daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
beşiktaş tarihi fark atar (totem)
Beklediğim maç geldi. Fener kaybetse kaybetse bu maç puan kaybeder diyordum. Gerçi son maç beşiktaş bana pek umut vermedi ama belli olmaz![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Fenerbahçe'nin puan kaybedeceği maç. Almeida reyize güvenimiz tam.
Beşiktaş'ın evinde olduğu için berabere biter dedim ama Fenerbahçe kazanmaya en yakın taraf.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Beşiktaş kaybetmez bu maçı.En azından 1 puan alırlar.Ama kazanmaya daha yakınlar.
Önümüzde ki 2 haftadan 6 puan çıkartırsak o inanç ve hırsla şampiyon oluruz en zor 2 maç bu 2 maç ! Allah yüzümüzü güldürür de kazanırız inşAllah.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Bunu yapmak istemezdim amma yapacağım önümüzdeki 3 hafta lig maçlarını kazanırsak şampiyonuz![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Fenerbahçe önünde ki 2 zor deplasmanı da alırsa bence şampiyon olur...Handikaplı oynamayı düşünüyorum Fenerbahçe'ye rahat olmasa bile 2 farklı kazanacaklarını düşünüyorum...
Beşiktaş çok motive olacak. Kadın taraftarların desteğiyle açık farkı yakalarlar, 4-1 biter diyorum.
Fenerbahçe'nin kazanacağını düşündüğüm maç.Trabzon Fenerbahçe maçında Fener'den kayıp bekliyorum.Sanki şampiyonluğu 85-86. dakikalar civarı Trabzon'dan gelen haberle kutlayacağız gibi geliyor.Ama Beşiktaş çelme takarsa iyi olur tabi.
Beşiktaş 2 gol atmadan bu maçtan puan alamaz.
Dikkatli ve sabırlı oynarsak vereceğimiz mücadeleyle beraber maçtan galip ayrılmak, kazanmak zorundayız, karşımızda maçta elini kolunu sallayan değil maçı kazanmak için oynayacak, sonuna kadar mücadele edecek bir rakip olacak, Mücadelenin tansiyonunun yine yüksek olacağını bekliyorum ayrıca geçen maç Beşiktaş'a çıkmayan kırmızı kartların aynı pozisyonlar olması halinde çok rahat çıkacağı bir maç izleyebiliriz malum lig devam ediyor : )
...
Çekirge 1 zıplar , 2 zıplar ...
Kazanmak için rakip kadar mücadele etmeniz bazen yeter. Rakip üstün oynarsa galibiyet şans olur ama rakiple eşit oynarsanız galibiyet normal olur.
Yani çekirge sadece 1 sıçrar.
...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
perşembe kazanırsak o şarkıyı yüklücem buraya dinlicek o arkadaş![]()
Yok çekirge 2 kere zıplar
1. maç Trabzonspor maçı o maçın galibi Fenerbahçe olması çok normal. 1. kez Arena'da zıpladı sonra Kadıköy'de ama bu sefer zıplamayacak gibi duruyor
Kayseri , Trabzon değil.
Galatasaray - Beşiktaş ' da zıpladı üçüncü de zıplamaz gibi.
Bence artık uyanmalısın![]()
Çekirge muhabbetinin sonu kötüye gidecek gibi duruyor. Bence burda bitirmekte yarar var![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Volkan, Emre, Alex ve Sow kesin olarak maçta olmayacak. Pek bir şey farkeder mi ? Futbol yönünden evet, mücadele yönünden hayır. Bana kalırsa Aykut Kocaman'ın Özer'e 11'de şans vermesi daha makul olacak bu maç için. Ayağımızda daha fazla top tutup, seri paslarla oyunu çevirecek oyuncuları sahada bulundurmak bizim avantajımıza olacaktır. Stoch 10 numara pozisyonunda oynadığı zaman o bölgenin kalabalığında kayboluyor.
Mert
Gökhan-Bekir-Yobo-Ziegler
Mehmet-Selçuk-Özer-Cristian-Stoch
Semih
Bu maç için ideal olur. Caner, Dia, Bienvenu gibi isimlerde kenardan dahil olacak ekstra güç.
...
3-0 alırız.
Alex, Stoch, Semih
Twitter'dan baktım Volkan :
Perşembe Günü Beşiktaş Maçında Oynayıp Oynamayacağım Belli Değil.. Doktorumuz Ertuğrul Karanlık ile Oynamam İçin Elimizden Geleni Yapıyoruz.