Maç Elazığ'da oynansaydı giderdim izlemeye. Fenerbahçe rahat kazanır diye düşünüyorum.
Macın oynanmama ihtimali varmış. Elazığ'ın TFF ye borcu mu ne varmış.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Elazığspor maddi kaynaklardan dolayı maça çıkıp çıkamama konusu bi yana; maç oynanırsa farklı galibiyet bize moral getirir diye düşünüyorum. Özellikle maç eksiği olan oyuncuların sahaya sürülmesinde fayda var. Bakalım aynı terhane mi işleyecek? Yoksa benim düşündüğüm şekilde mi oynanacak maç, ilk 11'imizi merak ediyorum.
Merak ve saygılarımla...
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
4-0 gibi bir skorla Fenerbahçe kazanır. Baroni gol atacak kesin![]()
mümkünse ortasaha ile kazanmayacağımız maç olsun. duran toptan olsun kornerden falan. ama cristian ara pası verip de kuyt gol atmasın mümkünse.
(/s)
Elazığspor transfer yapmıyor muydu deli gibi ? Bir Bülent Uygun klasiği, takımları batırmaktan bıkmadı. Yazık.
Bülent Uygun ikinci Bucaspor faciasını yaşatır Elazığspor'a.
Elazığspor TFF'ye parayı ödemiş. Lisans verilecekmiş. Taraftar forumlarında Elazığspor taraftarları yazıyor.
Elazığspor lisans problemini çözer maç oynanırsa yine klasik Fenerbahçe'yi sahada bekliyorum. Selçuk veya Mehmet Topaldan biri yedek olur, yedek kalanda paso ısınır, hani olur ya öne falan geçeriz son 25-30 dk kala ileriden bir oyuncu çıkarıp bu oyuncuyu sokarız dikkatli olmak lazım. Eğer maç berabere devam eder veya geride olursak sistemi bozmadan forvet çıkarır forvet alırız kanat çıkarıp kanat alırız yeter ki bu köhne sistemimize sadık kalalım. Orta alanda çok boşluk var bence o alandaki 2 oyuncuyu da iyice geriye çekmekte fayda var çünkü oyun orada dönüyor
Bek defansın göbeğine pas atıyor, göbek tekrar beke o kaleciye vs maç boyunca %60 topla oynuyoruz ama %80'i defans bölgemizde gerçekleşiyor, büyük futbol oynuyoruz büyük.
Hazır uzun süredir Anadolu takımı kıvamındayız isteyeceğimiz tek şey de böyle olsun, 1-0 olsun bizim olsun![]()
...
Fenerbahçe tecrübesi ve daha kaliteli kadrosuyla kazanacaktır.Puan kayıbı ihtimallerini düşük görüyorum.
So what?
Saike
Alex' in oynadığı takdirde gol atmadan geçmeyeceği bir maç olacaktır. Fenerbahçe 3-0 kazanır.
Football is simple,but Football Manager is not
Elazigspor hazirlik maçlarinda hiç iyi bir görüntü vermedi, Fenerbahçe fark atar.
Berabere biterse hiç şaşırmam.
fenerbahçe rahat geçer elazığ bana göre küme düşme potasının en önemli adayı
Şimdi şu maç bundan 3-4 sene önce hatta 2 senede olur , önce oynansaydı eminim 3-0 , 4-0 , 5-0 gibi skorlar çıkardı ama muhtemelen Aykut'un taktiğine göre ilk yarı içerisinde bir gol bulur geriye yaslanırırz öyle biter maç.
Hayır pas oyunu oynayacağız madem sabah akşam 5e2 çalışıyolar biraz adam gibi pas yapsınlar bari.
Bilet fiyatlarina ragmen Fenerbahce taraftari doldurur staddi ve galibiyeti kutlayan taraf olurlar
Elazığspor alırÖyle umuyorum en azından
Ayrıca düşme potasının en önemli adayı falan da değiliz taam mı
![]()
Elazığspor'un Fenerbahçe'yle başa çıkacak kadrosu yok bu bir gerçek ancak hafta için şampiyonlar ligi play-off maçı olduğunu da unutmamak lazım. Süper Kupa maçına bile fazla önem verdiğini düşünmüyorum Aykut Kocaman'ın, as kadrodan en az 2-3 ismi yanında oturtacaktır. Sürpriz bir beraberlik çıkabilir.
Rahat maç olur Fenerbahçe için.. Skor tahminim 3-1
bence bu kez gol yemeden farkli bir galibiyet aliriz. defans yeteri kadar kredisini kullandi. 3 ya da 4-0 biter diye tahmin ediyorum. macin Izmirde olmasi da bir etken. seyirci destegi cok iyi olacaktir.
bu aksam uckuyularda polis bize yolu kapatip Fenerbahce otobusune yolu acti, bayaa bir bekledik yani gecsinler diye. Cesme tarafindan geliyordu otobandan, sanirim futbolculari havaalanindan almaya gidiyordu![]()
Bilica hata yapar gol atarız. Bir Bilica klasiği.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Aman yapmasın sonra 1 hafta susmaz kimse.
Kesinlikle. Uygun yüzünden bir süper lig takımı maça çıkamayacak neredeyse, öyle bir durum yaşattı ki, inanılır gibi değil.
Aykut Hoca korkak oynatır takımı, atarsak çekiliriz, 1-0 falan biter gibime geliyor.
İşin komik yanı, maç deplasman gibi gözükse de İzmir'de oynanacağından stad komple F.Bahçe taraftarı olacak. Yani Mini-Kadıköy diyebiliriz (Gerçi Atatürk Stadı Saracoğlu'ndan bile büyük). O yüzden F.Bahçe'nin Spartak maçı öncesi moral depolaması için farklı kazanması lazım ama sanmıyorum.
Merak ediyorum Fenerin seyirci sayısını.
Kuyt sow birlikte görür muyuz acaba bu mac? Olabilir gibi geliyor bana.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Fenerbahçe artık cesur oynamalı, Alex arkada Sow ve Kuyt önde bir sistem. Bunu yapmadığımız sürece atak dolu bir Fenerbahçe izleyemeyiz. Baroni veya Mehmet Topal Süper Ligde yeterli olacaktır. Belki bu sistemde açık veririz; ama çift forvet olduğumuz için rakibin açılmasına engel oluruz.
bu maçta ya elazığ patlama yapar ya da fenerbahçe.. ortası olmaz diye düşünüyorum. fenerbahçe bu sene orta alanda istediği istikrarı yakalayamadı gibi laflar dolansa da takviyelerini o kadar da eksik görmüyorum. önde basabilen bi takım psikolojisi oluşsa kadro kalitesi şampiyonluğa her türlü oynar. elazığ karşısında da fenerbahçe kazanır diye düşünüyorum. skor tahmini veremem ama bi patlama yaşayabilirler. iki takıma da başarılar..
çift forvet arkası alex ve topal cristian yaptığımızda kanatsız oynamak zorunda oluyoruz. Yani bence çift forvet oynanmalı ama alex'siz.
topal-cristian-krasic-stoch-sow-kuyt 6'lısı ön 6'lımız olmalı. Mevcut kadro düşünüldüğünde. Kuyt ve krasiç'in çok yüksek pres gücü var. rakip takımın defanstan çıkmasını çok zorlaştırır bu ikili yapacakları preslerle,bu sayede çift forveti rahatlıkla kaldırır kadro yapımız.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly