daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Konu gibi macta cok kotu geciyorIlk sutumuzu daha az once attik, farkli sekilde aut.
Ooo konu baya dolup taşmış yaTrabzonspor yüksek ihtimalle kazanır bu maçı.Culio'suz Ordu ne yapabilir bilemiyorum.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
guzel kareler
![]()
Maç başladığı gibi bitti.
İlk yarısı cok sıkıcıydı. 2.yarıyı izlemedim bende. Ordu seneye ilk 8de olur bence.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Playoff a Fenerbahceden baska onem veren yok sanirim, hem TS hem de BJK iddiasiz rakiplere karsi puan kaybettiler. Obur yanda GS onemli 2 adami kadro disi kaliyor. Super dedikleri final 2 haftada sonebilir bu gidisle. TS ile BJK nin ikincilik yarisi FB nin kozu gibi gorunuyordu ama boyle bir sey yok gibi ortada. Ne yapar eder TS bu maci alir diye dusunuyordum ama yanilmisim.
Maçı izlemedim ama puan kaybetmek normal.Zaten pozisyon üretmekte sıkıntı çeken bir takımız Şenol Güneş sanki rakip çok iyi organize olup atak yapacak bir rakipmiş gibi Serkan'ı orta sahada oynatıyor.Hadi şampiyonlar ligi maçında anlıyordum rakipler güçlü savunma yapalım mantığı vardı ama Ordu ile oynuyoruz Serkan-Zokora gibi iki tane oyunu yönlendiremeyecek adam buna ek olarak vasat Halil sahada.Alanzinho'dan oyun kurması bekleniyor vs vs böyle iş yürümez.Colman yoksa Adrianı koyacaksın ki orta alanda biraz yaratıcılık olsun.Neyse formaliteden Play-Of oynayacağız.3. olalım baride Uefa içinde Play-of oynamayalım.
Herhalde 3.sünde Burak'ın ayağını kıracaklar.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Şu pozisyonu diyorsun sanırım Ali.
Aynen. Direk kırmızı kartlık pozisyon bence.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Burakin orda bi sesi cikti dedim gitti ayak