daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Bursa işi deplasmanda bitirir.En kötü beraberlik bekliyorum bu maçtan.Ama rakip takımın adını da yeni duydum belki şapkadan tavşan çıkarabilirler.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bu maçı KuPS bence tek farkla kazanacak.İşi Bursa'da bitirebilir Bursaspor.
takımı tanımıyorum o yüzden Bursa ' ya güveniyorum. başarılar Bursaspor![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
KuPS Finlandiya ligi devam ettiğinden hazır bir ekip.Bursaspor'a göre daha iyi durumdalar evlerinde yenilmezler diyorum ben ama Netenya'ya evlerinde yenilmişlerdi yine de deplasmanda aldıkları sonuçla tur atlamışlardı Bursa evindeki maçta da çok dikkatli olmalı.Umarım geçer turu temsilcimiz.
kups kendi liginde cok kotu su an ama bursada hic transfer yapmadi ve hazirlik maclarinda sanki iyi performans gostermediler ilk mac orda olmasina ragmen beraberlik yariyacaktir.
Hazırlık maçlarında zor rakiplere karşı oynadılar. Bursaspor en kötü beraberlik çıkartır. Ben kazanacaklarını tahmin ediyorum.
Bursa suskun bu sene yaw inş süpriz olmaz kupsu elerler
KuPS gerçekten tehlikeli bir takım, kuvvetli bir kadrosu var. Evinde oynamanın avantajıyla, stadyumunun ve ikliminin de etkisiyle zorlanmadan farklı kazanabilir.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
bursalılar üşümezse kazanırlar maçı![]()
En kötü beraberlik bekliyorum Bursa'dan.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Gollü bir beraberlik müthiş olur. Kazanabileceğimizi pek zannetmiyorum. Mağlup olmadan dönelim kafi.
Bursaspor'un yenilmeyeceğini düşünüyorum. Golsüz de bitmez maç. Avantajlı bir skorla döner Bursa.
Gidebildiği kadar gider inşallah Bursaspor.
Maçın Yayını TRT HABER'de
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Bursa'nın avantajlı bir skorla döneceğini düşünüyorum, umarım kazanırız![]()
KuPS o kadar iyi takım değil. Bursaspor en kötü ihtimal beraberlik alıcak bence. Hatta kazanır diye düşünüyorum ben.
Maç patates tarlasında oynanıyor sanki.
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
TRT Haber'i internetten izleyeyim dedim 10dk geriden geliyor yahu.
15.dkda çok net bir gol kaçırdı İsmail.
Tv actim İsmail kacirdi.O kacmaz be.
Seba da çok güzel arapası vermişti halbuki. Bu arada Hakan Aslantaş sol bek mi oynuyor? Sağ bek değil miydi o?
Hem sağ bekte hem solbekte oynayabiliyor Hakan...Fena maç olmuyor İsmail kendisine verilen şansı tepti 2. yarı alır hoca oyundan...
Kups'un son dakika kaçırdığı golü Fifa'da 1 yıldızlı takımların forvetleri falan kaçırıyor o şekilde. Bursa'nın alması lazım bu maçı fenada oynamıyorlar ikinci yarı atarlar.
Sander Puri'nin golüyle KuPS tahmin ettiğimiz gibi 1-0 öne geçti.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Bu Pinto ne işe yarar ben anlamadım.Ne top dağıtır , ne pozisyona girer.Yaratıcı forvet lazım Bursa'ya ama Ertuğrul hocanın daha önce de söylediği gibi maddi durumu çok iyi değil klübün.
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Bu skor turu getirmez.
Kups kuopio finlandiya liginin sonuncusu birde
KuPS Kuopio 1 - 0 Bursaspor olarak bitti.
KuPS beklediğimiz gibi oynadı, daha fazla gol bulabilirdi, olmadı.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Bir yerlerde bir sorun var ama ne ?
ertugrul hoca kadar dar dusunen bi hoca gormedim yahu durmadan ayni sistem ayni seyleri yapmaya calisiyor 4-4-1-1"de ne buluyor anlamiyorum bursa gercekten hic zevk vermiyor.