Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 74 sonuç

Konu: Oyunun Uğruna Oynamak [Queen's Park F.C.][1. Sezon][12.2.1]

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Default Oyunun Uğruna Oynamak [Queen's Park F.C.][1. Sezon][12.2.1]

Kulübümüz 1867 yılında kurulmuştur, İskoçya'nın en eski kulübü olma özelliğini taşır. Ve o zamandan bu zaman hâlâ amatör statüdedir. İskoç futbolu bu kulüp ve etrafında doğmuş, gelişmiştir. "Ludere Causa Ludendi" mottosu "oyunun uğruna (hatrına) oynamak" ya da "oynamak için oynamak" anlamına gelmektedir. Sadece futbolu sevdikleri için oynar bu kulüpteki oyuncular.

Bu takımın en önemli özelliği İskoç lig sisteminde (Profesyonel liglerde) bulunan tek amatör kulüp olmasıdır. Ve kadrosunu tamamen transfer ücreti ödemeden, sadece sözleşme önererek oynatılan ya da bedavaya oynayan oyuncularla kurarlar. Bu kariyerde de bu şekilde bir yol izleyeceğiz. Zaten oyunda hard-coded olarak amatör statüde bulunuyoruz, hiçbir şekilde profesyonel olamayacağız. Bu tip şeylerle daha da bir iştahlanıyor, daha da bir heyecanlanıyorsunuz.

Kuralları okudum ve kabul ediyorum.

Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Başarılar dilerim.

Bu tip şeylerle daha da bir iştahlanıyor, daha da bir heyecanlanıyorsunuz

DERKEN

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Başarılar dilerim.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Takım en üst lige bile yükselse hiçbir şekilde profesyonel olamıyor. En azından SI böyle söylüyor, çünkü oyun içerisinde Queen's Park'ın statüsü amatör olarak hard-coded yapılmış.

Heyecanlı tarafı şu; aldığınız oyuncular elinizden her an gidebilir çünkü maaş öneremiyorsunuz, sadece amatör sözleşme imzalıyorsunuz. İştahlandıran tarafı ise başarının çok zor gelmesi, sürekli bir mücadele içerisindesiniz.

Kulübün bir maaş bütçesi, transfer bütçesi yok. Sadece kasasında zarar etmesin diye parası var.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Başarılar, eğer sabredersen çok büyük keyif alacağını düşünüyorum. Takım seçimi yine çok iyi.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Başarılar.

Nesil
    2011
    Yer
    kastamonu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Şu an elimizde böyle bir kadro var. Çok sayıda takviye yapmamız gerek, en azından elimizden kaçırdığımız oyuncular olursa sıkıntı yaşamayalım diye. Hedefimiz güzel futbol oynayıp eğlenmeye çalışmak, bunları yaparken de lig atlar, şampiyon olursak bizim için iyi olur. RGUOR'da kullandığımız taktiği uygulayacağız tekrar.

Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Jamil Adam'ı alabiliyorsan al derim. Ayrıca Oliver Nicholas, William Ekong, Karius, Wolfenden, Akinbiyi şuan için aklıma gelenler.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir,Türkiye

Başarılar dilerim hocam.Yine çok orijinal bir seçim ayakta alkışlıyorum

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Çok fazla oyuncuyla transfer görüşmelerine başladık. Transfer bütçemiz olmadığı ve olmayacağı için kontratlı oyuncularla anlaşamıyoruz, anlaşmayacağız. Bu yüzden serbest kim varsa salça olmaktayız.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

sıradışı bi kariyer başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Başarılar.Takipçinim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Sağolsun kulüp yönetimimiz bizi kırmadı ve antrenman tesislerimizi geliştirmeye karar verdi. Zaten iyi olan tesislerimizi daha da iyi hale getirerek ileriye dönük yatırımlar yapacağız.

Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Başarılar, temanın adı ne abi bu arada

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

1-2 sezon bekleyip öyle geliştirseydin keşke, bende aynı hataya düştüm. O borç ödenemiyor, o yüzden bütçede verilmiyor. Benim 2029a kadar aylık ödemem var
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Kasada yaklaşık 2.3 milyon € var. Zaten sürekli amatör kalacağımız için hiç maaş ödemeyeceğiz, bu yüzden para kasamızda hep duracak. Bizim için çok sıkıntı olmayacaktır bu yenileme çalışmaları.

Temanın adı Netbook 2012, michaeltmurrayuk'un çalışması.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir,Türkiye

Quote Originally Posted by Bursaspor View Post
    Kasada yaklaşık 2.3 milyon € var. Zaten sürekli amatör kalacağımız için hiç maaş ödemeyeceğiz, bu yüzden para kasamızda hep duracak. Bizim için çok sıkıntı olmayacaktır bu yenileme çalışmaları.

