Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 49 sonuç

Konu: Galatasaray | Kolla Kendini Avrupa

Nesil
    2010
    Yer
    Yalvaç

Default Galatasaray | Kolla Kendini Avrupa

Kuralları okudum ve onaylıyorum

Herkese merhabalar arkadaşlar.
    Uzun süredir hayal ettiğim FM 12'ye başladım.
    Hazırlık kariyerimi atlattıktan sonra kariyer hikayemi burada paylaşmaya karar verdim.
    FM 08 kariyerimi de daha önce burada paylaşmıştım.
    Şimdilik bu kadar umarım sizlerle birlikte uzun soluklu ve zevkli bir kariyer geçiririz.
    Bu arada yöneteceğim takım : Galatasaray.

Amblemimiz

Başkanımız

Ünal Aysal

Stadımız

Türk Telekom Arena Ali Sami Yen Spor Kompleksi

Tesislerimiz

Florya Metin Oktay Tesisleri

Taraftar Grubumuz

ultrAslan

Kadromuzdaki Birkaç Yıldız Futbolcu

Fernando Muslera (Nando)

Tomas Ujfalusi (Braveheart)

Sabri Sarıoğlu (Reyiz)

Felipe Melo (Pitbull)

Selçuk İnan (Xelcuk)

Albert Riera (Matador)

Emmanuel Eboué (Manu)

Milan Baros (Ostrava's Maradona)

Johan Elmander (Viking-Golmander)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Kariyeriniz onaylanmistir , basarılar dilerim.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2010
    Yer
    Yalvaç

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Kariyeriniz onaylanmistir , basarılar dilerim.
    Teşekkürler

Öncelikle amacım Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmek.
    Saha içi için pek fazla transfer yapmayı düşünmüyorum. Belki 1-2 alternatif isim alabilirim.
    Saha dışı transferlerine gelirsek ; neredeyse tüm personel listemi değiştirdim.

Baş Antrenör Ümit Davala'nın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.

Antrenör Tugay Kerimoğlu'nun sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.

Antrenör Hasan Şaş'ın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.

Koç Hasan Altun'un sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.

Kaleci Antrenörü Claudio Taffarel'in sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.

Doktor Ata Özgür Özen'in sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.

Gözlemci Tolga Demirtaş'ın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.

Gözlemci Sefer Karaer'in sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.

Baş Antrenörlük görevine Gabriele Pin getirildi

Antrenörlük görevine Patrice Bergues getirildi.

Kaleci Antrenörlüğü görevine Andreas Köpke getirildi.

Fitness Koçu görevine Philippe Lambert getirildi.

Genç Takım Antrenörlüğü görevine Pierre Mankowski getirildi.

Doktorluk görevine Jaffrey Martin getirildi.

Doktorluk görevine Rinus Louwers getirildi.

Gözlemcilik görevine Samuel Pedroso getirildi.

Gözlemcilik görevine Faruk Korkmaz getirildi.

Personel transferleri bu kadar. Umarım takımımız için hayırlı olur.

Nesil
    2010
    Yer
    Yalvaç

Bu mesajımda saha içindeki transferlerimizi ve hazırlık kampımızı paylaşacağım.

Han Yalçınkaya , Kasımpaşaspor'dan bedelsiz olarak sezon sonuna kadar kiralandı.

Serhat Gökşen bedelsiz olarak transfer edildi.

İlhan Parlak , Karabükspor'dan 28 B karşılığında sezon sonuna kadar kiralandı.

Oktay Pop , Elazığspor'dan 5 B karşılığında sezon sonuna kadar kiralandı.

DEĞERLENDİRME (Gelenler) : Aldığım oyuncular takıma çok fazla katkı sağlayacak isimler değil.Bu isimleri almaktaki tek amacım takımda alternatif oyunculara sahip olmak istememdir.

Emre Çolak , 50 B karşılığında Çaykur Rizespor'a sezon sonuna kadar kiralandı.

Berkin Arslan bedelsiz olarak Pendikspor'a sezon sonuna kadar kiralandı.

DEĞERLENDİRME (Gidenler) : Bu isimleri tecrübe kazanmaları için sezon sonuna kadar kiraladım. Kulüp pilot takım isteğimi kabul etseydi daha çok oyuncuyu kiralamayı düşünüyordum. Ayrıca Sercan Yıldırım'ı satmak istememe rağmen hiçbir takımın talip olmaması nedeniyle takımda kalmasına izin verdim.

