Last edited by di canio : 16.Mart.2012 at 03:13
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Beşiktaş Teknik direktörü Carlos Carvalhal Quaresma'yı affetti. Portekizli yıldız Manisaspor maçının kadrosunda yer alacak...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Manisaspor elinden geldiğince direnecek, kazanmaya çalışacak ama Beşiktaş karşısında etkili olabileceğini sanmıyorum. Zorlu bir karşılaşmadan yorgun ve moralsiz olarak çıktı Beşiktaş ama en azından artık kafaları rahat olacak, lige odaklanacaklar. Manisaspor kadar mücadele etmesi rahat bir galibiyet almasına yetecektir.
Ligden kopmamamız lazım.Önümüzde hala bir ŞL hedefi var ve imkansız değil.Bu hedef doğrultusunda sonuna kadar mücadele etmemiz gerekiyor.Umarım futbolcular da benim gibi düşünüyorlardır.
So what?
Saike
Zor bir maç olacak. Manisa'nın şansı azalıyor düşme potasında. O yüzden kazanmak için oynayacaklar, bizim durumumuz da malum. Saha avantajını ve kalite farkını kullanarak kazanacağımızı düşünüyorum. 2-1 tahminim.
Oyuncu bir maç oynamayınca ıslah mı oluyor anlamadım. Quaresma, takımın ona bağlı olmasını gayet iyi biliyor o yüzden o kadar rahat davranıyor.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Manisa'da işler karışık oyuncular antrenmana çıkmadı. Paralarını alamıyorlar. Beşiktaş kazanacaktır.
Beşiktaş farklı kazanır bu maçı.
Gençler oynasın , takır takır alalım maçı.
Manisa bjk ye gol atamaz bjkde manisaya 3 gol atamaz :d alt olur gibi 2 0 kazanır bjk
almeida arka direk golü atar![]()
Beşiktaş eğer 2. sıra için savaşmak istiyorsa bu maçı kazanmalı...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Manisa supriz yapar kazanmasa bile en kotu beraberlik alir.
Manisaspor'da para krizi baş gösterdi. Oyuncular antremansız maça çıkmış olacak. Beşiktaş kazanır .
Onların açısından bakmak güç ama ligin bitimine 3 hafta kalmışken, ligde kalman bu son 3 maça bağlıyken nedendir bu tepki, bu protesto anlayamıyorum... Çıkma antrenmana, istersen maça da çıkma. Gelecek sene Süper Lig'te oynayamama ihtimalin var senin bu daha önemli değil mi?
Manisaspor'un son şansı olarak görüyorum bu maçı gelecek mağlubiyette lige el sallar.Aslında bu durumlara düşücek takım değildi Manisa ligin güçlü ekiplerindendi nasıl buralara kadar geldi hala hayret içerisindeyim.
İkinci yarı şu ana kadar 8 puan toplayabilmiş Manisa , ilk 15 haftalık dilimi 23 puanla geçen takım sonraki 15 haftalık dilimde 9 puan alabilmiş.Beşiktaş'ın maça ne kadar asılacağını bilmiyorum ama kazanacağını düşünüyorum.Manisaspor düşecektir artık.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Manisa aslında sezonun ilk çeyreğinde, bazen sonuç alamasa da, şahane top oynuyordu. Nereden nereye.
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
Ilk 11
Cenk, Ekrem, Sivok, Egemen, İsmail, Hilbert, *Ernst, Fernandes, Veli, Simao, Almeida.
Ekrem yerine Hilbert sağ beke geçse, Necip ya da Q7 oynasa daha güzel olmaz mıydı? Onun dışında kadro iyi.
Bakalım akıllandımı takım.
FM Gazetesi
Beşiktaş inşallah yener. Hem playoff heyecanlı hale gelir hemde Karabük'ün düşmesini istemiyorum.
Fernandes o nasıl pastır. Mustafa o çalımı attın vur hemen işte ya![]()
Mustafa Pektemek nasıl bir adam gör artık Carva gör!
FM Gazetesi
huGOALmeida 1-0.
Uzun zamandır böyle tempolu Beşiktaş maçı izlememiştim.
FM Gazetesi
Beşiktaş'ın yenmesi Galatasaray'ında işine gelir.
Deplasmanda Manisa - Galatasaray maçı var Manisa küme düşerse asılmaz zaten maça.
Ismail ve Hilbert (gercek sag ve sol bek) sonunda döndü ve ideal defans sahada. Hilbert iyi geliyor sag taraftan.
Isaac İsmail ile girdiği pozisyonda kendisini atsa penaltı+kırmızı kombinasyonu olarbilirdi.
Steam ID: fotosuki
Orduspor maçında da Culio ile böyle bir mücadeleye girmişti, orada da hakem devam kararı vermişti, yakacak Beşiktaş'ı![]()