Bu Kadar Düşük Olmaz
çok değerli FM sever arkadaşlarım daha önce uzun bir süre forumda çalışmama hatta kısa bir süre araştırmacılık yapmama rağmen aile ve iş durumu sebebi ile uzun süredir foruma giremedim ama hiç kopamadım oyundan ve fırsat buldukça oynuyorum
dediğim gibi uzun süredir forumda olmadığımdan belki daha önce tartışılmşı ve araştırmacılarımız tarafından açıklamalar yapılmış olabilir benim diyeceklerim için.. biraz tekrar gibi ise özür dilerim
bahsedeceğim husus türk takımlarının oyunda transfer hususuda yaşadığı sıkıntılar hakkında
tabi beni FM de acemi sanabilecek bir kaç arkadaş için hemen söyleyim efendim gir editöre yükselt tanınmışlığı falan gibi cevapları hiç vermeyin benim derdim bu değil mesele sanal olan FM ile gerçekteki durum arasındaki bu uçurum..
nihayetinde FM de tek amaç elbette gerçekçilik olmasada bu kadar gerçeğe yakın bir oyun olmasaydı FM den bakıp transfer yapan yöneticiler var diye adı çıkmasaydı bu oyun buralara gelemezdi..
şimdi bir dönem kısa bir sürede olsa birlikte çalıştığım turuncuyu seven ADMİN ve ekibine sormak istiyorum:
türk takımlarının oyun içerisindeki transfer becerisiyle gerçekteki durum arasında bir korelasyon bir yakınlık görebiliyormusunuz...
örneklersek..
daha dün galatasaray başkanı evet KAKA ile ilgileniyoruz dedi bir yönetici de oyuncuyu istersek alırız dedi..bu arada galatsaray bu yıl Hamit altıntopu ve burak yılmazıda almış onuda bir köşeye koy..
Eğer galatasaray başkanı risk alırsa KAKA galatasaraylı olacak en azından parayı pastırır ücret sorununu çözerse alabilecek...
gelelim fenerbahçeye..
geçen sene fransa liginin gol kralını almış
juveden Krasiçi almış..
açıklandığınıa göre Micheal essiennin menejeri ile görüşülecek ve hafta transfer edilebilecek..
ha ben alınır demiyorum en azından görüşülüyor şartlar zorlanıyor belkide alınabilir diyorum..
Peki oyununumuzda ne..
galatasaray KAKA ya yanaşabilirmi
Fenerbahçe essieni alabilirmi
bıraktım essieni kakayı..
almanya ligindeki yeni yetme türk oyuncuları bile alamıyoruz ya hayret efendim ya..
gökhan töre istemezmiş..
ömer toprak hiç görüşmezmiş..
ilkay kabul etmez
mehmet ekici sizi düşünmüyormuş..
bir şey söyleyimmi..
bu kadarda takımlarımızı FM de ezdirmeyiniz ya..
Fenerde GS de yukardakilerden hangisini gerçekten istesin bastırsın parayı alır oyuncularda koşa koşa gelir..
kimmiş ya tüyü bitmemiş gökhan töre GS yi istemiyor..
mehmet Fenerde oynanmam diyor
hepsinide başımıza mesut özil etmenize gerek yok oyunda GS nin alamadığı gökhan töeyi fatih terim istemedi ve almadı yoksa rahat rahat alıyordu
bu oyun araştırmacılarının Türk takımlarının tanınmışlığını yerlerde süründürmesinden başka bir şey değil...
Ben araştırma ekibine çok güvenirim çok çok beğenirim bir çok ülkeninkinden de daha objektiftirler..
ama bir hususu görün kardeşlerim
artık PARA var gerçek futbolda gerisi hikaye..
üç günlük Kasımpaşa cinerler yönetime gelince gidiyor kalu ucheyi getiriyor..
paris Sen germene düne kadar gelen giden vuruyordu arap sermayesi gelince ibrahimoviçleri getirdi..
Mancester city gibi sıradan bir ingiliz takımı nasıl dünya yıldızlarını aldı..
artık bu kariyer mariyer olayları hikaye para varsa futbolcu orada bunu FM ne kadar inkar ederse etsin bu bir gerçek..
Var olan gerçeği inkar edeceğine FM de oyuncular daha kolay transfer edilebilmeli ancak.bir yandan da oyun. kendini revize edip para kazanma yollarını daraltmalı zorlaştırmalı FM de üç sezon oynasam 100 milyon dolarım oluyor gerçekte mümkünmü değil... ohalde kraldan fazla kralcılığa gerek yok.gerçek futbolda bile olmayan bu kariyercilik ayağı nedir.. kimin parsı varsa almalı yıldızları FM dede ama para kazanmak bu kadar kolay olmamalı önerim budur...
Last edited by OMANA : 20.Ağustos.2012 at 14:46
BÖBÜRLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR
Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın...”
Şeyh Edebali