1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: Adı Aşk Bu Eziyetin l Bursaspor

Post Adı Aşk Bu Eziyetin l Bursaspor

Bursaspor 1963 yılında Bursa'da kurulan futbol kulübüdür. Renklerini Bursa Ovası'nın yeşilinden ve Uludağ'ın kar beyazından aldı. Takım için 90'lı yılların başından beri yeşil timsah tabiri kullanılmaktadır. 2009-2010 sezonunda Turkcell Süper Lig şampiyonluğunu kazanan 5. takım olmuştur. Türkiye Kupası'nı da 1 kez müzesine götüren Bursaspor, 3 kez finalde kaybetmiştir. Bursaspor'un iki de Başbakanlık Kupası vardır. Avrupa'daki en büyük başarısı Kupa Galipleri Kupası'nda oynadığı yarı finaldir.

Başkanımız İbrahim Yazıcı

Taraftarımız

Kaptanlarımız, Formalarımız, Stadımız ve Genel Bilgi

BURSASPOR'DA KAN DEĞİŞİKLİĞİ!

Öncelikli Hedefimiz bu sezon ilk 4'ü zorlamak olacak. En kötü ilk 6'da yer alıp Avrupa Ligi Playofflarına kalmak istiyoruz. Avrupa'da herhangi bir hedefimiz yok.
    Last edited by kubi1925 : 01.Mayıs.2012 at 19:50

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Başarılar dilerim.

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Başarılar dilerim.
    Teşekkürler

HAZIRLIK MAÇLARIMIZ

Hazırlık Maçları Yorumu:Avrupa Ligi eleme maçları dolayısıyla pek hazırlık maçına çıkmadık. Pek iyi sonuçlar alamasak da sezona hazırız.

PINTO HOLLANDA YOLCUSU

Sezon başında transfer edilen ancak Ertuğrul Sağlam'ın istifasının ardından Dundar'ın gelişiyle kadroda kendine yer bulması zor olan Sebastian Pinto için Vitesse ile anlaşıldı. Bursaspor bu transferden 500 Bin Euro alacak.

ALFRED N'DIAYE İLE YOLLAR AYRILDI

Aynı şekilde sezon başı transfer edilen genç oyuncu da Dundar'ın isteği ile yollandı. N'Diaye için Ascoli ile 400 Bin Euro karşılığında anlaşıldı.

KIRITA SERBEST BIRAKILDI

34 yaşındaki Rumen orta saha oyuncusu Giani Kirita serbest bırakıldı.

MILAN STEPANOV CATANIA'DA

28 yaşındaki tecrübeli stoper oyuncusu Milan Stepanov da Catania ile anlaştı. Bursaspor bu satıştan 1 Milyon Euro kazanacak.

GUSTAV SVENSSON ALMANYA YOLCUSU

24 yaşındaki İsveçli orta saha oyuncusu Gustav Svensson için Hoffenheim kulübüyle 500 Bin Euro karşılığında el sıkışıldı.

UEFA AVRUPA LİGİ 3. ELEME TURU 1. MAÇ

Sahada denk bir futbol vardı fakat kadro farkı ve seyirci avantajı maçı kazanmamızı sağladı ve büyük bir avantaj yakaladık.

UEFA AVRUPA LİGİ 3. ELEME TURU 2. MAÇ

Rahat geldiğimiz deplasmandan da galibiyetle ayrılarak son tura çıkmayı başardık

UEFA AVRUPA LİGİ 4. ELEME TURU RAKİBİMİZ:

Rakip Yorumu: Belki de eşleşebileceğimiz en zor rakiple eşleştik. Tur atlamamız bizim için büyük başarı olacaktır. Elimizden geleni yapacağız.

Bir sonraki mesajımda transferler ve UEFA Avrupa Ligi maçlarımız olacak. Yorumlarınızı bekliyorum

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Kardeşim kariyerinde başarılar dilerim,umarım avrupa ligine kalabilirsin

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

N'Diaye ve Pinto'yu yollamasaydın keşke. Yerlerine kimi alacaksın ?

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

ben bir şey soracağım kulüp amblemindeki yıldızların manası ne acaba? Bu arada başarular. Bursa'nın altyapısı iyidir.Onlara da önem vermeyi unutmazsın umarım

Bursaspor'un kuruluşu 5 kulübün birleşmesine dayanıyor. Amblemdeki 5 yıldızda bu kurucu kulüpleri temsil ediyor. Tam hatırlamıyorum hepsinin ismini, Akınspor, Pınarspor, İstiklalspor'u biliyorum diğer ikisini unuttum

Öncelikle başarılar dilerim, güzel bir kariyer olur umarım, ama transfer politikanı anlamadım, beğenmedim de ne yalan söyleyeyim. Niye satma ihtiyacı hissettin bu yabancı oyuncuları? Özellikle de N'Diaye için bir açıklama bekliyoruz taraftarlar olarak

Ek olarak birşey sormak istedim, oynadığın versiyon hangisi? Kirita yok çünkü normalde takımda. Ayrıca sezona direkt Avrupa Ligi maçı ile başlıyoruz oyunda

Quote Originally Posted by furdun View Post
    Kardeşim kariyerinde başarılar dilerim,umarım avrupa ligine kalabilirsin
    Seneye kardeşim
    Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    N'Diaye ve Pinto'yu yollamasaydın keşke. Yerlerine kimi alacaksın ?
    2 yabancı transferi yaptım Ayrıca Tagoe ve Bangura da olunca kadroda Pinto'yu yollamak zorunda kaldım.
    Quote Originally Posted by antiochia View Post
    ben bir şey soracağım kulüp amblemindeki yıldızların manası ne acaba? Bu arada başarular. Bursa'nın altyapısı iyidir.Onlara da önem vermeyi unutmazsın umarım
    Deus Dominus en iyi şekilde açıklamış Okan Deniz'i kullanmayı düşünebilirim bu sezon
    Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Bursaspor'un kuruluşu 5 kulübün birleşmesine dayanıyor. Amblemdeki 5 yıldızda bu kurucu kulüpleri temsil ediyor. Tam hatırlamıyorum hepsinin ismini, Akınspor, Pınarspor, İstiklalspor'u biliyorum diğer ikisini unuttum

Öncelikle başarılar dilerim, güzel bir kariyer olur umarım, ama transfer politikanı anlamadım, beğenmedim de ne yalan söyleyeyim. Niye satma ihtiyacı hissettin bu yabancı oyuncuları? Özellikle de N'Diaye için bir açıklama bekliyoruz taraftarlar olarak

Ek olarak birşey sormak istedim, oynadığın versiyon hangisi? Kirita yok çünkü normalde takımda. Ayrıca sezona direkt Avrupa Ligi maçı ile başlıyoruz oyunda
    Daha önce kullandığım birkaç oyuncu aldım bunların yerine. N'Diaye'den Malaga ve Bnei Yehuda ile oynadığımız maçlardan hiç verim alamadım. Satmayı düşündüm. Aslında Pinto'yu yollamasaydım da iyi olabilirdi de Bangura ile Tagoe duruyor Yaptığım transferler yabancı olduğundan bazı yabancıları yollama gereği de duydum tabi. 12.0.4 versiyonu var üstüne fmg'nin transfer yaması var. Fikstür olarak da ilk olarak Bnei Yehuda maçlarını yaptım ancak paylaşımda hazırlık maçları fikstürünü direk koyduğum için öyle oldu

EUGENE KONOPLYANKA BURSASPOR'DA!

Ukraynalı genç hücum oyuncusunu 48 ay taksitle 10 Milyon Euro'ya transfer ettik. Önceki Dnipro kariyerimden biliyorum Konoplyanka'yı takımımıza çok şey katacağına inanıyorum

KARA BURSASPOR'DA!

Senegalli genç oyuncuyu Tromso'den 1,5 Milyon Euro'ya 24 ay taksitle transfer ettik. Stoper, ön libero ve orta sahanın ortasında oynabilen Kara'nın yıllarca Bursaspor'a en iyi şekilde hizmet edeceğine inanıyorum

WILFRIED DE ARTIK TİMSAH!

23 yaşındaki hücum oyuncusunu Tagoe ve Bangura'dan da beklediğim verimi alamayınca transfer ettim. Wilfried'i de 48 ay taksit olmak üzere 2,5 Milyon Euro'ya transfer ettik.

THANDUYISE KHUBONI DE BURSASPOR'DA!

25 yaşındaki Güney Afrikalı orta saha oyuncusu Khuboni'yi 350 Bin Euro'ya kadromuza katmayı başardık

SON TİMSAH LUIS IBANEZ!

Genç Hırvat sol bek oyuncusu Luis Ibanez'i Dinamo Zagreb'ten 1 Milyon Euro'ya transfer ettik. Ayrıca transferin gerçekleşmesi için yönetime de teşekkür ediyorum. Vederson'un sol bekte tek oyuncu olması bizi bu transfere itti. İyi olan formayı kapar!

UEFA AVRUPA LİGİ 4. ELEME TURU 1. MAÇ:Bursaspor-Paris Saint Germain

Açık konuşmak gerekirse iyi oynayamadık. Transferlerimizden de yalnızca ikisini kadroya kayıt ettirebildik. Turu çok zora soktuk.

UEFA AVRUPA LİGİ 4. ELEME TURU 2. MAÇ:Paris Saint Germain-Bursaspor

İlk maça göre çok daha iyi bir Bursaspor izledik erken 2 gol bulup çok büyük avantaj da yakalamış olsak da bulduğumuz 2 golden hemen sonra yediğimiz gol işimizi bozdu. Aldığımız tüm tedbirlere rağmen Gameiro'yu durdurmayı da başaramayınca kaybettik ve Avrupa'ya veda ettik.

Bir sonraki mesajımda lig maçlarım ve röportaj olacaktır. Yorumlarınızı bekliyorum

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Kardeşim transferler fena değil fakat keşke çok afrikalı oyunculara yönlenmeseydin.Çünkü sezonun ortasında oyuncular afrika şampiyonasına gidiyo ondan dolayı o dönemde çok sık puan kaybedebilirsin

Kardeşim transferler fena değil fakat keşke çok afrikalı oyunculara yönlenmeseydin.Çünkü sezonun ortasında oyuncular afrika şampiyonasına gidiyo ondan dolayı o dönemde çok sık puan kaybedebilirsin
    İnşallah kardeşim Çok sıkıntı yaşamayız ya genç çocuklar

SPOR TOTO SÜPER LİG BAŞLIYOR!

1. HAFTA: Galatasaray

Çok erken rakibe gol verdik. İyi futbol oynamamıza rağmen golü bulamadık. İyi oyuna rağmen zaten pek pozisyon da üretemedik. 1 puan almak iyi olurdu.

2. HAFTA: Sivasspor

Sivasspor karşısında tek kale top oynadık ve hakettiğimiz bir galibiyet elde ettik.

3. HAFTA: Karabükspor

Kaliteli futbolumuzu Karabük deplasmanında da sürdürdük. Yine erken gol yememize rağmen iyi toparladık ve kazandık.

4. HAFTA: Kayserispor

Yine geriden gelip kazandık. Net pozisyonlar kaçırmış olsak da maçı çevirerek rahat bir galibiyet aldık.

5. HAFTA: Ankaragücü

Ligin en zayıf rakibimizi rahat mağlup ettik. Ankaragücü ilk golünü bize karşı attı.

İlk 5 Hafta Yorumu:Sezona Galatasaray karşısında şanssız bir yenilgiyle başlasak da çabuk toparladık ve üst üste 4 maç kazandık. İlk 4 yolunda sezona iyi bir giriş yaptık.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Gs yenilgisi dışında her şey çok güzel kardeşim

Gs yenilgisi dışında her şey çok güzel kardeşim
    Teşekkürler kardeşim elimizden geleni yapıyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kariyerinde başarılar ilk maç hariç diğerleri çok iyi..

galatasaray maçını çevirseydin çok iyi olurdu adamlar 10 kişi kalmış hemde. Herneyse başarılar onun dışında çok iyi sonuçlar almışsın.

Quote Originally Posted by SCaRy_uA View Post
    kariyerinde başarılar ilk maç hariç diğerleri çok iyi..
    Teşekkürler
    Quote Originally Posted by merhaba917 View Post
    galatasaray maçını çevirseydin çok iyi olurdu adamlar 10 kişi kalmış hemde. Herneyse başarılar onun dışında çok iyi sonuçlar almışsın.
    Yorumun için teşekkür ederim İyi de oynadık ancak elimizden geleni yapmamıza rağmen çeviremedik. Bursa'da yeneceğiz inşallah

SPOR TOTO SÜPER LİG DEVAM EDİYOR!

6. HAFTA: Antalyaspor

Fena oynamadıkl, Wilfried belki de ilk kez bu kadar hırslı oynadı. Antalyaspor'a küme düşmeme yarışında başarılar

7. HAFTA: Fenerbahçe

Fenerbahçe karşısında ezildik, rezil olduk. Fenerbahçe maçın başlarında her geldiği pozisyonu gole çevirdi ve dağıldık. Bu hezimeti hiç unutamayacağım malesef

8. HAFTA: Samsunspor

Oynadığımız futbolun kalitesi gün geçtikçe düşüyor, gün geçtikçe kalemizde daha fazla pozisyon vermeye başlıyoruz. Buna dur dememiz gerek.

9. HAFTA: Beşiktaş

Çok iyi bir Bursaspor vardı sahada. Beşiktaş maçlarında nasıl oynayacaklarını iyi biliyorlar Farklı kazanmasını bildik ve yarışta biz de varız diyebildik bu galibiyetle

10. HAFTA: Orduspor

Orduspor'dan çok daha iyi oynamamıza rağmen farka gidemedik. İkinci yarının hemen hemen tamamını 10 kişi oynadılar ve galibiyetimiz bizi hiç zorlamadı

İlk 10 Hafta Yorumu: İlk 10 haftadaki 2 mağlubiyetimizi Fenerbahçe ve Galatasaray deplasmanlarında aldık. Kalan 8 maçımızı kazandık. İçerde puan vermedik rakiplere. Yine de Trabzonspor'un arkasında 2. sıradayız. Gün geçtikçe çok daha iyi olacağız

Bir sonraki mesajımda lig ve kupa maç(lar)ımı paylaşacağım. Normalde sezonu bitirdiğim için 20. haftaya kadar puan durumu ss'si almadım. Puan durumu malesef 20. haftada gelecek Yorumlarınızı bekliyorum

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Gayet iyi gidiyorsun Fener maçı çok kötü olmuş ne yapmışsın öle

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Fenere Resmen ezilmişsin bence artık istifa et bıraak fm yi de

Mesaj Yetkileri