Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 34 sonuç

Konu: Bu Kadar Düşük Olmaz

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Default Bu Kadar Düşük Olmaz

çok değerli FM sever arkadaşlarım daha önce uzun bir süre forumda çalışmama hatta kısa bir süre araştırmacılık yapmama rağmen aile ve iş durumu sebebi ile uzun süredir foruma giremedim ama hiç kopamadım oyundan ve fırsat buldukça oynuyorum

dediğim gibi uzun süredir forumda olmadığımdan belki daha önce tartışılmşı ve araştırmacılarımız tarafından açıklamalar yapılmış olabilir benim diyeceklerim için.. biraz tekrar gibi ise özür dilerim

bahsedeceğim husus türk takımlarının oyunda transfer hususuda yaşadığı sıkıntılar hakkında

tabi beni FM de acemi sanabilecek bir kaç arkadaş için hemen söyleyim efendim gir editöre yükselt tanınmışlığı falan gibi cevapları hiç vermeyin benim derdim bu değil mesele sanal olan FM ile gerçekteki durum arasındaki bu uçurum..

nihayetinde FM de tek amaç elbette gerçekçilik olmasada bu kadar gerçeğe yakın bir oyun olmasaydı FM den bakıp transfer yapan yöneticiler var diye adı çıkmasaydı bu oyun buralara gelemezdi..

şimdi bir dönem kısa bir sürede olsa birlikte çalıştığım turuncuyu seven ADMİN ve ekibine sormak istiyorum:

türk takımlarının oyun içerisindeki transfer becerisiyle gerçekteki durum arasında bir korelasyon bir yakınlık görebiliyormusunuz...

örneklersek..

daha dün galatasaray başkanı evet KAKA ile ilgileniyoruz dedi bir yönetici de oyuncuyu istersek alırız dedi..bu arada galatsaray bu yıl Hamit altıntopu ve burak yılmazıda almış onuda bir köşeye koy..
    Eğer galatasaray başkanı risk alırsa KAKA galatasaraylı olacak en azından parayı pastırır ücret sorununu çözerse alabilecek...

gelelim fenerbahçeye..

geçen sene fransa liginin gol kralını almış
    juveden Krasiçi almış..
    açıklandığınıa göre Micheal essiennin menejeri ile görüşülecek ve hafta transfer edilebilecek..
    ha ben alınır demiyorum en azından görüşülüyor şartlar zorlanıyor belkide alınabilir diyorum..

Peki oyununumuzda ne..

galatasaray KAKA ya yanaşabilirmi
    Fenerbahçe essieni alabilirmi

bıraktım essieni kakayı..
    almanya ligindeki yeni yetme türk oyuncuları bile alamıyoruz ya hayret efendim ya..
    gökhan töre istemezmiş..
    ömer toprak hiç görüşmezmiş..
    ilkay kabul etmez
    mehmet ekici sizi düşünmüyormuş..
    bir şey söyleyimmi..

bu kadarda takımlarımızı FM de ezdirmeyiniz ya..

Fenerde GS de yukardakilerden hangisini gerçekten istesin bastırsın parayı alır oyuncularda koşa koşa gelir..
    kimmiş ya tüyü bitmemiş gökhan töre GS yi istemiyor..
    mehmet Fenerde oynanmam diyor
    hepsinide başımıza mesut özil etmenize gerek yok oyunda GS nin alamadığı gökhan töeyi fatih terim istemedi ve almadı yoksa rahat rahat alıyordu
    bu oyun araştırmacılarının Türk takımlarının tanınmışlığını yerlerde süründürmesinden başka bir şey değil...

Ben araştırma ekibine çok güvenirim çok çok beğenirim bir çok ülkeninkinden de daha objektiftirler..
    ama bir hususu görün kardeşlerim
    artık PARA var gerçek futbolda gerisi hikaye..
    üç günlük Kasımpaşa cinerler yönetime gelince gidiyor kalu ucheyi getiriyor..
    paris Sen germene düne kadar gelen giden vuruyordu arap sermayesi gelince ibrahimoviçleri getirdi..
    Mancester city gibi sıradan bir ingiliz takımı nasıl dünya yıldızlarını aldı..
    artık bu kariyer mariyer olayları hikaye para varsa futbolcu orada bunu FM ne kadar inkar ederse etsin bu bir gerçek..

Var olan gerçeği inkar edeceğine FM de oyuncular daha kolay transfer edilebilmeli ancak.bir yandan da oyun. kendini revize edip para kazanma yollarını daraltmalı zorlaştırmalı FM de üç sezon oynasam 100 milyon dolarım oluyor gerçekte mümkünmü değil... ohalde kraldan fazla kralcılığa gerek yok.gerçek futbolda bile olmayan bu kariyercilik ayağı nedir.. kimin parsı varsa almalı yıldızları FM dede ama para kazanmak bu kadar kolay olmamalı önerim budur...
    Last edited by OMANA : 20.Ağustos.2012 at 14:46
    BÖBÜRLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR

Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
    Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın...”
    Şeyh Edebali

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

FM 2013'ten beklentiler kısmında aslında böyle bir durum var ama daha genel yaklaşılmış konuya..

Şöyle ki: Önce ki serilerde her oyuncuya kontrat önerebilme fırsatımız vardı. Örneğin Galatasaray olarak Messi'ye kontrat önerebiliyorduk, ha hayır diyordu o ayrı konu. Ancak gelmek istemeyeceğini belirten bir oyuncuya şartlarımızı zorlayıp sözleşme imzalatabiliyorduk. Bu durum yanılmıyorsam 12 serisinde ortadan kalktı. Oyuncunun kulübüyle anlaşsak bile bazı oyunculara kontrat öneremiyoruz.

Menajerlik olayı transfere dahil oldu dediler, gelişti zannettik ama bu kocaman bir soru işareti bence.. Yeni seride düzeltilmesi gereken bir olay.

Bununla birlikte sadece Türk kulüplerine özgü bir olay olduğunu da düşünmüyorum durumun, rastgele bir takımla kariyer yaparken de aynı şeyle karşılaştığım oldu..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kesinlikle çok çok haklısın .. Hislerime tercüman olmuşsun resmen. Fm oyunun yapay zekasını bir kenara alırsak (ki bizim yapabileceğimiz bişey yok) bu konuda araştırmacılarımızın biraz daha titiz davranması gerekiyor.

Bence sadece bizim araştırma ekibimizle alakalı bi durum olmaması gerek. Avrupa'da; Galatasaray, Fenerbahçe değerinde bir çok takım mevcut. Aynı şekilde oyun içerisinde kontrat ve itibar açısından alamayan bir çok takım da mevcut olmakta. Kısacası araştırmacılarımızdan önce FM'nin bu konuyu ayrıntılı ele alması lazım bence..

Nesil
    2006
    Yer
    Samsun

oyunda en gıcık olduğum şey bu diyebiliriz.param var ama alınacak futbolcu bulamıyorum bir zaman sonra.100m duruyor öyle kenarda.popülariteyi nasıl yaparlar bilmiyorum ama yine aynı olursa girerim editörden tüm tr ligi takımlarınınkini 1000er arttırırım.drogba shangaya gitti.fmde emekli olsa gitmez be.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Aynen param var ama birkaç sezon sonra kimseyi getiremiyorum. Ve her oyuncuya kontrat önerebilmeliyiz. Böyle olmaz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Çok güzel tercüman olmuşsun çoğu fmcinin hislerine ellerine sağlık. Ama sorun bizim araştırma ekibimizde değil bence, genel olarak fm eibinde. Türkiye liginin popülaritesi oyunda gayet doğru yansıtılmış. Değişmesi gereken olay oyuncuların popülariteden çok parayı dikkate alması yeni seride.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sanırım rep puanımızı da düşürmüşler baya. Çünkü Fm 11' de gelen oyuncular Fm 12'de gelmiyordu ..

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

İlk sezon transfer bütçesi gerçeğe oranla çok düşük ama 1-2 sezonda finansı 3-4 katına çıkarmak çok kolay, özellikle kendi ligimizde. Ayrıca parayı kazandıktan sonra rep. az olduğu için oyuncular gelmiyor ama paran varsa gerisi rahat olmalı. Sonuçta parayı veren düdüğü çalar. Buna bir çözüm bulmaları gerekiyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Kesinlikle haklısın, bakalım 2013'te neler değişecek?

