Logomuz:
Tarihçemiz:
St Mary's Stadyumu:
Uzun zamandır altyapısı ile fark yaratan bir takım arıyordum.Nihayetinde buldum.
Hedeflerimiz:
İlk sezonumuzda lig atlamak.
Premier Ligte kalıcı olmak
Uzun vadede Avrupa'da kupa
Logomuz:
Tarihçemiz:
St Mary's Stadyumu:
Uzun zamandır altyapısı ile fark yaratan bir takım arıyordum.Nihayetinde buldum.
Hedeflerimiz:
İlk sezonumuzda lig atlamak.
Premier Ligte kalıcı olmak
Uzun vadede Avrupa'da kupa
Başarılar dilerim.
Başarılar, harika bir takım seçmişsin, sisteminde AMC varsa Verrati'yi mutlaka al 4.senemde hem takım kaptanı hemde takımın en değerli oyuncusu. Asist manyağı yapar forvetlerini.
Bende şu an Soton ile oynuyorum ilk sezon bitmek üzere Premier'e çıkmayı garantiledim. Taktiğini bilmem ama hızlı bir forvet istiyorsan Quintero'yu kesin al zaten iyi para veriyor başkan. Quintero'nun bende 28 maçta 32 golü var. Kanatlarda Lallana ve Puncheon çok iyi yedekleride Prado ile Iago Falque yeterli seviyede. Sağ bek ve kalede sıkıntı var sol beki fox ve harding götürür.
Başarılar.
Başarılar.
Sağol dostumSağolKlasik 4-4-2 oynuyoruz.Quintero şu aşamada gereksiz olur çünkü kendisinden pek verim alamadım eski kariyerlerimde ayrıca Hedefi düşük tuttum para kalmaz ona
Transferlerimiz :
Jem Karacan: Orta sahamıza dinamizm getirecek genç ve kaliteli bir oyuncu.
Stephen Kelly : Premier Lig seviyesindede işimizi görecek kalitede bir isim.
Jason Steele: Genç ve yetenekli bir kaleci.
Ahmed Soukouna: Şu anda işimizi görecek kalitede bir isim.Ayrıca genç ve bonservissiz.
Hazırlık Dönemimiz:
Oldukça iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğimizi söyleyebilirim.
Kariyerinde başarılar dilerim.Bu arada kullandığım temayı paylaşırmısın
Sağol dostum.
Buyur: http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=103752
1.Hafta
Berbat geçen bir ilk yarının ardından muhteşem bir ikinci yarı yaşadık.Devre arasında yaptığım 2 değişiklik ve sert konuşma takımın bütün seyrini değiştirdi ve ligin ilk maçında güçlü rakibimizi devirmeyi başardık.
Carling Cup 1. Tur
2.Hafta
Ezici bir oyunla net bir galibiyet aldık.
Transferler çok iyi.
uzun soluklu bir kariyer dilerim bu arada takımı türkleştirmeye başlamışsın![]()
Maçlar çok iyi ben mesaj yazarken güncellemişsin.![]()
Maçlar çok iyi ben mesaj yazarken güncellemişsin.![]()
3.Hafta
İyi oynadık ama öldürücü darbeyi indiremedik
4.Hafta
İyi oyun ve iyi galibiyet
Carling Cup 2 .Tur
Aslında yedek ağırlıklı çıktım ama sürpriz bir galibiyet aldık
5.Hafta
Oldukça iyi bir oyun ile iyi bir galibiyet aldık ama Kelly ve Prado'yu kaybettik
Kariyer kısmında hiç hareket yok.![]()
6. Hafta
Beraberlik ile bitmesi üzücüydü ama oldukça zevkli bir maçtı.
7.Hafta
Geriye düşmemize rağmen maçı çevirmeyi başardık.
Carling Cup 3.Tur
Önemsediğim bir kupa olmadığı için önemli değil.
8.Hafta
Son dakikalarda attığım kafa golü ile beraberliği kurtardık.
9. Hafta
Bütün golleri rakip 10 kişiyken buldukAma çok üstün bir oyun sergiledik.
10.Hafta
Daha farklı bir skoru hakediyorduk ama galip gelmek önemliydi.
Çalışma izni çok sıkıntı gerçekten ben Tottenham'dan Corluka'yı alacaktım izin vermediler yahu adam Tottenham'da oynuyor Southampton'a getiremedim çok saçma. Bu arada maçlar güzel başarılı gidiyorsun.
Southampton'ı çok benimsediğim için görünce hemen benim kulüp yaa diyorumBaşarılar güzel başlangıç, ilk yıl EPL'ye uzanacak gibisin
![]()
TRANSFER AÇIKLAMASI
"Kulübümüz Blackpool takımında forma giyen Craig Cathcart için kulübüyle görüşmelere başlamıştır."
CRAİG CATHCART SOUTHAMPTON'DA
"Kulübümüz Blackpool takımının 22 yaşındaki defans oyuncusu Craig Cathcart ile 5 yıllık sözleşme imzalamıştır.Oyuncu 1 Ocak 2012 tarihinde takımımıza katılacaktır.Kamuoyuna duyurulur"
Profili
11.Hafta
Kötü bir oyunla rakibimize mağlup olduk.Ayrıca liderliği de Reading'e kaptırdık.
12.Hafta
Geçen haftaki yenilgiden sonra ilaç gibi gelen bir maç oldu.
13.Hafta
Deplasmanda oldukça iyi bir galibiyet almamıza rağmen Adam Lallana'yı kaybetmek gerçekten üzücü
14.Hafta
Klasik 4 gol sendromu yaşadık.Liderliği Reading'ten geri aldık.,
Puan Tablosu
Rakiplerimizle aramızdaki farkı açmamız gerek
Takım istatistikleri
Her alanda varız ve oldukça başarılıyız
Oyuncu İstatistikleri
Burda da ağırlımızı koymuş durumdayız.
Peterborough'un GülüHaruna Babangıda
15.Hafta
Zayıf rakibimiz karşısında çok iyi oynadık ama hakkımız olan farkı atamadık.
16.Hafta
Maçın başında yediğimiz şok golden sonra iyi toparlanıp,haklı bir galibiyet aldık.
Bristol City maçının kahramanı ve takımın yıldızlarından olan Adam Lallana maalesef sakatlandı
17.Hafta
Güçlü rakibimizi kelimenin tam anlamıyla ezdik ve aradaki farkı açtık.
18.Hafta
Zayıf rakibimiz karşısında iyi bir galibiyet aldık.
19.Hafta
Kaleye çevirdiğimiz evimizde,son kurbanımız West Ham oldu
Puan Tablosu
En yakın rakibimize 8 puan fark atıp,zirvede yalnızlaştık.Önümüzde Coventry,Doncaster,Milwall ve Cardiff maçları kaldı.