ulan arkadaş, real sociedad ile oynuyorum, dün atlethic'i deplasmanda yendikten hemen sonra elektrik gitti, o maçtan önce save'im vardı. o maçı tekrar kazanmak için save load yapıyorum, bi türlü yenemiyorum. nerede bu adalet![]()
ulan arkadaş, real sociedad ile oynuyorum, dün atlethic'i deplasmanda yendikten hemen sonra elektrik gitti, o maçtan önce save'im vardı. o maçı tekrar kazanmak için save load yapıyorum, bi türlü yenemiyorum. nerede bu adalet![]()
Yapıcak birşey yok, 1 hafta mağlup olacan.![]()
Benimde dün gece oynarken tam arka arkaya 7 maçLık gaLibiyet serim gitti. 7. maçın sonunda 3-0 öndeyken ELektrikLer gitti. Şimdi yeniden başLayasım geLmiyor. BiLiyorum ki aynı ritmi tekrar yakaLayamayacağız. Oyundan soğudum.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Evet o tip şeyler her oyunda insanı soğutuyor.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Fakir misiniz nesiniz?
Alsanıza bir tane ups.![]()
Yil olmus 2012 hala elektrik kesiliyor.
Ben her 2 maçta bir save alıyorum o yüzden. Eleketrik yada crash dump yüzünden giden maçları bi daha yapmak içimden gelmiyor bütün oyunumu bozuyor. Öyle olunca da direk siliyorum save i.
Var ya Amerikalıların kullandıkları bir ünlem, ''oops''. okunuşu ups işte
Isıtıcı bir araçta olabilir, önceki yorumda insanı soğutuyor denmiş, sıcak kalmak amaçlı.![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Leptopu bataryayla kullanıyorum elektrik sorunu yok![]()