Merak ve saygılarımla...
    İkinci olan, ilk kaybedendir.
    Ayrton Senna da Silva

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Kesinlikle katiliyorum yazdiklarina.

Maasinin 5 kati parayi ver futbolcuya her takima gider.

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Sırf Türkiye ligiyle alakalı değil ki bunlar, Anzi Eto'o yu, Psg İbra, T.Silva'yı alıyor ama oyunda imkansız. Sırf bizim ligimize özel birşey değil bence oyunun temelinde var bu sorun ki Unitedla oynarken bile masaya oturmayan pek çok futbolcu var.

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Yazdıklarının noktasından virgülüne kadar katılıyorum. Türk Milli takımına bile zor giren gökhan TÖRE GS ye gelmiyor şaka gibi

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by aliCHaN_FM View Post
    Yazdıklarının noktasından virgülüne kadar katılıyorum. Türk Milli takımına bile zor giren gökhan TÖRE GS ye gelmiyor şaka gibi
    O klübünde mutlu olduğu için gelmiyordur benim oyunda Gökhan Töre Gs'de

fm 2011 de gene iyiydi, bi fransa liginde kendi takımında yıldız olan oyuncuyu fenere getirebiliyordum ilk sezonda, 2012de ise masaya bile oturmuo aynı adamlar..
    Last edited by Spe1907 : 25.Ağustos.2012 at 01:42

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by OMANA View Post
    çok değerli FM sever arkadaşlarım daha önce uzun bir süre forumda çalışmama hatta kısa bir süre araştırmacılık yapmama rağmen aile ve iş durumu sebebi ile uzun süredir foruma giremedim ama hiç kopamadım oyundan ve fırsat buldukça oynuyorum

dediğim gibi uzun süredir forumda olmadığımdan belki daha önce tartışılmşı ve araştırmacılarımız tarafından açıklamalar yapılmış olabilir benim diyeceklerim için.. biraz tekrar gibi ise özür dilerim

bahsedeceğim husus türk takımlarının oyunda transfer hususuda yaşadığı sıkıntılar hakkında

tabi beni FM de acemi sanabilecek bir kaç arkadaş için hemen söyleyim efendim gir editöre yükselt tanınmışlığı falan gibi cevapları hiç vermeyin benim derdim bu değil mesele sanal olan FM ile gerçekteki durum arasındaki bu uçurum..

nihayetinde FM de tek amaç elbette gerçekçilik olmasada bu kadar gerçeğe yakın bir oyun olmasaydı FM den bakıp transfer yapan yöneticiler var diye adı çıkmasaydı bu oyun buralara gelemezdi..

şimdi bir dönem kısa bir sürede olsa birlikte çalıştığım turuncuyu seven ADMİN ve ekibine sormak istiyorum:

türk takımlarının oyun içerisindeki transfer becerisiyle gerçekteki durum arasında bir korelasyon bir yakınlık görebiliyormusunuz...

örneklersek..

daha dün galatasaray başkanı evet KAKA ile ilgileniyoruz dedi bir yönetici de oyuncuyu istersek alırız dedi..bu arada galatsaray bu yıl Hamit altıntopu ve burak yılmazıda almış onuda bir köşeye koy..
    Eğer galatasaray başkanı risk alırsa KAKA galatasaraylı olacak en azından parayı pastırır ücret sorununu çözerse alabilecek...

gelelim fenerbahçeye..

geçen sene fransa liginin gol kralını almış
    juveden Krasiçi almış..
    açıklandığınıa göre Micheal essiennin menejeri ile görüşülecek ve hafta transfer edilebilecek..
    ha ben alınır demiyorum en azından görüşülüyor şartlar zorlanıyor belkide alınabilir diyorum..

