Yeni ve iyi bir takım kurdukları için Kasımpaşa'nın ne yapacağı belli olmaz ama büyük ihtimal kazanırız.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Pegasus'tayım yine. Gelen olursa görüşelim maçtan önce (Burak abi, kaan vs)
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Yine numaralıdayım. 3 - 1 alırız gibime geliyor. Güzel bir oyun oynayacağımızı düşünüyorum.
Kasımpaşa'yı küçümsemeyelim.İddaalı bir takım kurdular.Tek şansımız daha yeni bir takım oldukları için oyuncular tam alışık değil birbirlerine. Kazanırız diye düşünüyorum ama fark falan beklemiyorum.
Kasımpaşa her ne kadar yeni kurulmuş bir takım olsa da ligdeki ilk maçın heyecanıyla puan çıkartabilirler. Maçın mutlak favorisi Galatasaray elbette ama kazansalar da öyle farklı bir sonucun olacağını tahmin etmiyorum.
yeni takim kurdu kasimpasa nasil oynuyorlar hic bilgim yok , bizim takima gelirsek izledigim kadariyla yine iyi oynuyoruz sahanin ve seyircinin avantajiyla 2-0 yada 3-0"lik bir skor bekliyorum.
4-0 3-0 gibi çok rahat ve net bi skor alırız
Kağıt üstünde favori biziz ama sürpriz bir sonuç çıkarsa kimse şaşırmasın. Bence 1-0, 2-1 ya da 3-1 alırız bu maçı
Screw you guys, I'm goin' home
Geçen sezon gibi ilk 3-4 haftada sürpriz yaşayabiliriz.Geçen sene İBB mağlubiyeti ile açmıştık ligi.3-4 hafta tam randıman beklemiyorum takımdan.İnşallah kayıpsız geçeriz buraları.
Amrabat ve Umut atar 2-0 alırız.
Galatasaray kaliteli kadrosu ve evsahibi olmasının avantajıyla kazanacaktır.Kasımpaşa da fena kadro kurmadı.Karşılıklı bol gollü bir karşılaşma olabilir.
So what?
Saike
Galatasarayımız'ın rahat geçeceğin düşündüğüm bir karşılaşma fakat , puan kaybetmemizde muhtemel İnşallah erken gol buluruz zora sokmayız en azından ilk yarı 1-0 önde bitirmeliyiz.
Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961
Avrupa'ya gidebilmek için mecburen önem vermek zorunda olduğumuz bir lig mücadelesine başlıyoruz. Kısaca köprü olayı diyebiliriz.
Bu noktada kazanmak lazım.
İlk cümlelerinin bi kısmına katılmadığım için yazma gereği hissettimGeçen sene fazlasıyla çalışma fırsatı bulduk lig açılmasına rağmen ama en iyi antreman maçtır gerekçesi ile takım ilk 3-4 hafta alışık olmadığı için o kadar antreman yapmasına rağmen çuvalladı.Bu sezon ise geçen seneye nazaran oturmuş bir kadroya sahibiz ve hani süpriz denecek maç bu maç olmayabilir.
Maça gelirsekKaliteli ve oturmuş bir takım olduğumuzu düşünmekle beraber Kasımpaşa'nın yeni çıkmış bir takım ve yeni bir kadroya sahip olduğunu düşünerekten bocalayacaklarını ve maçı kazanacağımızı düşünüyorum.Yani geçen sene bize olan bu sene K.Paşa'ya olur kadro uyumsuzluğu yüzünden çuvallarlar
![]()
Maçın favorisi belli olsada içimden 1-1'lik bir skor geçiyor.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Uche'den sürpriz bir şov bekliyorum ben favori Galatasaray olsada 1-2 Kasımpaşa kazanır diye tahmin ediyorum.
Yeni kurulmuş Kasımpaşa'nın daha ilk maçında hem de Sami Yen'de bize karşı pek şansı yok gibi. Doğru kadroyla çıkarsak farklı bir galibiyet bile olabilir.
Gecen senenin sampiyonu galibiyetle baslar. Kasimpasa iyi kadro kurdu ama o kadronun oturmasi 1-2 ay surer ve anca ondan sonra kendilerinden iyi takimlari zorlarlar.
2-1 Kasımpaşa alır.
Rahat bir maç bekliyorum.Gol yemeden kazanırız gibi geliyor.
mac TT arenada.
Kasimpasada Ucheyi cok merak ediyorum. kotu bir sakatlik donemi gecirmisti, oncesinde cok iyi bir kariyeri vardi. ispanyadan geldikten sonra turkiyedeki ilk macinda [IBB-GS] Webo macin yildizi olmustu. bakalim uche boyle bir performans verebilecek mi?
GS acisindan rahat bir mac olmayacagi kesin, 3 ihtimalli bir mac.
Superligi atlama tahtasi olarak gormemeliyiz bence. ayni degeri buraya da vermeliyiz. Bu bakis acisi sahsen beni uzuyor.
rahat alırız... 3-0
Kasımpaşayı fazla abartıyorsunuz
İlk golü erken bulursak farka gideriz, golü bulamazsak sıkıntı olabilir.
Edit: Yorumumu baştan okudum da Ömer Üründül yorumu gibi olmuş. "İki taraf da gol atamazsa maç berabere biter."
Ali samiyen'de rahat kazanırız.50 bin taraftar bekliyorum maça ertesi gününde tatil olması dolayısıyla, 3-0 biter.
Niye zorumuza gitsin kardeşim gazetelerde tvlerde radyolarda orda burda maç stadına TT arena yazan biz değiliz hiç Ali samiyen spor kompleksi yazdığını görmedim insanlarda bunu görüyor adam uyarmış zorunuza mı gitti diyor birde valla o stadda bizim hep keyfli anılarımız oldu zoruma gitmedi pek.
Sonuçta stadın adı Ali Sami Yen Spor kompleksi TT Arena değil mi?Sizene adam Ali Sami Yen dediyse.Sizin gönlünüz hoş olcak diye Arena yazmak zorunda değil.