daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Trabzonda burak yok galiba bu onemli bizim icin hizli bir forvet burak defans arkasi kosulari ile tehlike yaratabilirdi. trabzonun kanatlarina dikkat etmeliyiz. bize gelirsek son maçtaki gibi oynarsak kazancagimizi dusunuyorum beraberlik yetmez ne yapip edip kazanmamiz lazim.
Galatasaray'ın Süper Final'de oynayacağı en kritik maç olacak.
Bu macin her yerine beraberlik yaziyor, evimizde kaybetmemeliyiz Galatasaraya.
galatasarayın işi ilk yarıda bitireceğini düşünüyorum trabzonspor çok kötü
biz kendi işimize bakmalıyız gsnin naptığı önemli değil![]()
Zor bir maç olacak ama umarım kazanırız...
Böyle oynadığımız sürece Kadıköy'de Fener'i bile yener şampiyon oluruz. Trabzon karşısında zorlanacağımızı düşünmüyorum, camia kenetlenmiş durumda zira.
Skor tahminim Trabzonspor 1-3 Galatasaray
Goller: Colman - Necati, Selçuk, Elmander
maç GS açısından zor geçer ama kazanır.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
İlk 20 dakikada atabileceğimiz bir gol bizi çok rahatlatır. Gol ne kadar erken gelmezse adımıza, Fener maçındaki gibi stres başlayıp, akıl almaz gol pozisyonları kaçırabiliriz. Ama öyle maç senede bir olur gerçi. Bu maçı alıp yeniden puan farkını 5'e çıkarırız, inşAllah.
Allah utandırmasın.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bu maçı alırsak Fenerbahçe 2 deplasmana giderken biz içerde 2 maç oynayacagız.Yani fikstür avantajı lehimize.Son maçtan önce şampiyonluk garantilenebilir.Fakat bu maçta olası puan kaybında şampiyonluk son maçta kadıköy'de belirlenir...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Bu maç uzayda da oynansa berabere biter![]()
Rahat bir galibiyet bekliyorum.Elmander'in maçı olacaktır.2-0 kazanırız bence.
galatasaray ilk yarı 3 golden az atarsa ben de golften anlamıyorum arkadaş ilk yarıda bitecek bu maç
Kazanacağız başka yolu yok.
Çok kritik bir maç.Elmander'e güveniyorum.
Trabzon Galatasaray'a yatar diyenlerin aksine cekismeli mac olur ama kazaniriz.
Galatasaray'ın yatmalara ihtiyacı olmadığını hala gösteremediysek ben yine hatayı bizde yani Galatasaray'da kabul ederim.
Galatasaray ligdeki her takımı şekilden şekile sokabildiğini göstermiştir. O yüzden bir takım yatacaksa Galatasaray onu yatırır, kaldırır, evirir, çevirir, önce ortasahada sonra ceza alanında sonra da kale alanında kedinin fareyle oynadığı gibi oynar. İstediği takıma karşı bunu gerçekleştirdiği için rahat rahat konuşabiliyorum.
Galatasaray, kendi topunu oynadığı sürece ve anormal işler olmadığı sürece kaybetmez.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Şu maçı kazandık mı çok güzel olacak nedense bu maçtan kayıpsız ayrılırsak 5. haftada şampiyonluğun geleceğini düşünüyorumTabi Fenerbahçe'nin de puan kaybetmesi gerekiyor.(Bu cümle pek mi gereksiz oldu ne
neyse uykulu halime verin)
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Trabzonspor'dan açıklama
http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...D=10444#Icerik
Ayrıca stadyuma Galatasaray formasıyla gelen taraftarlar güvenlik gerekçesiyle içeriye alınmayacaklar. Taraftarlarımızdan maçta takımımızı sadece TS Club ürünleriyle desteklemelerini bekliyor, kendilerine yoğun ilgileri nedeniyle teşekkür ediyoruz.
burak oynuyormu belli oldumu
Trabzon ilk 11 ; Tolga, Celustka, Giray, Mustafa, Cech, Zokora, Colman, Serkan Balcı, Adrian, Olcan, Halil
Galatasaray'ın ilk 11'i: Muslera - Eboue - Semih - Ujfalusi - Hakan Balta - Engin - Selçuk - Melo - Emre - Necati - Elmander.
Trabzonspor'da Burak Yılmaz, Teknik Direktör Şenol Güneş tarafından burnu kırık olduğu için kadroya alınmadı
Anlamadığım olay şu Serkan orta sahada oynayınca ne yapıyor biri bana izah etsin onu bende ikna olayım ya.Volkan Beşiktaş maçında çatır çatır oynadı ama kadroda yok amaç ne anlamıyorum ki.
Sağ kanadı defansif anlamda daha diri tutma amacında herhalde, şampiyonlar ligi maçlarında da benzer şekilde oynadığı maçlar olmuştu.
gsnin orta alandaki pas trafiğini kesmek için orda oynatıyor olabilir serkanı ne kadar doğru tartışılır
Heh işte öyle dicen yok şekilden şekile soktuk bilmem ne yaptık o WE8'de oluyor.
Şuan ki durum ne olur bilmem ama her daim tepede kimse alttaki vurur bir tekme ha tutar tutmaz kısmt..![]()