Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 163 sonuç

Konu: Tatangalar Süper Lig'de! | 2. Sezon

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Default Tatangalar Süper Lig'de! | 2. Sezon

Yine Sakaryaspor ve yine ben....Şaşırmadık değil mi ?

Lafı çok uzatmayacağım şuan takım çok çok zor bir durumda 1 yıl transfer yasağımız bulunuyor borçlar çok gelecek sezon Süper Lig'e çıksak bile çok büyük sıkıntılar bizleri bekliyor kısacası...Benim genç oyunculara güvenim sonsuz onlarla Süper Lig'e çıkabiliriz...Öncelikle ilk hedefimiz şu borçlardan kurtulmak olacak diğer kariyerlerime göre farklı bir Sakarya kariyeri olmasını umuyorum...

Açık Ligler : Brezilya,İngiltere,Fransa,Almanya,İtalya,Türkiye(T üm Ligler)

Versiyon : 12.2.2

Sakaryaspor'da teknik direktör Yılmaz Vural yerine göreve Kaan Özkan getirildi...Sakarya doğumlu teknik adam ile 1+1 yıllık sözleşme imzalandı...Sakaryaspor'un yeni hocasının birazdan basın toplantısı yapması bekleniyor...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Başarılar dilerim.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

başarılar dilerim

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

İnananlar asla kaybetmez başarılar kanka
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Teşekkürler aynen kanka

Başarılar dayı.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Başarılar Süper Lig'e çıkabilirsen ilk sene düşsen bile maç başına para alacağın için borçları hafifletebilirsin.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Özkan : Altyapı Geleceğimiz

Sakaryaspor'un yeni hocası AMK'ya konuştu :

Başkan ile bizzat konuşup bu takımın başına geçmeye can attığımı söyledim o da benim bu takımı ne kadar iyi tanıdığımı bilir sağolsun beni kırmadı ve takımın başına geçirdi ben başkana söz verdim sezon sonuna kadar para istemeyeceğim boş bir kağıda sözleşme attım desem yeridir...Şuan bir rüyada gibiyim hayallerim gerçekleşti...Sakaryaspor demek inanmak demek bu takımdaki herkes Süper Lig'e çıkmaya inanmış hepsiyle bizzat görüştüm konuştum hepsi inanmışlar taraftarın 1-2 sevmediği isim var onlarla görüşeceğim ve kendilerine kulüp bulmaları gerektiğini söyleyeceğim...Altyapı bizim geleceğimiz Salih,Berat,Kerem,Muharrem,Şaban gördüğünüz gibi takımın yıldızı olmuş durumdalar...Borçlarımız çok biliyorsunuz bu oyuncuları büyük takımlara yollayarak bu borçlardan kurtulabiliriz kendileri de isterse tutamayız zaten biz onları...Öncelik hedefimiz borçlardan kurtulmak olacak ve tabi ki transferi açmak...Yedek takımdan 7-8 adamı A takıma dahil ettik ve onlara güvenimin tam olduğunu söylemeliyim...Bizler bu topraklarda doğduk...Bu karakterde yetiştik.Bizim takımımızda bu karakteri sahaya yansıtacak savaşan koşan bir takım olacak...Ve son olarak söylemeliyim ki taraftar merak etmesin gelecek sezonun planlarına şimdiden başlayacağız scout ekibi kurup Sakaryamıza yakışan transferleri yapacağız...

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Konuşma güzel fakat kötü yere ropörtaj vermişsin 10 Gün daha bekleseydin yeni gazete çıkıyodu

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

O gazete değilmiş internet sitesiymiş diyorlar

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

AMK iyi olmuş
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    O gazete değilmiş internet sitesiymiş diyorlar
    YOk internet siteside var nebuamk.com'du sanırım ama gazeteside var Dün ilk sayısı çıktı ve ben aldım

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

AMK'yi bende biliyorum sen 10 gün sonraki gazeteyi diyorsun cevabım onaydı

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    AMK'yi bende biliyorum sen 10 gün sonraki gazeteyi diyorsun cevabım onaydı
    Adını şimdi vermiyeyim sonra çıkmazsa felan benim başım yanmasın g**spor.com diye ben gazete olarak çıkacak diye biliyorum

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Konusu var zaten neyse boşver

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Hazırlık Maçlarımız Belli Oldu :

13.8.2011 - Gaziantepspor
    19.8.2011 - Kızılcahamamspor
    22.8.2011 - Eyüpspor
    24.8.2011 - Mersin İ.Y.
    31.8.2011 - K.Çekmecespor

Hazırlık kampını Bolu'da yapacak olan Sakaryasporumuzun maçları belli oldu...

