1 ile 5 arası toplam 5 sonuç

Konu: Kartal, hentbolda şampiyonluğa uçtu

  1. #1
    Nesil
    2009
    Yer
    Samsun
    Yaş
    30
    Mesajlar
    11,040

    Exclamation Kartal, hentbolda şampiyonluğa uçtu

    8 Mayıs 2012 20:18 | NTVSpor.net
    Hentbol Erkekler Süper Lig final serisinde Beşiktaş, son maçta Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor'u 27-25 mağlup etti ve şampiyonluğunu ilan etti. Siyah beyazlılar, üst üste 4. ve toplamda 8. şampiyonluğunu kazandı.


    Hentbol Erkekler Süper Lig final serisinde Beşiktaş, son maçta Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor'u 27-25 mağlup etti ve şampiyonluğunu ilan etti. Siyah beyazlılar, üst üste 4. ve toplamda 8. şampiyonluğunu kazandı.
    NTV Spor'dan canlı olarak yayınlanan mücadele, oldukça büyük bir çekişmeyle başladı. İlk dakikaların ardından kontrolü biraz olsun eline alan Beşiktaş, 6-4'lük üstünlüğü sağladı. Ancak Ankara Büyükşehir Belediyesi, çabuk toparlandı. İlk yarının sonlarına doğru dengeyi sağlayan Ankara ekibi, öne de geçmeyi başardı ve maçın ilk yarısını 9-8 önde tamamladı.
    Beşliktaş, ikinci yarıya da iyi başlayan taraf oldu. Ancak rakibinin etkili oyunu karşısında siyah beyazlı ekip, farkı artırma şansını kullanamadı. Mücadelede son dakikaya kadar 2 farkı yakalayan takım olmazken, Beşiktaş son saniyede eline geçen şampiyonluk fırsatından ise yararlanamadı.
    Bitime 3 saniye kala kazanılan 7 metre atışında Viktor Ladyko'nun atışını kaleci Taner çıkardı ve mücadele, 18-18 ile uzatmaya gitti.
    reklam
    Uzatmanın ilk devresine, üst üste bulduğu 2 golle başlayan Beşiktaş, kalesinde ise 3 gol gördü ve 21-20 geriye düştü. İlk uzatmadaki son hücumda iyi savunma yapan Ankara ekibi, uzatmanın ikinci devresine 21-20 üstünlükle girdi.
    Uzatma bölümünde ikinci devrede de büyük çekişme devam etti. Savunmaların yorulduğu ve hataların çoğaldığı dakikalarda, Ankara Büyükşehir Belediyesi daha kontrollüydü. Son saniyeye de Ankara temsilcisi 24-23 önde girmesine karşın, Beşiktaş'ın son hücumda kaydettiği 7 metre golü, maçın tekrar uzatmaya gitmesini sağladı.
    Maçtaki eşitliği bozamayan takımlar, 3. uzatma setinden de 25-25'lik beraberlikle ayrıldı. Son uzatma devresinde rakibine oranla daha istekli olan Beşiktaş, maçın sonunda dengeyi bozdu ve 27-25'lik skorla şampiyonluğunu ilan etti.
    Beşiktaş, üst üste 4. ve toplamda 8. şampiyonluğunu ilan etti.

  2. #2
    Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus
    Yaş
    39
    Mesajlar
    5,258

    Default

    Spikerin azizliğine uğradım ve şampiyonluğu canlı izleyemedim. Adam gitti, 21-20 biten ilk uzatma sonunda Ankaraspor şampiyon dedi, ben de o anki sinirle ve üzüntüyle tvyi kapattım bir daha da açmadım. Meğer üstüne 3 uzatma daha oynanmış. Halbuki normal süre oynanırken maç uzatmalara kalırsa ve ilk uzatma sonunda da eşitlik olursa yedi metre atışlarına geçilecek demişti spiker. Ben de uzatma sonunda 21-20'yi görünce devamını izlemedim. Böyle adamları spiker diye koyuyorlar önümüze, biz de çaresiz izliyoruz.

    Beşiktaş'ımı tebrik ediyorum, helal olsun. Parkede ambargo koyduk son 4 yıldır tüm kupalara. Emeği geçen herkese teşekkürler.



  3. #3
    Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun
    Yaş
    33
    Mesajlar
    11,543

    Default

    Evet ben de twitterdan takip ediyordum spiker maç bitti sanıp Ankaraspor şampiyon demiş
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

    Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

  4. #4
    Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun
    Yaş
    36
    Mesajlar
    16,014

    Default

    Bravo hentbolcularımıza alıştırdılar bizi.



    Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

  5. #5
    Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda
    Yaş
    35
    Mesajlar
    1,373

    Default

    Salonda Ekol Besiktas Hentbol

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •