Fenerbahçe kazanır
Berabere biter
Galatasaray kazanır
Ne taktiksel bilgiler ne de bütün sezon oynanan futbolun önemi yok.Hiç biri bu maça etki etmeyecek.Umarım şampiyon oluruz.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Son derbilerdeki gibi oynarsak şampiyonluğa ulaşıcağımıza inanıyorum.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Dia-Topuz degisikligi dısında Ts maçındaki kadro ile çıkarsak şampiyon oluruz.Alex ve Sow iyileşsede yedek başlamalılar.Hem yedek kulübemiz çok kaliteli olur hem iyi oynamıs bir kadroyu bozmamıs oluruz.Ve son söz olarak aşağıya imzama bakabilirsiniz.
ne canlar yanacak bu başlık altında
kazanan taraf olacağız, inancım tam. Şampiyonluğu metris te kutlayacağız başkanımızla. bakalım Aykut hoca Alex'i oynatıp eski sisteme mi dönecek yoksa 4-3-3 devam mı diyecek ? Alex tam hazır değilse 4-3-3 ile devam edelim , yok Alex kesin oynayacağım diyorsa Dia-Selçuk out , Alex-Mehmet in
vurduğun gol olsun Fenerbahçem..
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
herşeyi bir kenara bırakıp yüz yıldır kimsenin görmediği ve büyük ihtimal bir 100 sene daha çok büyük bir tesadüf olmadığı sürece kimsenin göremeyeceği, Türk futbol tarihinin en önemli derbilerinden birini seyredeceğimiz için şanslıyız. Açıkcası daha 2 gün olmasıda rağmen aklıma geldikçe mideme ağrılar giriyor, o 90dk yı nasıl geçiricem hiç bilmiyorum ama her halukarda inanılmaz zevkli bir maç olacak.
Bir tarafta kendilerine haksızlık yapıldığına inanıp kenetlenen bir takım diğer tarafta ise ilk 11'nden 10 futbolcu değişmiş tarihinin en kötü sezonundan çıkmış bir takım var.
Bi an önce cumartesi olsa da şu maçı izlesek artık. Gönlüm tabi ki Galatasarayımız dan yana.
Tek sözüm var : Alllah yardımcımız, şans yanımızda olsun!
Football is simple,but Football Manager is not
Keşke 90 değil 180 dakika olsa bu maç.Tadından yenmeyecek bir maç bu. Sonuç ne olursa olsun şimdiden 2 takımı da tebrik ediyorum,güzel bir sene oldu. Her takımın inişleri çıkışları oldu ama son maç tam da istediğim yerde, istediğim takımla.
Eğer aynı sistemle oynayacaksa Mehmet-Dia değişikliği yapılmamalı.Bu bizi çok defansif yapar ve ne zaman defansif oynamaya kalksak sahada ezildik. Abartısız bir şekilde ezildik.
İnşallah eğer Galatasaray şampiyon olursa olay çıkmaz, çıkacağını sanmıyorum aslında. O atlet donlardan sonra trabzonspor'a karşı dahi hiç bir olay çıkmadı, taraftar takımın geldiği noktadan oldukça memnun zira.
Alkışın bol olduğu bir derbi dileğiyle.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
'Sanmasınlar yıkıldık , sanmasınlar çöktük , bir başka bahar için sadece yaprak döktük' Hz.Mevlana...
O bahar gelsin Cumartesi akşamı.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Bir Galatasaraylının takımı adına en çok isteyeceği şeylerden birisidir Kadıköy'de şampiyon olmakAllah kısmet ederse de olacağız.Buraya kadar o kadar çok fırsat teptik ki sayısı belli değil.Son maça kaldı artık her şey.Bu maçta adam gibi oynayıp maçı kaybetmememiz gerekiyor.Fenerbahçe maçın başından beri atak oynayacaktır.İyi savunma yapıp kontra atakla öne geçersek sonra vermeyiz maçı.Fatih Terim'in kulübede olacak olması çok iyi oldu.Farklı bir kadro bekliyorum Fatih Terim'den.Allah yardımcımız olsun.Herkes için çok zor bir maç olacak.
Galatasaray sezon boyunca oynadıgı futbolla, Fenerbahce sezon boyunca yaşanan olaylara karşı verdiği mücadeleyle bu şampiyonkuğu hakketti. 2 şampiyon olacak biri ligin diğeri gönüllerin, ne Galatasarayli kaybedince takımından vazgeçer ne Fenerbahçeli vazgeçer Bu mücadele ebediyen sürer, kazanana şimdiden tebrikler.
...
Ben yokum cumartesi günü forumda, arada yanlışlıkla kaynayıp ceza almayayımMaçı da izlemicem, sinir, stresi kaldıramam... Bol şans iki takıma da, iri olan kazansın
![]()
Şu taraftarların gönderdiği videoları izleyince şampiyonluğa olan inancım o kadar arttı ki şimdiden kutlamalara başlasam mı diye düşünüyorumİnşallah bana gelen o inanç hem teknik ekibe hem de futbolculara fazlasıyla gelmiştir.Benden çok onların inanması gerekiyor çünkü.Allah yardımcıları olsun
![]()
bi tarafta sezon boyunca iyi top oynayarak en yakın takipcisine 9 puan fark atan galatasaray,bir tarafta başkanı,yöneticisi içerde olan hergün bıçak kemikte yaşayan saha dışındaki olaylarla ilgilenmekten saha içine bakamayan bi takım iki takımıda alkışlamak lazım ama
Haklıyız Kazanacağız
Tutma beni abiİçim 2008 yılında ki gibi kıpır kıpır.Önceki yılları sormayın 2006 hayal meyal zaten 2002 ve öncesinde ne yaptığımı bilmiyordum
Bu yıl 16 yılın acısını çıkaracağım inşallah kendi açımdan
Galatasaraylı'lık kanıma işlemiş sanki.Benim babam fanatik Fenerbahçeli be o bile başaramadı beni yolumdan döndürmeyi
![]()
Zurnanın zort dediği yerdeyiz bu saatten sonra artık kim oynarsa oynasın çıkıp sonuna kadar mücadele etmeli ve bu maçı almalı !
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Bir taraftar başka ne ister ki ?
İnşallah kazasız belasız bir maç olur, yine dedim çıkarılacak 11'i eleştirmeyeceğim.Harika bir maç olacak umarım buraya kadar geldik bırakmayız burada maçı sahada izlemek isterdim ama sevgilim ile durumlar kötü malesef gidemem...
İzleyeceğim ve izlediğim yerdede kavga çıkar mı diye düşünmüyor değilim.Burada olacakları düşünemiyorum.
Her neyse maç hakkında ise kazanacağımızı düşünüyorum, haydi bakalım vurduğunuz gol olsun çocuklar.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
İnşAllah, kadıköy'den şampiyon olarak döneriz. Sadece bu maçlık sistemi değiştirmemiz lazım bence. 4-5-1'i deniyebiliriz. Orta alanımız daha kuvvetli olabilir böylelikle.
Allah yardımcımız olsun. Allah utandırmasın.
Last edited by Alicanfmfan : 10.Mayıs.2012 at 23:58
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Oncelikle her iki takimada basarilar , bir tarafta zorlu sureçten geçen fenerbahce , bir tarafta ligi 34 hafta domine eden as kadrosunda 10 tane yeni oyuncu olan ve uyum sorununu hizli atlatan bir galatasaray var.
Playoff"taki 3.cu haftaki maçin benzeri olcak diye dusunuyorum fenerbahçe saldircak ve bizde kontrollu oynamak zorundayiz oylede olmali haydi aslanlarim her vurdugunuz gol olsun muzeye bir kupa daha getirin =)
Kaybedene gerçekten yazık olacak. Umarım maçtan sonra konuşulanlar hakemler, oyuncular, kartlar, taraftar vs. olmaz.
Taraftar desteğiyle bir adım önde gibiyiz, kazanan taraf olmamız dilekleriyle.
Bugün aslında şuana kadar ki yorumlar o kadar güzel ki tartışma başlatabilecek bir şey yazmak istemezdim ama dayanamadım
İlk tartışmayı ben başlatayım bari bu sefer
Ayın 4'ünde yazmıştım:
http://forum.turksportal.net/vb/show...97#post2243797
Böylesine bir maça Fenerbahçeli bir hakemin atanmasından rahatsızım. Belki diğer Galatasaraylı arkadaşlar bana katılmayabilir, Cüneyt Çakır'ın ülkenin en iyi hakemi kabul edilmesinden dolayı ancak ben oldukça rahatsızım bu durumdan. Cüneyt Çakır'ın yöneteceği daha play-off kuraları çekildiğinde belirlenmişti zaten, aynı son maçın Kadıköy'de olmasının belirlendiği gibi. Ülkenin en iyi hakemi kabul edildiği için normal hatta en doğru karar olduğu söylenebilir tabi (hala katılmıyorum).
Not: Hüseyin Göçek'te Galatasaraylı biliyorsunuz. Mesela o da BJK-GS maçında bunun etkisi altında felaket bir maç yönetti.