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

K.Çekmecesporla Gaziantepsporun tarihleri değişmeliydi.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Küçük Çekmeceyi zaten yeneceğimiz için moralli girmek lazım lige o açıdan ayarlanan bi maç

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Antep maçı başlangıç için kötü olmuş gibi

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Son maçta moralle ayrılmak daha doğru gibi, başarılar.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Hazırlık Kampı Tamamlandı :

Bolu'dan 5 maçta 3 galibiyet 2 beraberlik elde ederek döndük...Bu sonuçlar kampı ne kadar güzel geçirdiğimizi gösteriyor...Kampın yıldızlarından bahsedecek olursam :

Kerem Eryılmaz : Genç oyuncumuz Kerem adeta Xavimiz olmuştu attığı muazzam paslarla attığımız gollerde büyük rol oynadı...Uzun yıllar formayı kaptırmaz gibi...

Onur Demir : Hem sağ bek hem stoperde oynayabilen Onur her 2 mevkide de harikaydı benden tam not aldığını söylemeliyim...Salih,Berat,Levent 3lüsünden biri mutlaka sakatlanacaktır onlar sakatlandığında onların yokluğunu Onur hissettirmeyecektir bundan eminim artık...

Ali Genç : İlkay'ın yedeği olan Ali,İlkay yokken onun yokluğunu hissettirmeyeceğini maçlarda çok iyi gösterdi attığı 2 gol de bunun göstergesi...

Başarılar.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Teşekkürler maçlar İtalya maçından sonra sizlerle...

Röportaj güzel olmuş dikkat et fazla verme böyle yerlere demeçler

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Vermem rahat ol yeğen

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Kafilemiz ligin ilk maçı için Adana'ya gitti...Görkem Arslan,Berat Çetinkaya ve Levent Demiray sakatlıkları nedeniyle Adana'ya gelmedi onların yerine Gazanfer,Onur ve Gökhan Kök oynayacak...İlk maçı bu kadar güçlü bir ekip karşısında oynamak üzücü bizim için...Elimizden geleni yapacağız...Maçta oynayacağımız ilk 11 ise şöyle :

--------------------------------------İlkay Demir--------------------------------------------------

Gazanfer Aydın-Mesut Morgül-Kerem Eryılmaz-Muharrem Efe-Bünyamin Demir

Şaban Özel------------Gökhan Kök-----------Salih Dursun----------Onur Demir-------

-----------------------------------Cüneyt Çelik---------------------------------------------------

Kadroya güvenim tam her kariyerimde olduğu gibi yine 4-5-1'den vazgeçmeyeceğim ilk sezon...

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Başarılar keşke gerçektede çıkmak için uğraşsaydı ama düştü neyse tekrardan başarılar sana

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Sakarya Lige Mağlubiyetle Başladı 3-1

3 Önemli eksikle çıktığımız maçta maça hızlı başlayan taraf ev sahibi ekip oldu ve 20. dakika da Mbilla'nın aşırtma golüyle 1-0 öne geçtiler...Gerçekten usta bir golcü Mbilla...İlk yarının son saniyelerinde ise Muharrem'in frikikten açtığı ortaya kafa vuran Salih Dursun skora eşitlik sağladı ve ilk yarı 1-1 eşitlikle sona erdi...2. Yarı da ise İlkay'ın sakatlanmasıyla gol yollarında büyük bir yara aldık 10 dakika sonra da Bülent Bölükbaşı'ndan saçma bir gol yedik 2-1 geriye düştük...Son sözü ise golcü oyuncu Emre Aktaş söyledi ve maç 3-1'lik Adanaspor üstünlüğüyle sona erdi...Golcümüz İlkay'ın sahalardan 2-3 hafta uzak kalması bekleniyor...

Basın Toplantısı :

Oyuncularımı öncelikle tebrik ediyorum sonuna kadar savaştılar önemli eksiklerimizin üstüne bir de İlkay şoku yaşadık gol yollarında etkisiz kaldık böylece...Adana'da bunu fırsat bilip önce 2'yi buldu sonra son dakika da 3-1'i bulup galibiyeti aldı...Rakibimizi tebrik ediyoruz daha çok çalışıp ilk galibiyeti evimizde almaya bakacağız başka yolu yok...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by vFor View Post
    Başarılar keşke gerçektede çıkmak için uğraşsaydı ama düştü neyse tekrardan başarılar sana
    Malesef devre arası başkan transferi açacağız diye bizi kandırdı ancak açmadı Giresun açtı son anda düştü bizim onlardan puanımız da daha fazlaydı devre arası açabilseydik transferi en azından ligde kalabilirdik bence...Ligde çıkmamız çok zordu bu kadroyla ama sonuna kadar formanın hakkını verdi oyuncularımız helal olsun hepsine...Yeniden döneceğiz ama Bank Asya'ya...

Yenilgi ile başlamak iyi olmamış.

Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri