Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
6. You may not vote on this poll
  • Bursaspor kazanır

5 83.33%
  • Berabere biter

0 0%
  • Ankaragücü kazanır

1 16.67%
1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: [31. Hafta] Bursaspor - Ankaragücü

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Default [31. Hafta] Bursaspor - Ankaragücü

daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bu maçta kardeşlik filan işlemez diye düşünüyorum.4-0 Bursaspor kazanır.

İlk yarı 1-1 bitti. Bu sezon elimden geldiğince Ankara deplasman farketmeden gittim ama Bursa'dan haz almadığım için gitme fırsatına rağmen gitmedim.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Futbolun kağıt üzerinde oynanmadığının bir kanıtı olacak sanırım bu maç
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Futbolun kağıt üzerinde oynanmadığının bir kanıtı olacak sanırım bu maç
    Sanal ortam ve kardeşliğin boy gösterdiği maç olabilir...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

89'da Pinto attı 2-1 oldu, Maçta ki ikinci golü takıma geldiğindendir çok faydalı oynuyor bu oyuncu.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Futbolun milyon dolarlık futbolcularla kazanıldığını anladım. Bursa'nın kardeşliğini de gördük. Futbolcumuz beyin tranvası geçirecek bunlar hala vakit gidiyor diye çıldırıyor. Kardeşlik felan hikaye bu olay da bunun en büyük ispatı.

Kardeşlik taraftar arasında kulüp arasında olur, maç başladığında her iki takımın oyuncuları da kendi kulübü menfaatine hareket eder.
    Ayrıca bu adam (Sebastian Pinto) gelmeseydi ne olurdu diye düşünüyorum... Sanırım düşmeme mücadelesi veren takımlardan biri de biz olurduk. 10 maç 6 gol 3 asist. Yeni transfer olmuş bir oyuncu daha ne kadar katkı verebilir bilmiyorum. Play-off'lara kalırsak onun sayesinde.

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Kardeşlik taraftar arasında kulüp arasında olur, maç başladığında her iki takımın oyuncuları da kendi kulübü menfaatine hareket eder.
    Ayrıca bu adam (Sebastian Pinto) gelmeseydi ne olurdu diye düşünüyorum... Sanırım düşmeme mücadelesi veren takımlardan biri de biz olurduk. 10 maç 6 gol 3 asist. Yeni transfer olmuş bir oyuncu daha ne kadar katkı verebilir bilmiyorum. Play-off'lara kalırsak onun sayesinde.
    Oyuncu değil taraftar yuhladılar.

Muhammed Türkmek çok sert konuştu!

"Maçın hakemi Deniz Çoban hakkaten "çoban"mış. Yeşil sahayı görünce bizi koyun sandı sanırım. Benim 19 yaşındaki gencecik kardeşime "ne var lan?" diye bağırma cesaretini kimden aldı acaba? Türk hakemliğinin yüz karası!!!

Maçta olmadan bilmediğiniz şeyler hakkında konuşmayın isterseniz? Iki TARAFTAR arasında da kardeşlik sonuza dek sürecek, fakat kendiniz ilk önce Ankaragüçlü futbolcuları sorgulayın.Hiç bir müdahale olmadan 7-8 kere yuvarlandılar daha ne diyeyim ben?
    Last edited by Pablo Batalla : 17.Mart.2012 at 23:31

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

"Bursa'nın kardeşliğini de gördük."

Bir tutam toza fırtına savurmak ne kadar basit değil mi ? Biz düşerken bizi en zor zamanımızda gelip bizi yenerken, şampiyonluk yolunda rakiplerimizin tamamına öyle veya böyle yenilirken biz kalkıp "böyle olmaz başkent" dedik mi, ya da neden diyelim ki ? Camiaların kardeşliği sahaya yansımasın kıran kırana maç olsun diye demiyor muyuz yıllardır.

"Taraftar yuhladı, etti." Maç içinde bağrına basan da yine o değil miydi ? Yediği gole kendi atarmışcasına sevinen, kendi oyuncusuna bir şey olmuş gibi merakla bekleyen.

Camiaların arası nasıl olursa olsun sahada olan mücadele sahada kalır. Orada bir oyuncuya tepki gösteriliyorsa bu Ankaragücü formasına değildir, neden yok yere bunu yaptığınadır. Yoksa ilk maçta da Sestak'a küfürler edilmedi mi, tepki gösterilmedi mi ? Biz kalkıp "başkentin kardeşliğini de gördük" mü deseydik ?

En başında sen kendin zaten belli etmişsin rengini yukarıda. Kardeşliğe bakış açın nötr ya da negatif, sonra kalkıp "Bursa'nın kardeşliğini de gördük" demeye hiç hakkın yok.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Pinto çok yararlı çok iyi bir transfer. Ertuğrul hocayı kutluyorum
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Pinto gerçekten topçu. Devre arasında yapılmış en yararlı transfer.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Pinto, Ertuğrul Hoca'nın transferi değil diye biliyorum. Batalla'nın menajerinin önerisiyle İbrahim Yazıcı sayesinde alınmış bir oyuncu, ilk alındığı zaman hâlâ daha forvet alınır mı demiştim. Ancak Pinto'nun geçmiş maçlarını izleyince oyunun her bölgesine etki eden bir oyuncu olduğunu gözlemledim. Oynuyor, oynatıyor, atıyor, asist yapıyor, pas açıyor vs. komple bir futbolcu performansı sergiliyor.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Dünkü maçı ne yazık ki izleyemedim. Ankaragüçlü oyuncular ile ilgili gözünüze çarpanları paylaşırsanız sevinirim.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Gözüme tek çarpan oyuncu İshak'tı. Bu gidişler Anadaolu kulüpleri kapar İshak'ı.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Mesaj Yetkileri