Temanın adı Netbook 2012, michaeltmurrayuk'un çalışması.
    Netbook'ta mı oynuyorsun hocam ? Bende netbook var kıyamıyorum birşey olur diye.Sen netbookta oynuyorsan hemen indireceğim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Netbook'ta oynamıyorum. Laptop ekranı 1366x768 normal temada tam ekran oynadığım zaman rahat gözüküyor, onun dışında hep oyuncu profillerinde vs. slider çıkıyor. Bu yüzden daha dar olan ve iyi optimize edilmiş olan Netbook temasıyla oynuyorum.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir,Türkiye

Netbook'ta oynamıyorum. Laptop ekranı 1366x768 normal temada tam ekran oynadığım zaman rahat gözüküyor, onun dışında hep oyuncu profillerinde vs. slider çıkıyor. Bu yüzden daha dar olan ve iyi optimize edilmiş olan Netbook temasıyla oynuyorum.
    Hadi ya tüh Valla canım o kadar FM çekti ki anlatamam neyse konuyu baltalamayalım tekrar Başarılar

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Yeni yamanın belki de alt ligler için tek kötü yanı Jamil Adam artık o kadar da iyi değil. Birçok özelliği yerlere inmiş, büyük bir hevesle alayım dedim ama belki yedek olur.

Bu arada ligde kadromuzda 20 yaş altı sınırsız oyuncu bulundurabiliyoruz ancak 20 yaş üzerinde sadece 22 oyuncuya izin veriliyor.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yeni yamanın belki de alt ligler için tek kötü yanı Jamil Adam artık o kadar da iyi değil. Birçok özelliği yerlere inmiş, büyük bir hevesle alayım dedim ama belki yedek olur.

Bu arada ligde kadromuzda 20 yaş altı sınırsız oyuncu bulundurabiliyoruz ancak 20 yaş üzerinde sadece 22 oyuncuya izin veriliyor.
    Aynısını diyecektim tekniği 19dan 11e falan inmiş çok kötü olmuş, başarılar bu arada ben QP'dan vazgeçtim prof. olamayacaklarını öğrenince

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Amatör kulüp olduğumuz için elimizde bulunan oyuncular biz bir şey yapamadan uçup gidebiliyor. Transfer dönemi bitene kadar çok fazla 20 yaş altı oyuncuyla anlaşıp en azından ligin bize tanıdığı bu olanağı sonuna kadar kullanmaya çalışacağız.

Eski öğrencilerimin birkaçını yine buraya da getirdim. Aslında hepsini getirecektim ancak 22 oyuncu sınırı beni biraz zorladı, getirdiklerimden bazılarıyla yollarımız ayrılabilir. Transfer dönemi bitince genel bir panaroma yayınlayacağım, kimleri aldık, gönderdik, kimler elimizden uçup gitti, yeni teknik kadro nasıl oldu vs.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Kadronun tamamını ayrıntılı olarak yazamayacağım (Çok fazla 20 yaş altı oyuncu aldık.) bu sefer ancak 22 kişilik (20 yaş üstü) kadromuz bir değişiklik olmazsa şöyle;

Last edited by Bursaspor : 19.Mart.2012 at 18:09
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ramsden's Challenge Cup ve Scottish Communities League Cup'da 1. Tur rakiplerimiz belli oldu.

Ramsden's Challenge Cup'da bir üst ligden (Second Division) Stenhousemuir ile eşleştik.

Scottish Communities League Cup'da ise iki üst ligden (First Division) Ayr United ile eşleştik.

Bu arada hazırlık kampımız ve aldığımız sonuçlar da şöyleydi.

İyi bir dönem geçirdik. Genç oyuncularımızı denedik, deneme için getirdiğimiz birçok oyuncunun durumunu gözledik. Çok fazla olmasa bile iyi bir miktar para kazandık. 2021 yılı sonuna kadar her ay 80.000 €'luk borç ödememiz var. Şu an kasamızda 2.5 Milyon € var.
    Last edited by Bursaspor : 19.Mart.2012 at 19:34
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ramsden's Challenge Cup 1. Tur Maçı

Rahat bir maç oldu. İlk yarıda sonuç geldi, ikinci yarı oyunu kontrolümüzde tuttuk, birkaç pozisyona girsek de ofsayt olarak kesildi bunlar.

Bu sonuçla Third Division takımları arasında üst liglerden bir takımı eleyerek tur atlayan tek takım olduk.

Ramsden's Challenge Cup 2. Turu'nda iki üst ligden (First Division) Partick Thistle ile eşleştik.

Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Scottish Communities League Cup 1. Tur Maçı

Bu kadar iyi oynayıp kaybetseydik gerçekten çok yazık olacaktı. Bizden çok daha güçlü bir ekibe karşı böyle mücadele etmek oldukça sevindirici.

Diğer sonuçlar şöyle oluştu. Bu sonuçlarla üst turda bizi yine zor ekipler bekliyor.

Scottish Communities League Cup 2. Turu'nda en üst ligden (Premier League) Kilmarnock ile eşleştik.

Last edited by Bursaspor : 19.Mart.2012 at 19:49
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Irn-Bru Scottish Football League Third Division 1. Hafta Maçı

Gerçekten harika bir maçtı, yediğimiz gole şaşırdık ancak sonrasında rakibimiz o golü attığına pişman oldu.

Bu arada ligimizde 10 takım var. Her biriyle 4 kez oynuyoruz. 1. direkt olarak yükseliyor, 2-3-4 ve üst ligi 9. sırada bitiren takım play-off/play-out oynuyorlar ve ligden düşme yok.

Iderlindo Moreno Freire, Edinho Pattinama ve Wesley Schors ile anlaştık. Paul Walker, Gary Wales ve Omar Koroma'yı kadromuzdan çıkarmak zorunda kaldık.

Last edited by Bursaspor : 19.Mart.2012 at 20:32
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Kupalardan lige yeni başlamışsın ilk maçtan da görüldüğü gibi rahat çıkacağız bu ligden...

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri