daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Carlossuz ve Tayfurlu ilk maçımız. Bu durum, takımı ne kadar etkileyecek, göreceğiz. Ben kazanacağımızı düşünüyorum. Ernst, Simao ve Pektemek sakatlıkları, Veli de cezası sebebiyle oynayamayacaklar bu arada. Cenk için de sakat diyorlar, ama kesin bir şey yok onunla ilgili söylenen. Quaresma da sakatlığına rağmen oynayacak durumda olduğunu belirtmiş ve 11'de olacak, bir aksilik olmazsa. Son maçımızda şu kadroyu görme ihtimali yüksek:
Cenk (Rüştü)
Hilbert Sivok Egemen İsmail
Burak Fernandes Necip Quaresma
Bebe Almeida
Güzel bir maç olacağa benziyor. İki takım da açık oynayacak gibi.
tartismasiz 2.ci devrenin en iyi hocasi bulent korkmaz gerçekten takimi cok iyi yerlere getirdi evinde cok iyi bir istikrar yakaladi karabuk seriyi devam ettirir dusuncesindeyim karabuk 1 farkla kazanir.
Tayfur Hoca'nın sözleşmesi sembolik olsa da olmasa da O'nunla iyi başlamak lazım. Takım kazanma alışkanlığını unuttu nerdeyse. Ben Karabük'ün hedefsiz oluşunun işimizi kolaylaştıracağını düşünüyorum. Almeida , Bebe ve Q7 3-1 alırız diyorum.
KARDEMİR KARABÜKSPOR: Bora, Uğur, Mabiala, Jahic, Seric, Kağan, Ragued, Birol, İlhan, Cernat, Mehmet Yıldız
BEŞİKTAŞ: Rüştü, Hilbert, Sivok, Egemen, Ekrem, İbrahim Toraman, Fernandes, Necip, Holosko, Quaresma, Almeida
Maşallah Tayfur Havutçu ilk maçtan kendi adamlarını ilk 11'e koymuş. Toraman,Ekrem,Holosko hepsi oynuyor. Ayrıca Pektemek cezalı veya sakat mı ?
Necip sol kanat? Hatta sol açık?
FM Gazetesi
Evet, dağılımda Almeida ve Quaresma'yı forvete koymuşlar. Sol açık Necip, ortasaha ikiliside İbrahim ve Fernandes görünüyordu.
FM Gazetesi
Holosko bu ne rezilliktir? Adam resmen bitmiş.
FM Gazetesi
holosko atti besiktas yeniyor
Yine Fernandes attırdı. Her şeyimiz bu adam oldu resmen. Holosko ise şu dakikaya kadar olan vasat futbolunu affettirdi bir nebze. Ama bu oyunuyla kalamaz bu takımda artık.
FM Gazetesi
1-1 Mehmet Yildiz
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Mehmet yildiz atti 1-1
Şu Fernandes'in topu tam kaptıracakken kendini hop diye topun önüne atmasına bayılıyorum![]()
FM Gazetesi
Tayfur da bizi kanser edecek belli oldu.
Steam ID: fotosuki
Kagan Soylemezgiller'in pas değerini düşürmediğime pişman oldum. Ankaragücündeyken takımın geçirdiği zor günlerden ve pas atacak adam bulamadığından bu kadar kötü paslar vermeye başladı diye düşünmüştüm meğerse yanılmışım. Geçen sezona özgü bi durummuş paslarında ki isabet.
eto'o bitmiş.
Ligde asist kralı kim bilen var mı?
FM Gazetesi
Karabuk gecen hafta yedeklerle cikmisti, bu sefer as oyuncularini kullanmis BUlent Korkmaz. Mactan once Bjk kolay kazanir diye dusunmustum ama tam kadro Karabuke karsi zorlanicaklar galiba.
Hakemin kaçıncı süper lig maçı? İsmini ilk defa duyuyorum.
Steam ID: fotosuki
Kirmizi kart Almeida .. Dogru karar.
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Alemida'ya diyecek sözüm yok. Kendine yakışanı yaptı.
FM Gazetesi
Almeida kirmizi gordu, gostere gostere dirsek atti Jahice.
Play offta yok o zaman.
Olsa ne olur ki
FM Gazetesi
Evet play-off ilk maçında yok Almeida.