Stadımız:Stadio Ennio Tardini 27.906
Yıldızımız:Sebastian GİOVİNCO
Amacımız;
*Çocukluğumuzun Parma'sını geri getirmek.
*Atak ve göze hoş gelen futbol oynamak.
Stadımız:Stadio Ennio Tardini 27.906
Yıldızımız:Sebastian GİOVİNCO
Amacımız;
*Çocukluğumuzun Parma'sını geri getirmek.
*Atak ve göze hoş gelen futbol oynamak.
Kariyeriniz onaylanmıştır.
Başarılar dilerim.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Başarılar.
Riskli bir futbol oynayacağımızdan ilk transferimizi defansa yaptık,1 milyonu peşin 3 milyonu 48 ay taksitli olarak genç brezilyalıyı ilk stoperimiz olarak transfer ettik.
Başarılar..
Başarılar Toloi harika transfer![]()
Orta Sahaya 2 takviye ile transferi kapatmayı planlıyoruz,son dakikada forvete bir takviye gelebilir.
Crespo ve Lopez Parma'da mıydı zamanında ben mi yanlış hatırlıyorum?Başarılar
İŞTE EFSANE KADRO(BIYIKLARI ÇIKMAMI DAHA:
Hazırlık kampımızı Belçika'da oynadığımız 3 karşılaşma ile tamamladık,orta düzey bir performans sergiledik ancak özellikle yaratıcılıktan uzak bir takımımız var.Bunu düzeltmemiz gerekicek.
Hakikaten efsane bir kadroydu. Başarılar.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Sezonun ilk resmi karşılaşmasında İtalya Kupasında rahat bir galibiyet alarak tur atladık,iyi bir hazırlık karşılaşması oldu bizim için.
Ligin ilk maçında deplasmanda Cesena karşısında gerçekten beklediğimden daha iyi bir futbol ortaya koyduk,kaleye gelen tek şut gol oldu ve beraberliğe razı olduk.İlk haftada en azından deplasmandan 1 puan almak sevindirici.
Oturanlardan Soldaki İlk Eleman Matias Almeyda
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Ligde 2. ve 3.hafta karşılaşmalarından yine beraberlikle ayrıldık,özellikle Catania deplasmanında çok gol kaçırdık,bitiricilikte sıkıntılarımız devam ediyor.
Önümüzde ki 4 hafta ise inanılmaz bir periyod var,en azından amacımız bu 4 karşılaşmadan 4 puan çıkarmak.Ancak 0 puan çıksa bile umutsuzluğa kapılmayacağız.
İnanılmaz zor fiksürde adeta kimsenin hatta benim bile beklemediğim 3 galibiyeti arka arkaya alarak tüm İtalya'yı şaşkına uğrattık.Özellikle Floccari hücumda sazı eline alınca girdiğimiz poziyonları gole çevirmeye başardık.6 hafta sonunda namağlup yolumuza devam ediyoruz.Milli maç arasından sonra İnter deplasmanın da amacımız 1 puan almak olacak.
Sonradan açılmış takım.
Score boardı nasıl ekledin
SAN SİRO'DA PARMA DESTANI.2 NAMAĞLUP TAKIMIN KARŞILAŞMASINDA ŞANSIMIZIN DA YANIMIZDA OLMASIYLA VE ÖZELLİKLE İLK YARIDA Kİ ETKİLİ FUTBOLUMUZLA iNTER'İ MAĞLUP ETMEYİ BAŞARDIK VE RÜYA ŞİMDİLİK DEVAM EDİYOR.
İnanılmaz bir zor seriyi mucizevi geçişimizden sonra nispeten kolay ve formsuz olan 3 maçı da kazanarak namağlup durumumuzu sürdük.Önümüzde zorlu Napoli ve Cagliari maçlarımız var,form düşüklüğü illa ki yaşanacak ancak en azından Avrupa Ligi hayalleri kurmaya başladık.