1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Bazı Takımlarda Bazı Numaraların Verilememesi

Post Bazı Takımlarda Bazı Numaraların Verilememesi

İyi günler bir sorum olacak, bazı kulüplerde takım yönetirken bir numara hep boş kalıyor, numarayı değiştiremiyorsunuz. Örneğin Napoli kariyerimde 10 numarayı hiçbir kişiye veremedim. Sebebi oyun Bug'umudur, İtalyan Araştırmacıların hatasımıdır?
    Şimdiden Teşekkürler

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by cbdy View Post
    İyi günler bir sorum olacak, bazı kulüplerde takım yönetirken bir numara hep boş kalıyor, numarayı değiştiremiyorsunuz. Örneğin Napoli kariyerimde 10 numarayı hiçbir kişiye veremedim. Sebebi oyun Bug'umudur, İtalyan Araştırmacıların hatasımıdır?
    Şimdiden Teşekkürler
    İkisi de değil. O numara kulüp tarihine geçmiş efsane bir oyuncunun o oyuncuyla özdeşleşmiş sırt numarası olduğu için aynı nba'deki gibi oyuncuyla birlikte emekliye ayrılıyor. Yani kulüp tarafından alınmış bir kararla gelecekte başka bir oyuncu tarafından giyilemiyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Walter Sakana doğru açıklamış. Sanırım Maradona yüzünden 10 numara kimseye verilmiyor. Maradona örneğinde yanılmış olabilirim, farklı bir futbolcu yüzünden de olabilir; fakat Fenerbahçe'de de kimse 12 numara giyemez. Çünkü 12 numara taraftardır. Bu tür nedenlerle kullanılmaz.
    İkinci olan, ilk kaybedendir.
    Ayrton Senna da Silva

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Hem emekliye ayrılma hem de sevmediği bir numara olduğundan kaldırıyorlar örneğin Beşiktaş için 16 numara (Bursa plaka kodu olduğu için -gerçekte böyle bir şey var mı bilmiyorum-) taraftarlara adandı diyor. Senin 10 numarayı verememen de Maradona ile ilgili sanıyorum.

12'yi çoğu takımda gördüm emekliye ayrılmış olarak. güzel bişey aslında ama düşünüyorum; la liga'da 1-25 arası verebiliyoruz, bi takım 3-4 tane numarayı emekli ilan etse naparız

yalnız transfer ettiğim oyuncuya otomatik numaralandır seçeneğine tıkladım ve adama napoli'de 10 numara verdi! kadro değişimleri geldi adam 10 numaraya sabit kalmış, her numara değişti 10 numara değişmedi. o adamla başkasını değiştirince tekrar 10 numara boş kaldı. daha sonra transfer yaptım. ilk lig maçında yine 10 numara birine gitti. korkmaya başladım

Mesaj Yetkileri