İlk hazırlık maçımızda Yedek takımımızı rahat geçtik.

Güçlü İtalyan ekibi karşısında 1-0 mağlup olduk. Hazırlık kampındaki tek mağlubiyetimiz.

Boluspor'dan 2 gol yemek biraz üzücüydü. Ancak hazırlık kampı olduğundan dolayı skordan çok oyuncuların kondisyon kazanması önemli.

Karşıyaka'yı da rahat geçtik. Engin'in performansı şaşırtıcıydı.

Güçlü Kore ekibi karşısında çok zorlanmamıza rağmen tek golle galip gelmesini bildik.

As oyuncuların milli takımda olmaları nedeniyle yedek kadroyla çıktığımız maçta da güçsüz ekibi geçmeyi başardık.

Transferler güzel değil hocam Ankaragücü'ne alırdık bunları Vardır bir bildiğin

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Hocam transferler vasat ...

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Oktay Pop'u ben Elazığspor kariyerimde bile alternatif olarak kullanmıyorum.Direk postalıyorum

Nesil
    2010
    Yer
    Yalvaç

Quote Originally Posted by leventb12 View Post
    Transferler güzel değil hocam Ankaragücü'ne alırdık bunları Vardır bir bildiğin
    Haklısın kardeş. Transferler çok iyi değil zaten bu transferleri yapmaktaki amacım kadroda alternatif isimleri bulundurmak. Herhangi bir sakatlıkta ya da cezalı olması durumunda sıkıntı yaşamamak.

Quote Originally Posted by MeliksahAydogan View Post
    Hocam transferler vasat ...
    Evet , hocam haklısın. İnşallah takımda sıkıntıya yol açmayız.

Quote Originally Posted by bySperman View Post
    Oktay Pop'u ben Elazığspor kariyerimde bile alternatif olarak kullanmıyorum.Direk postalıyorum
    Oktay Pop'u transfer sezonunun son saatlerinde almak zorunda kaldım. Berkin'i kiralayınca yerine bir tane kiralık oyuncu alacaktım. 3-4 isimle görüştüm anlamaşayınca mecburen Oktay Pop'a kaldık. Zaten kadroya girebileceğini sanmıyorum. Sadece alternatif olarak bulunacak kadroda.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Kariyerinde başarılar dilerim. Kadro transfersiz ligi kaldıracak durumda zaten çok zorlanacağını sanmam ilk sezon. Yine her zaman ki gibi 2 nci sezonu büyük merakla bekliycem.Asıl lig ve avrupa mecarası o zaman baişlayacak diye düşünüyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Kesinlikle ilk sezon kara xulu kemal tokak ve quinteroyu almalıydınız çünkü benim 2.sezonda cl kazanan takımın iskeleti bunlardı ve toplamda 8e gelirler

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Kesinlikle ilk sezon kara xulu kemal tokak ve quinteroyu almalıydınız çünkü benim 2.sezonda cl kazanan takımın iskeleti bunlardı ve toplamda 8e gelirler
    Arkadaşın transferleri gerçekten berbat. Ama kendi oyununu oynamaya çalışıyor ve birilerine anlatırken orijinal isimlerden bahsedecek, kimse ''Aynen abi onu ben de aldım şöyle şöyle ortalığı tarumar etti'' diye onun sözünü kesmeyecek. Bu bakımdan ben arkadaşın hamlelerini ''doğru'' bulmasam da daha pozitif buluyorum ve bu hamleler sebebiyle kariyerini takip edeceğim. Fm 2012 oynayıp da bahsettiğin isimlerden en az üçünü bilmeyen var mı acaba? Her Galatasaray kariyerinde bu oyuncular alınacak diye bir kaide yok; her Galatasaray kariyerinde 2. sezon Şampiyonlar Ligi kazanılacak diye bir şey de yok, zaten olsa gerçekçi olmazdı. Bu nedenle ''almalıydınız'' kelimesini kullanıp arkadaşın oyununu da sıradanlaştırmak isteyişinizi doğru bulmuyorum.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2011
    Yer
    adana

benimki sadece bir öneri buraya kendi keşfettiğim onlarca oyuncu ismi de yazabilirim ve ben de beğenmesem de zevkli kariyer olacağına eminim arkadşaımızın kendi seçimi başarılar

