1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: Sokağı bu yüzden bıraktık

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Default Sokağı bu yüzden bıraktık

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Muhteşem bir video gerçekten, mükemmel anlatılmış.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

harika müthiş olmuş

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Şimdi tam onu izleyip siteye girdim. Cidden 1 saatlik belgesel filan olsa sıkılmadan izlerdim.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Hey gidi hey. Bu serileri oynamayan yoktur sanırım. Pleystation 1 de Fifa 98 oynadığım yıllar aklıma geldi.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bu oyun benim favori oyunlarımdan işte =)
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ama bazen kol harbiden bozuk oluyor ya.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Heheh kol bozuk

Tsubasa ve FIFA 99 hiçbir zaman unutamam herhalde

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

fifa 96 ve 97 oynamıştım çapraz bi kameradan oynanıyordu ve benim iiçin o an dünyanın en büyük buluşuydu şimdi pess fifa 12 lere laf atıyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bende de SEGA vardı emektar hala durur evde. Fifa 96'yı onda oynamıştım. Gol attıktan sonra sesleri kendim yapıyordum 3 farklı seçenek vardı zaten

Korner attıktan sonra kafa falan vurunca korner çizgisindeki adamı ofsayt sayıyordu deliriyordum

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Beni özetlemiş la : ) Bazen düşünüyorum da 90'lar da ve o üstün teknolojiye geçiş döneminde olmak kadar şanslı bir şey olmasa gerek, hem sokağın keyfini sürdük hem de sanal dünyanın. Eskiden bir aterinin bile önemi vardı. Herkeste bir kaset olurdu ama 1 kişide ateri olurdu, her gün farklı bir evde toplanıp oyunlar oynanır güneşin kavurucu sıcaklığı gidince sokağa çıkılır oyunlar taklit edilirdi : )

@Anıl

Sega muhteşem bişeydi bizim için : ) Aterinin geçen zaman içinde daha basit kalması, Playstation'un aşırı lüks olması arasında mükemmel bir konsoldu. Evinde Sega varsa kral oluyodun Şimdi şöyle eve bakıyorum da benim kullandığım laptop dahil 3 tane pc var, Playstation ve Sega var ama kilerde : ) Kardeşlerime hep söylüyorum ,siz çok çok şanslısınız diye, tabi durumu idrak edemiyorlar, bilmek için yaşamak gerek.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

@balde_mir_07

Bence şimdiki nesil sokak futbolu zevkini yaşayamayan bir nesil. Bu yüzden bilgisayar, ps3 falan var diye bizden şanslı değiller Okuldan gelince top oynamak için önlüğü atıp, içimdeki t-shirt ile dışarı fırladığımı ve akşam ezanından önce eve girmediğimi bilirim. Onun verdiği zevki hiçbir oyun veremez bana
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    @balde_mir_07

Bence şimdiki nesil sokak futbolu zevkini yaşayamayan bir nesil. Bu yüzden bilgisayar, ps3 falan var diye bizden şanslı değiller Okuldan gelince top oynamak için önlüğü atıp, içimdeki t-shirt ile dışarı fırladığımı ve akşam ezanından önce eve girmediğimi bilirim. Onun verdiği zevki hiçbir oyun veremez bana
    Katılıyorum sana Zafer, o zamanlarda sürekli top oynadığımız bahçeler, harmanlar hatta sokaklar şu anda minimum 10'ar katlı apartmanlar ve süpermarketlerle doldu taştı. Hem de Giresun'da düşünün yani gerisini.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Mesaj Yetkileri