Forumda editörden yapılmış db'yi görünce bir denim dedim nasıl bir şeymiş diye. Daha önce Galatasaray, Giresun ve Gloucester City(Blue square bet north) takımlarını dünyanın bir numarası yaptıktan sonra oturduğum yerin takımı olan Paşabahçe'yi neden yapmayayım diye düşündüm ve kariyerime başladım. Kariyeri aslında ilk sezon ile birlikte paylaşmak istiyordum ancak bir takım aksiliklerden dolayı kısmet bugüneymiş.
Kısaca İlk İki Sezon Özeti: İlk sezonda Sal'da t grubunda yer aldım ve 34 maçın 34'ünü de kazanan 4 takımdan biri oldum. İlk sezon çok kolay geçmişti. Bal'a yükseldikten sonra amatör olan durumum semi-pro ya yükseldi ve oyuncularla kontrat imzalamaya başladım(ilk sezon amatör olmanın zorluğunu devre arasında çok çektim en iyi oyuncularımı diğer takımlar kaptı.). İkinci sezonda grubumu Kırıkkalespor'un 2 puan önünde şampiyon olarak bitirdim. Sportif başarının yanı sıra kulübün finansını da geliştirmek istediğimden dolayı parent kulüp aradım ve bulduğum ilk takım Düzcespor'du ne yazık ki ben Bal'a yükselirken onlar Sal'a düştüler. İkinci sezonda bulduğum parent kulüp ise 3. lig takımı olan Malatyaspor oldu. Maalesef bunlar da Düzcespor'un kaderini paylaştılar ve ben 3. lige çıkarken onlar Bal'a düştüler(Ben de uğursuzluk var galiba).
Kuralları okudum ve onaylıyorum SSleri birazdan yüklemeye başlayacağım. Bu arada kariyerime tavsiyelerde bulunmanızı istiyorum.