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Saygılar Lofthei

Başarılar böyle kariyerler çok güzel oluyor.Bıktım Xulu,Kemalleri görmekten iyiler tamamda sıkıyor bi yerden sonra güzel bir kariyer olacaktır.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2010
    Yer
    Yalvaç

Quote Originally Posted by kasım akdemir View Post
    Kariyerinde başarılar dilerim. Kadro transfersiz ligi kaldıracak durumda zaten çok zorlanacağını sanmam ilk sezon. Yine her zaman ki gibi 2 nci sezonu büyük merakla bekliycem.Asıl lig ve avrupa mecarası o zaman baişlayacak diye düşünüyorum.
    Öncelikle teşekkürler. Zaten mevcut kadroyu ilk sezon bozmamak adına transferler bu şekilde gerçekleşti. İnşallah ilk sezonu istediğimiz yerde bitiririz.

benimki sadece bir öneri buraya kendi keşfettiğim onlarca oyuncu ismi de yazabilirim ve ben de beğenmesem de zevkli kariyer olacağına eminim arkadşaımızın kendi seçimi başarılar
    Başarı dileğin için teşekkürler. FM 12'de çok yeniyim henüz. Bir çok oyuncu hakkında henüz hiç bir bilgim yok. Zaten ben herkesin aldığı oyuncularla oynamayı pek sevmem ama yine de çok teşekkürler önerilen için. Gerektiği zaman değerlendirebilirim

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Arkadaşın transferleri gerçekten berbat. Ama kendi oyununu oynamaya çalışıyor ve birilerine anlatırken orijinal isimlerden bahsedecek, kimse ''Aynen abi onu ben de aldım şöyle şöyle ortalığı tarumar etti'' diye onun sözünü kesmeyecek. Bu bakımdan ben arkadaşın hamlelerini ''doğru'' bulmasam da daha pozitif buluyorum ve bu hamleler sebebiyle kariyerini takip edeceğim. Fm 2012 oynayıp da bahsettiğin isimlerden en az üçünü bilmeyen var mı acaba? Her Galatasaray kariyerinde bu oyuncular alınacak diye bir kaide yok; her Galatasaray kariyerinde 2. sezon Şampiyonlar Ligi kazanılacak diye bir şey de yok, zaten olsa gerçekçi olmazdı. Bu nedenle ''almalıydınız'' kelimesini kullanıp arkadaşın oyununu da sıradanlaştırmak isteyişinizi doğru bulmuyorum.
    Sanırım arkadaşım her şeyi özetlemiş. Benim amacım illaki Galatasaray ile başarılı olmak değil zaten. Galatasaray olmazsa bir başka takımla devam ederim kariyerime. Maksat sizlerle beraber uzun soluklu bir kariyer olsun. Ben hazırlık kariyerimde 16. haftada Galatasaray'dan kovulmuştum. Yani "Benim Kariyerim Benim Kararım" Söylediklerin ve başarı dileklerin için çok teşekkürler.

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Saygılar Lofthei

Başarılar böyle kariyerler çok güzel oluyor.Bıktım Xulu,Kemalleri görmekten iyiler tamamda sıkıyor bi yerden sonra güzel bir kariyer olacaktır.
    Teşekkürler hocam. İnşallah sizlerle beraber başarılı bir kariyer geçiririz.

Başarılar. Transferler güzel değil ama mevcut kadro şampiyonluk için yeterliydi zaten

transferler vasat altı.Başarılar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

başarılar hocam ilk sezon zaten ahım şahım transferlere gerek yok.İlk sezondaki eksiklere göre güzelce doldurulur kadro düşüncesindeyim

Nesil
    2010
    Yer
    Yalvaç

Quote Originally Posted by merhaba917 View Post
    Başarılar. Transferler güzel değil ama mevcut kadro şampiyonluk için yeterliydi zaten
    Transferler ve kadro konusunda haklısın. Başarı dileğin için teşekkürler

Quote Originally Posted by zobuduk View Post
    transferler vasat altı.Başarılar.
    Transferler hakkında defalarca açıklama yaptım. Vasat altı olduğunu bende biliyorum. Başarı dileğin için teşekkürler

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    başarılar hocam ilk sezon zaten ahım şahım transferlere gerek yok.İlk sezondaki eksiklere göre güzelce doldurulur kadro düşüncesindeyim
    Teşekkürler hocam. Aynı fikirdeyiz. 2. sezon gereken yerlere gereken transferler yapılacak inşallah.

Spor Toto Süper Lig Başladı

1. Hafta

Antalyaspor'u Baros ile geçtik. Zor bir maç oldu. Hakan Balta'nın sakatlığı üzücü oldu.

2. Hafta

Sivasspor'u kırmızı kartın da katkısıyla rahat geçtik.

3. Hafta

Bursaspor'u çok zorlanmamıza rağmen yine kırmızı kartın da katkısıyla geçmeyi bildik.

4. Hafta

Gaziantepspor karşısında çok etkili olmamıza rağmen Popov'u durduramadığımızdan dolayı maalesef bu maçtan mağlubiyetle ayrıldık.

5. Hafta

Manisaspor'u üstün oynayarak rahat geçtik. Kırmızı kartın olması yine bize katkı sağladı.

5. Hafta Sonunda Puan Durumu

5. Hafta Sonunda Sakatlık Tablomuz

Not: Hakan Balta ve Çağlar Birinci'nin sakat olması nedeniyle alternatif olarak aldığım Serhat Gökşen şu anda sol bek mevkiinde görev alıyor.

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

bu arada hangi takımlısın merak ettim ?

Nesil
    2010
    Yer
    Yalvaç

Quote Originally Posted by 24kobebryant View Post
    bu arada hangi takımlısın merak ettim ?
    Fanatik Galatasaraylıyım. Sanırım krAlex'ten dolayı sordun. Alex çok sevdiğim bir futbolcudur.

Spor Toto Süper Tüm Hızıyla Devam Ediyor

6. Hafta

Söylenecek fazla bir söz yok. Paramparça ettik Gençler'i

7. Hafta

Bir ara zorlansakta Baros'un sayesinde kazanmayı bildik

8. Hafta

Eskişehirspor hep zıt gelmiştir bana , bu maçta da olduğu gibi

9. Hafta

Sakatlar ve yedeklerin altyapı maçında oynaması nedeniyle neredeyse tamamen yedek kadroyla oynadık. Maç içinde ki talihsizlikler de eklenince sonuç bu oldu.

10. Hafta

Son anlarda çok sıkıntı yaşadık. Takım eksik olmasına rağmen iyi bir maç çıkardı.

11. Hafta

Parçalı ile parçaladık.

12. Hafta

Üzücü bir beraberlik oldu. Kazanmamız gerekiyordu.

13. Hafta

Zorlu maçı , Sapara'nın erken atılmasıyla rahat kazandık.

14. Hafta

Karla kaplı sahada oynanan maçta Braveheart sahne aldı

14. Hafta Sonunda Puan Durumu

Not : İlk yarıyı lider kapatırsak iyi olur.

14. Hafta Sonunda Sakatlık Tablosu

Bir dönem çok sıkıntı çektik sakatlıklardan. Şu anda gayet rahatız sakatlık konusunda.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Süper Lig büyüklerden biri alındığında çok da zorlanılan bir lig değil zaten.Büyük aksilikler çıkmazsa şampiyon olursun.Önemli olan Avrupa'daki başarı.Umarım önümüzdeki sezon Avrupa'da başarılı olursun.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Transfer içime sinmedi hocam

Nesil
    2010
    Yer
    Yalvaç

Quote Originally Posted by Legendary View Post
    Süper Lig büyüklerden biri alındığında çok da zorlanılan bir lig değil zaten.Büyük aksilikler çıkmazsa şampiyon olursun.Önemli olan Avrupa'daki başarı.Umarım önümüzdeki sezon Avrupa'da başarılı olursun.
    İnşallah kardeşim. Teşekkürler.

Quote Originally Posted by MeliksahAydogan View Post
    Transfer içime sinmedi hocam
    Transfer konusunda yeterince açıklama yaptım

Spor Toto Süper Lig Tam Gaz Devam

15. Hafta

Braveheart kazandırmaya devam ediyor.

16. Hafta
    Çok zorlu bir maç olmasına rağmen Ujfalusi sayesinde kazandık. Son haftalarda takımın gol yükünü o çekiyor.

17. Hafta

Mükemmel ve çok zorlayıcı bir derbi oldu. Ujfalusi sakat , Sabri kart cezalısıydı.Aydın Yılmaz'ı oyunu soğutmak için son dakikalarda oyuna aldım. Adam gol attı.

Ligde ilk yarı sona erdi.

İlk Yarı Puan Durumu

İlk Yarı Takım İstatistikleri

İlk Yarı Oyuncu İstatistikleri

İlk Yarı Sonunda Sakat Tablosu

Türkiye Kupası 4. Turunda Rakibimiz Belli Oldu

Göztepe ile deplasmanda karşılaşacağız.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Kazım'ın sakatlanması kötü olmuş. Ben 6. veya 7.hafta baros'u kesip onu oynatmıştım poacher'da, gol kralı olmuştu Başarılar

Nesil
    2010
    Yer
    Yalvaç

Quote Originally Posted by Dooki View Post
    Kazım'ın sakatlanması kötü olmuş. Ben 6. veya 7.hafta baros'u kesip onu oynatmıştım poacher'da, gol kralı olmuştu Başarılar
    Kazım'ı oynatmadığım için hiç sorun olmadı .

Spor Toto Süper Lig'de 2. Yarı Başladı

18. Hafta

İkinci yarıya da iyi başladık. Antalyaspor'u rahat geçtik.

19. Hafta

Karlı sahadan net bir skorla ayrıldık.

20. Hafta

Fenerbahçe maçının neredeyse aynı senaryosu vardı bu maçta. Ancak bu kez bizim aleyhimize gerçekleşti. Oyun maçtan önce ses hatası verdiğinden müdahale etmekte zorlandım.

Türkiye Kupası 4. Tur

Skora bakarak zorlandığımızı düşünmeyin. Oyun ses hatası verdiğinden nolduğunu anlayamadım. Sonuçta böyle oldu artık.

Türkiye Kupası 5. Tur

Son mağlubiyetimizi de Gaziantep'ten almıştık. Bir türlü yenemiyoruz Antep'i. Kupaya erken veda ettik maalesef.

NOT : Ses sorunu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Riera - Baros ikilisi gerçekte gönderilmek isteniyor ama kariyerde farklarını ortaya koymuşlar.Türkiye Kupası'ndan elenmen kötü olmuş hocam.

Nesil
    2010
    Yer
    Yalvaç

Quote Originally Posted by Legendary View Post
    Riera - Baros ikilisi gerçekte gönderilmek isteniyor ama kariyerde farklarını ortaya koymuşlar.Türkiye Kupası'ndan elenmen kötü olmuş hocam.
    İkisi de mükemmel oynuyorlar. 2. sezonda da yerlerini garantilediler şimdiden.

Spor Toto Süper Lig Devam Ediyor

21. Hafta

Antep'e bir türlü diş geçiremedik bu sezon. 3 maçta 2 mağlubiyet 1 beraberlik aldık Antep'e karşı.

22. Hafta

Çok üzücü bir beraberlik oldu. Futbolculardaki yorgunluk çok belirgin bir hale geldi.

23. Hafta

Zor da olsa Baros'un yokluğunda Elmander ile geçtik Gençler'i.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Tugay'ı göndermeseydin keşke potansiyelli bir koç baya gelişiyor
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2010
    Yer
    Yalvaç

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Tugay'ı göndermeseydin keşke potansiyelli bir koç baya gelişiyor
    FM 12'de yeni olduğum için Tugay'ın geliştiğini bilmiyordum.

Spor Toto Süper Lig'de Sona Doğru

24. Hafta

Ligin en zorlu deplasmanlarından biriydi. Maçı ilk yarıda kopardık.

25. Hafta

Kolay rakibimize karşı rahat bir galibiyet aldık.

26. Hafta
    Zorlu derbiyi Braveheart sayesinde kazandık.

27. Hafta

Yine ligin en zor deplasmanlarından biri. 1 puan kötü değil bence.

28. Hafta

Ligin sürpriz takımı karşısında sürpriz bir mağlubiyet. Kredimizden harcıyoruz.

29. Hafta

Çok erken 10 kişi kalmamıza rağmen maçı ilk yarıda bitirdik.

30. Hafta

Bu maç hakkında yorum yok. Yazık oldu !

31. Hafta

Yabancı forvetlerimiz sayesinde rotasyon yaparak çıktığımız maçı kazandık.

32. Hafta

2 kere öne geçmemize rağmen üstünlüğümüzü koruyamadık. Beraberlik de kötü bir skor değil Trabzonspor'a karşı.

32. Hafta Sonunda Puan Durumu

TRANSFER :
    Bonservisi elinde olan 3 isimle anlaştık. Sezon sonunda isimler açıklanacak.

Transferlere karşı çok eleştiri almışsın ama yine'de başarı gelecek gibi.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri