daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Ligi kaybettik en azından şu kupayı kazanalım da şeytanın bacağını kıralım, ben olsam Aykut Kocaman yerinde bütün ağırlığımı bu kupa üzerine veririm, Lig artık bizim için bitti sayılır en azından bu kupayı alırsak en az ligi almış kadar başarılı bir durum ortaya çıkar.
...
Deplasmanda olsa neyse dicemde, kendi sahamızda o nağmağlup serinin devam edeceğini düşündüğüm için.
Kazanırız.
kazanırız ya
volkan bekir yobo özgür orhan selçuk emre dia recep caner bienvenu
Gekas yok bu maçta. Fenerbahçe ağır basıyor fakat neden olmasın ?
Gekasın olmaması büyük kayıp.Fenerbahçe son lig maçındaki ilk 20 dakikalık oyununu oynayıp 2-3 farklı öen geçebilirse sonra al gülüm ver gülüm maçı tamamlar.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Ben bu maçta güzel bir oyunla farklı skorlu bir galibiyet bekliyorum.Ve katıldığım bir başka nokta ağırlığımızı kupaya vermemiz gerektiği, lig zor artık.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Bu sene kupayı alıcaz gibi bir his var içimde
Farklı bir skor bekliyorum Aykut Kocaman rotasyon yapan bir teknik adam değil bu yüzden rahat 2-3 farklı bir galibiyet olur.
Samsunspor varını yoğunu ligde kalmaya vereceği için bu maçın umurlarında dahi olmadığını düşünüyorum. F.Bahçe, maçı rahat alır bence.
Samsunspor uzatmalarda galip gelir gibime geliyor kupada bir tuhaflık var bu sene
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
G.saray'ı gördükten sonra kesinlikle ciddiye almamız gerek.
Last edited by LaigLeNoiR : 21.Mart.2012 at 02:47 Reason: Konu ile alakasız kısım silindi
Fenerbahçe ligde kaybettiği puanların acısını bu maçtan çıkartacaktır. Fener'den fark bekliyorum. Gerçi bir yandan da Samsunspor'un tek umudu kupa olduğu için bastıracaklardır. Ama öteki yandan da maç Kadıköyde olduğu için Fener alır diyorum
Edit : Maçın seyircisiz oynanacağını hatırlıyor ve hiç belli olmaz diyorum![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
1-0 olsun bizim olsun, ne yazık ki Aykut Kocaman bize artık bunları bile söyletebiliyor : )
...
Samsun'daki maçta 4. golü atamadıkları için kendini yerden yere atan Mesut Bakkal oyuncularımızın gözü önüne gelmeli ve atabilecekleri maksimum golü atarak turu geçmeliler. Galatasaray maçının özrünü konuşarak değil; oynayarak dilesinler.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Fenerde eksik var mı ya da cezalı ?
Kadınların maça girmeleri ile ilgili kural umarım seneye değişir.Sevmedim ben bu durumu. Ayrıca pozitif ayrımcılık diyorlar ama kabul etmiyorum arkadaş ayrımcılığın pozitifi,negatifi olmaz.
Maça gelindiğinde mümkünse en azından 1-2 değişiklikle çıkalım sahaya mesela Mert oynasın,Dia oynasın,Selçuk oynasın(Baroni oynamasın bunun doğrusu)![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bu sene kupa kesin bizim. Hiç bu kadar inanmamıştım. Galatasaray'da dün aradan çekilince bu maçı kazanıp önümüze bakmamız lazım.
Fenerbahçe'nin şuanki durumu göz önüne alındığında bugün kazanması çok büyük sürpriz olur. Samsunspor da en azından kupada devam etmek isteyecektir ve bu akşam rahat kazanırlar diyorum.
Fenerbahçe: Mert Günok, Orhan Şam, Bekir İrtegün, Joseph Yobo, Reto Ziegler, Cristian Baroni, Selçuk Şahin, Issiar Dia, Alex de Souza, Caner Erkin, Henri Bienvenu
Yedekler: Volkan Demirel, Serdar Kesimal, Miroslav Stoch, Özer Hurmacı, Mehmet Topuz, Özgür Çek, Moussa Sow
Samsunspor: Ertuğrul Taşkıran, Adem Alkaşi, Andre Bahia, Kemal Tokak, Hakan Arslan, Dejan Kelhar, Murat Ceylan, Serdar Özkan, Uğur Boral, Ekigho Ehiosun, Simon Zenke
Yedekler: Atilla Özmen, Pal Lazar, Akaki Khubutia, Yenal Tuncer, Murat Yıldırım, Samet Hasan Yıldıran, Anıl Dilaver
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Alex'in yerinde Özer niye oynamaz anlamıyorum.Bu adam senede çok az fırsat buluyor oynamak için onda da şans vermiyor teknik direktör.
Kadro sakat Fenerbahçe elenirse süpriz olmaz
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Hadi bakalım yedekleri görelim.Özer demeyin o adam bidaha pafta bile oynamasın yedekte olması bile fazla ona
Ya madem rotasyon yapıcaksın Ziegler niye oynuyor.Koy yerine Özgür'ü ne olacak yani Ziegler'den kötü mü oynayacak.Eğer Recep sakat değilse neden 18de değil.Yani deli olmamak elde değil.Ne Ziegler'miş arkadaş Alex'i keser Ziegler'i kesmez bu adam.
Ziegler'e özel bir sözleşme yapıldığı varsayımina bende katılıyorum artık. Aksi halde bir adama her ne olursa olsun bu kadar tahammül edebilecek bir bünyeyi tanımıyorum. Selçuk - Crıstian yerine Özer-Cristian veya Gökay-Cristian olabilirdi. Korkaklıkta sinir tanımıyoruz umarım elenmeyiz
...
Özgür bek oynayamaz Zieglerden başka solbek malesef takımda yok Caner oynayabilirdi ama onuda sol açık düşünecek sanırım
4-2-3-1 oynayacagız sanırım bugün