(Cüneyt Çakır'ın Fenerbahçeli olup olmadığı tartışmalarına karşın bir kaynak: TIKLAYIN)
Yalnız şunu da unutmamak lazım; bazı hakemler tuttukları takımı kayırıyormuş gibi görünmek istemediklerinden aradaki dengeyi kuramayıp bu seferde tam tersine daha çok diğer takım lehine düdük çalabiliyor. Psikolojik açıdan zor bir durum yani tuttuğun takımın maçını yönetmek. Rahatsız olduğum nokta bu zaten. Yani büyük ihtimalle ya Fenerbahçe'yi kayıracak ya Galatasaray'ı. Dengeyi korumasının çok zor olduğunu düşünüyorum, umarım başarır. Ha malum sebeplerden dolayı Galatasaray şampiyon olsun talimatı alırsa o da başka bir durum tabi (öyle bir şampiyonluğu da istemiyorum).
Fenerbahçe'nin hangi hakem yönetirse yönetsin derbilerde bize karşı -skor olarak- bariz bir üstünlüğü olduğu da bir gerçek. Dolayısıyla olası bir yenilgiye kılıf aradığım düşünülmesin. Ama bazı Galatasaraylılar için play-off'un, bazı Fenerbahçeliler içinse 3 Temmuz'un kaçan şampiyonluk için bahane olacağını biliyoruz hepimiz. Hakemin yönetimi iki taraftan birine yeni bir bahane yaratmaz umarım.
İstatistikler:
Cüneyt Çakır'un yönettiği 4 Fenerbahçe-Galatasaray derbisinden 3'ünü Fenerbahçe, 1'ini ise Galatasaray kazanmış.
Fenerbahçe'nin galibiyetleri 2 lig 1 kupa maçında, Galatasaray'ın ise 1 kupa maçında.
Yönettiği 23 Fenerbahçe maçında Fenerbahçe 14 galibiyet 3 beraberlik 6 yenilgi almış.
Yönettiği 20 Galatasaray maçında ise Galatasaray 9 galibiyet 7 beraberlik 4 yenilgi almış.
Yönettiği GS maçları ve skorları: http://www.mackolik.com/Comparison/A...&id=749216&s=1 (GS 2 rakipleri 4 kırmızı kart görmüş)
Yönettiği FB maçları ve skorları: http://www.mackolik.com/Comparison/A...&id=952393&s=1 (FB 4 rakipleri 7 kırmızı kart görmüş)
Bu sezon Galatasarayın 4 maçını yönetmiş. Bu maçlarda GS 1 kez kazanıp 3 kez berabere kalmış.
Fenerbahçenin ise 3 maçını yönetmiş, 3'ünü de FB kazanmış.
Aslında istatistik, psikolojik durum, motivasyon, hırs, mantık, cezalılar, sakatlar vs... hepsi yalan bu maç için. Daha önce sayısız derbi oynadı bu iki takım ama böylesini ilk kez oynayacaklar. O yüzden buradan sesleniyorum: "Lütfen Cüneyt Çakır, bırak hakeden kazansın". Hakeden kazansın ki Fenerbahçe kazanırsa alkışlayabilelim, Galatasaray kazanırsa içimize sinsin.
Kaynakta Mustafa Kamil Abitoğlu'nunda Fenerbahçe'li oldugu yazıyor.Gerçekten süper bir kaynakmış.
Çoktan istediğini alanla çoktan istediğini aldığını düşünen iki takımın maçı olacak. Şampiyon olursak bayram olur.
Cüneyt Çakır'ın bu maça saklandığı belliydi evet , maç vermediler öncesinde . Oyundan attığı Terry tarafından olayın sıcaklığı geçince tebrik alan hakemimiz bence Avrupa'da yönettiği maçlardaki gibi yönetim gösterecek . Ona da yakışan bu olur . Benim tek korkum Cüneyt Çakır Fenerli denip denip baskı altına girerek saçmalaması .
Ayrıca yazdıklarınızın da bir tartışma çıkaracağını düşünmüyorum .
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Türk Futbolu için bu kupayı almamız lazım. Saldırın Fatih'in Aslanları ! Favori olduğumuz maçta beraberlik bile yetecek ne kadar zor olabilir ki.
Herkes senin gibi anlayışlı değil ki abi.Geçen sene Arda Turan'ın durumu nasılsa bu yıl da forumda ki Galatasaray taraftarının hali bu.Her söylediğimiz başka yönlere çekiliyor.Artık dikkatli,ayrıntılı,üstüne basa basa konuşuyorum ben şahsen.Öyle konuşmama rağmen bir kaç kez yorumlarım çok alakasız yönlere çekildi.
Ne zaman skor tahmini yapsam ters tepiyor. Basit bir totem denemesi yaparak kim kazanır konusuna girmeyeceğimUmarım güzel bir gün olur bu kadarı yeter
![]()
Çok rahat bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum maçı ilk 15 dakikada bitirecek skoru alıop 75 dk geçsin de kupamızı alalım artık dedirtecek bir maç olacak![]()
Last edited by LaigLeNoiR : 11.Mayıs.2012 at 00:47 Reason: üslubu bozmayalım
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!