Kullandığım güncelleştirme - http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=109038
Açık olan Ligler - İtalya, İngiltere, İspanya, Türkiye
Kullandığım güncelleştirme - http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=109038
Açık olan Ligler - İtalya, İngiltere, İspanya, Türkiye
Kariyeriniz onaylanmıştır , başarılar dilerim ..
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Başarılar.
Başarılar.
Başarılar.. cCc Boz Baykuşlar cCc![]()
Herkese teşekkürler.
Son olarak Somen Tchoyi'yi bedelsiz takımımıza kazandırdık.Kanatlar, forvet arkası ve forvet olarak oynaması bizim için alternatif sayısını arttırdı.
Zenci yuvası gibi olmuş takım![]()
Afrika Kupası'na rağmen aldım hepsini bakalım ne yapacaklar.En son Tchoyi yoktu Kamerun milli takımda ama o da performansını çekerse yukarı gider![]()
Hazırlık maçlarımız
STSL 1. Hafta Karşılaşması | İstanbul BB : 6-2 : Akhisar Belediye
Maçta 2-0 geriye düşmemize rağmen Kamerunlu aslanlar mücadeleyi bırakmadı ve Webo 3, Tchoyi iki gol atarak galibiyette önemli rol oynadılar.
STSL 2. Hafta Karşılaşması | Gaziantepspor : 0-5 : İstanbul BB
Antep gibi zor bir deplasmandan baklava tadındaki üç puanla dönmek camiayı ve beni mutlu etti.Tchoyi'nin de gol atması, uyum sürecini çabuk aşması çok iyi oldu.
Başarılar Jaja.
Tam Kaanin istediği tarz![]()
STSL 4. Hafta Karşılaşması | Gençlerbirliği : 3-3 : İstanbul BB
Maçta çok etkisizdik.Attığımız şutlardan da belli.Cılız girişimler dışında fazla bir varlık gösteremedik.3-1'den sonra Tchoyi çıktı sahneye dört dakikada bitirdi işi.
Lige iyi başlamışız.Tchoyi akıyor bu arada.
STSL 5. Hafta Karşılaşması | Sivasspor : 1-4 : İstanbul BB
Milli maç arasında iyi bir galibiyet alarak Galatasaray karşılaşması öncesinde moral kazandık.Gökhan'ın iki aylık sakatlığına Rızvan'ın da bir aylık ayrılışı eklendi.
Somen Tchoyi yeniden milli takımda
Ortak kariyerim olmasa Belediye ile ben kariyer açıcaktımtakipteyim dostum, başarılar
![]()
Çok büyük bütçeler olmadan yapacağın takviyelerle kafaya oynuyor İBB, çok zevk alıyorum oynarken.
Oyunda değilim şu anda birazdan giricem bekletmeden atayım, Napoli kariyerimdeki taktiği kullanıyorum.
Ah bir de Afrika Kupası olmasa![]()
Transferler güzel. Afrikalılar bir başka oluyor gerçekten.![]()
TariboWest
Webo iyi götürüyor işi![]()
2.Sezon daha bir fena olacaklar gibi![]()
Webo & Tchoyi yeni ikilim olduAsıl silahlar yedekte, Mouche & Tavares
Yaptığım websiteden fazla fırsat bulamıyorum, Galatasaray maçını oynayabilirsem atıcam görüntüyü.
başarılar cok iyi gidiyorsun
STSL 6. Hafta Karşılaşması | İstanbul BB : 2-0 : Galatasaray
Sonunda maçı oynayabildim.Zargo Touré ilk golünü attı.O kadar hafta kornerleri değerlendirememesinden dolayı kendisine kızgındım bugün becerebildi çok şükür.Rızvan'dan sonra Cihan da sakatlandı.Ah ulan Sabri.
STSL 7. Hafta Karşılaşması | Mersin İ.Y : 0-5 : İstanbul BB
Mersin'den tantuni keyfi yaparak ayrılıyoruz.Oyuncularım üzerlerine düşen görevleri harfiyen uyguladılar ve gol olup yağdılar.Tchoyi & Webo yine çetenin ele başı oldu.
Galatasaray maçı süper olmuş.
galatasarayla bile gaziantep deplasmanında zorlanırken 5-0 maşşallah hocam başarılar![]()
STSL 8. Hafta Karşılaşması | İstanbul BB : 3-1 : Eskişehirspor
Kazandık kazanmasına ama Ekrem'in sakatlığı canımızı sıktı.Gökhan'ın da uzun zamandır sakatlığından dolayı oynamamasından dolayı sol bek Eren Aydın'a kaldı.Umarım o da yarı yolda bırakmaz bizi.