta yapılan Genel Kurul'da yöneticilerimizin ifade ettiği şekildedir. Görüşümüzde herhangi bir değişiklik söz konusu değildir.

Kamuoyuna duyurulur,

Fenerbahçe Spor Kulübü
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Türk futbol tarihinin en kötü yönetimi oldular. Bir an önce istifa etmeliler.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Aynı zamanda Türk Futbol tarihinin en şanssız yönetimi de oldular. Karar vermek çok kolay değil demek ki süreç bu kadar uzadığına göre.

Ama hayal kırıklığı bir dönem tabii.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Herkes kendi penceresinden baktığı için birbirinin tam tersi şeylerle de suçlandılar.

Ntv Spor'da altyazı olarak verildi; açıklama yapılmış sanırım. Göreve devam etme kararı alınmış toplantıda.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Eğer seçim olursa yeni gelecek yönetim daha da kötü olabilir. Deli gibi kulis olacaktır şimdi. Kim en güçlü kulüplerin menfaatini savunursa o gelecektir. Ayrıca seçim hiçbir şekilde çıkış yolu olamaz. Kaosu uzatmaktan ileri gidemez.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Devam kararı alınmış son dakika gelişmesi.
    FM Gazetesi

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Konu kapanmıştır.
    Last edited by di canio : 31.Ocak.2012 at 18:49

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Lig TV Son Dakika: Mehmet Ali Aydınlar, Lütfi Arıboğan ve Göksel Gümüşdağ istifa etti.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

kurtulduk sonunda.
    (/s)

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Konu kapanmıştır.
    Dedik ama Mehmet Ali Aydınlar, Lütfi Arıboğan ve Göksel Gümüşdağ istifa etmiş. Seçimli genel kurula kadar başkanlığa Hüsnü Güreli vekalet edecekmiş. / Ntv Spor

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Yalnız gidişleri de kendilerine yakışır şekilde oldu. Görevimize devam ediyoruz dedikten 24 saat sonra istifa ettiler. :}
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Zamansız istifa etti. Ya en başında edicekti ya soruşturmadan sonra. Şimdi herşey başa saracak.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Yalnız gidişleri de kendilerine yakışır şekilde oldu. Görevimize devam ediyoruz dedikten 24 saat sonra istifa ettiler. :}

Hangi konuya yazıyoruz konular karıştı

Neyse buraya da yazayim
    Zamansız istifa etti. Ya en başında edicekti ya soruşturmadan sonra. Şimdi herşey başa saracak.
    Edit : Aman bee yazmıyorum bişey
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

SON DAKİKA: Mehmet Ali Aydınlar, Göksel Gümüşdağ ve Lutfi Ariboğan görevlerindin istifa etti”

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Abi adam TFF'nin başına geldiğinden beri hangi açıklamsında bir tutarlılık sergildedi ki bunda sergilesin.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Farklı amaçlar için gelip amacını gerçekleştiremeden ayrılmak zorunda kaldı. Aydınlar ile gelecek karanlıktı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    SON DAKİKA: Mehmet Ali Aydınlar, Göksel Gümüşdağ ve Lutfi Ariboğan görevlerindin istifa etti”
    Türkiye futbol liglerinin altını üstüne getirip sonra istifa ettiler. Bravo

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

MAA Fenerbahçeli olduğu için 58. maddeyi uygulayamamıştır. Yani Fenerbahçeli olduğu için Fenerbahçe'yi küme düşüren başkan olarak tarihe geçmek istememiştir. En başından beri bu olay böyleyken istifa etmediği için herşeyi mahvetmiş ve herkesin güvenini boşa çıkarmıştır. Olayın özü bu...
    TariboWest

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Çok zamansız bir istifa oldu.Neyse umarım yerine gelen kişi adam gibi bir başkanlık yapar.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

30 Ocak 2012 tarihinde yapmış olduğumuz TFF Yönetim Kurulu toplantısında, Spor Toto Süper Lig'de yer alan 17 kulübün ısrarları ve talepleri ve kamuoyundan gelen yoğun destek mesajları ile futboldaki kaos ortamının daha da derinleşmemesi için yönetime devam kararı almıştık.

Ancak aynı gün akşamında, bazı spor programlarındaki yorumcuların şahsıma hakarete varan söylemlerinin dozunu artırarak seviyesiz saldırıları, devam etmem konusunda yeniden düşünmeye sevk etti.

Ayrıca dün akşam bir haber kanalında, CAS Hakimi Sayın Av.Kısmet Erkiner'in açıklamalarını hayretler içerisinde izledim. Derhal bu açıklamaların doğruluğunu araştırdım ve ilgili raporun maalesef Federasyonumuza 6 Eylül ve 3 Kasım tarihlerinde ulaştığını bugün öğrendim. Böylece Sayın Erkiner'in ifadelerinin doğruluğunu tespit etmiş oldum. Kendisine uyarıları nedeniyle teşekkür ederim.

UEFA yetkililerinin bize karşı farklı, CAS'ta farklı tavır almaları, UEFA gibi Avrupa futbolunun çatı örgütü olan bir kuruluşun yapmış olduğu uygulamanın, içinde bulunduğumuz ortamın ne kadar güvensiz ve samimiyetsiz olduğunu gösterdi.

Güven ortamının bulunmadığı, birçok kişi ve kurumun çıkarları nedeniyle etik dışı davranmayı mübah saydığı bir ortama daha fazla tahammül etme imkanım ortadan kalkmıştır.

Gelinen nokta; hayata bakışım, iş yapış biçimim, etik anlayışım ve dünya görüşümle tezat bir görüntü oluşturdu ve böyle bir sürecin içerisinde yer almayarak bazı şeylere dikkat çekebilmenin çok daha önemli olacağı kararına vardım.

Bu nedenle 29 Haziran 2011'de başladığım Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı görevinden istifa ediyorum. Umarım bu çıkışım, Türk futbolunun geleceğini doğru şekillendirmek adına, konuya zarar verenlerin bir kez daha netleştirilebilmesine yardımcı olur ve futbol ailesi, kendisi için en doğru yolu bulur.

Bugüne kadar beni destekleyen tüm kulüp başkanlarına, TFF delegelerine, yazılı ve görsel basına, olumlu eleştirileri ile bize yol gösteren yazarlara ve spor yorumcularına, tüm TFF çalışanları ile özellikle TFF Kurullarında görev yapan başkan ve üyelere ve de Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Saygılarımla

Mehmet Ali AYDINLAR

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Şaşırdım açıkçası dünden sonra. Bence de zamansız oldu ayrılışı.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Ayrıca dün akşam bir haber kanalında, CAS Hakimi Sayın Av.Kısmet Erkiner'in açıklamalarını hayretler içerisinde izledim. Derhal bu açıklamaların doğruluğunu araştırdım ve ilgili raporun maalesef Federasyonumuza 6 Eylül ve 3 Kasım tarihlerinde ulaştığını bugün öğrendim. Böylece Sayın Erkiner'in ifadelerinin doğruluğunu tespit etmiş oldum. Kendisine uyarıları nedeniyle teşekkür ederim.

UEFA yetkililerinin bize karşı farklı, CAS'ta farklı tavır almaları, UEFA gibi Avrupa futbolunun çatı örgütü olan bir kuruluşun yapmış olduğu uygulamanın, içinde bulunduğumuz ortamın ne kadar güvensiz ve samimiyetsiz olduğunu gösterdi.
    Neler dönüyor kimbilir...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Aydınlar resmen istifa sebebinin Kısmet Erkiner'in gerçekleri açıklaması olduğunu söylemiş. Kısmet Erkiner'e bir Fenerbahçeli olarak teşekkür ediyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sayfa 1 / 8 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri