Gençlerbirliği kazanı
Berabere biter
Orduspor kazanır
İlk yarı 0 olur mu?
rahatlikla olur , cuper"in taktigi deplasmanlarda yenilmemektir orduspor puan alir gençlerden.
Geçen sezon olsaydı sahabah kadar oynasalar beraberlik bozulmaz derdim ama bu sezon iki takımda çok iyi takviyeler yaptı. Geçen hafta Orduspor'un maçını izlemiştim. Oyalanmadan kalabalık ve hızlı hücum ediyorlar. Yine de eşitliğin kolay kolay bozulacağını zannetmiyorum ama güzel maç olacak.
Ordu'nun golünde 1 metre ofsayt vardı.Yardımcı nasıl göremedi acaba.
İlk yarı 0 dedik. Olacak iş mi şimdi.
Bu hata derbide olsa olaylar olaylar![]()
Bu arada ben MErsin İ.Y maçına ilk yarı 0 demişim bu maça 1.5 gol üstü![]()
Last edited by lexoqe : 01.Eylül.2012 at 16:10
hursut atti, 1-1 oldu. haydi gencler!
Gencler in golünde kural hatası var. Korner atışı çeyrek dairenin dışından kullanılmış.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
gencler hakeden tarafti, ordu sadece skoru korumaya oynadi, 1-1 ken dahi kazanmak icin cabalamadi. surekli oyunu yavaslattilar, duran toplardan birini gol yapsalardi 3 puani alip gideceklerdi bu kotu oyunlarina ragmen. genclerde jimmy, tosic, hursut ve petrovic cok iyilerdi. jimmy macin sonlarinda biraz dustu. lekic ise fazla bencildi, her yerden kaleyi dusundu.
Denk güçteki 2 takımın maçı beraberlikle sonuçlandı, güzel oldu.
Canım FEDA olsun sana !
Atila oynamadı sanırım Orduspor'da ?
Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961
daha dun sabah imza atti oglen maca cikip nasil oynasin![]()