1 ile 4 arası toplam 4 sonuç

Konu: MC Oyun Kurucusunu AMRL'de oynatmak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default MC Oyun Kurucusunu AMRL'de oynatmak

Şu ara Chelsea ile bir kariyer yapayım dedim ve değişik şeyler denemek istedim. Lampart bildiğimiz gibi sağa sola pas dağıtan harika bir takım oyuncusu. AMR de deneyeyim dedim ve inanılmaz asistler yapıyor. Hızı biraz fazla olsa gerçekten dört dörtlük bir kanat oyuncusu olurdu. Pas atma oranı yüksek olduğu için normal bir kanat oyuncusundan daha çok pas atıyor içeriye doğru. Hiç denediniz mi böyle bir şeyi merak ettim? Fikirlerinizi merak ediyorum.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

o tür oyuncuları açıkta değil de kanatta kullanmak daha yaygın ingiltere'de. açık olarak modric ve mesut'u kullanıyordum. aykut hoca da özer'i kullanmıştı bir sene boyunca. kafamızda saç kalmadı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    o tür oyuncuları açıkta değil de kanatta kullanmak daha yaygın ingiltere'de. açık olarak modric ve mesut'u kullanıyordum. aykut hoca da özer'i kullanmıştı bir sene boyunca. kafamızda saç kalmadı.
    Klasik 4-4-2'yi kastediyorsun sanırım. Ben direk AMR'ye döşedim adamı ve 3-4 maçtır oynatıyorum. Hani illa ki asist yapar ama öyle güzel asistler yapıyor ki haz alıyorsun resmen golden. Mesela açık oyuncuları genelde rastgele orta yapar ama bu adamın ayağına yolluyor al da at diyor.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Valla ben yapmıyorum ama Türkiye Milli Takımı teknik direktörü(M Denizli, Ş Güneş) Necip Uysal'ı AMR oynatıyor ara sıra 1 kere asist yaptığını gördüm.

Mesaj Yetkileri