Peki oyununumuzda ne..

galatasaray KAKA ya yanaşabilirmi
    Fenerbahçe essieni alabilirmi

bıraktım essieni kakayı..
    almanya ligindeki yeni yetme türk oyuncuları bile alamıyoruz ya hayret efendim ya..
    gökhan töre istemezmiş..
    ömer toprak hiç görüşmezmiş..
    ilkay kabul etmez
    mehmet ekici sizi düşünmüyormuş..
    bir şey söyleyimmi..

bu kadarda takımlarımızı FM de ezdirmeyiniz ya..

Fenerde GS de yukardakilerden hangisini gerçekten istesin bastırsın parayı alır oyuncularda koşa koşa gelir..
    kimmiş ya tüyü bitmemiş gökhan töre GS yi istemiyor..
    mehmet Fenerde oynanmam diyor
    hepsinide başımıza mesut özil etmenize gerek yok oyunda GS nin alamadığı gökhan töeyi fatih terim istemedi ve almadı yoksa rahat rahat alıyordu
    bu oyun araştırmacılarının Türk takımlarının tanınmışlığını yerlerde süründürmesinden başka bir şey değil...

Ben araştırma ekibine çok güvenirim çok çok beğenirim bir çok ülkeninkinden de daha objektiftirler..
    ama bir hususu görün kardeşlerim
    artık PARA var gerçek futbolda gerisi hikaye..
    üç günlük Kasımpaşa cinerler yönetime gelince gidiyor kalu ucheyi getiriyor..
    paris Sen germene düne kadar gelen giden vuruyordu arap sermayesi gelince ibrahimoviçleri getirdi..
    Mancester city gibi sıradan bir ingiliz takımı nasıl dünya yıldızlarını aldı..
    artık bu kariyer mariyer olayları hikaye para varsa futbolcu orada bunu FM ne kadar inkar ederse etsin bu bir gerçek..

Var olan gerçeği inkar edeceğine FM de oyuncular daha kolay transfer edilebilmeli ancak.bir yandan da oyun. kendini revize edip para kazanma yollarını daraltmalı zorlaştırmalı FM de üç sezon oynasam 100 milyon dolarım oluyor gerçekte mümkünmü değil... ohalde kraldan fazla kralcılığa gerek yok.gerçek futbolda bile olmayan bu kariyercilik ayağı nedir.. kimin parsı varsa almalı yıldızları FM dede ama para kazanmak bu kadar kolay olmamalı önerim budur...
    Alıntı yapıyorum ki millet defalarca görüp okusun diye. İbretlik bir yazı, noktasından virgülüne kadar katılıyorum.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu kadar abartmaya gerek yok. Oyunda bir sezon geçtikten sonra gayet iyi profilli oyuncular geliyor. Fenerbahçe'ye 2. sezon Adebayor'u getirdim , Lamela'yı getirdim , Mehmet Ekici'yi getirdim , Hamiti getirdim , Essien falanda geliyordu ama profili işe yaramazdı.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Bu kadar abartmaya gerek yok. Oyunda bir sezon geçtikten sonra gayet iyi profilli oyuncular geliyor. Fenerbahçe'ye 2. sezon Adebayor'u getirdim , Lamela'yı getirdim , Mehmet Ekici'yi getirdim , Hamiti getirdim , Essien falanda geliyordu ama profili işe yaramazdı.
    Napoli'den daha fazla reputationım var ama 32 yaşındaki 300k€ fiyatlı Kranjcar'ı Napoli'den getiremiyorum. (Fenerden de daha fazla repim var)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu kadroyu Avrupa'da 0 başarı ile kurdum. Sadece ligi kazandım Avrupa'da hiçbir başarım yok.

Bu kadroyu Avrupa'da 0 başarı ile kurdum. Sadece ligi kazandım Avrupa'da hiçbir başarım yok.

12.2.2 ile oynuyorum.Bu oyuncuların birini bile getiremiyorum.??????????

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

yazdığım yazı için değerlendirme yapan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum gelen cevapların çoğu yazı ile hemfikirken katılmayan arkadaşlarım da olmuş ki kendilerine katlılarından dolayı teşekkür ediyorum ilk sezon geçtikten sonra yaptığı transferlere o parayı nerden bulmuş bilemedim herhalde satış listesinden almıştır diye sanıyorum ama benim fenerbahçe ile kuzenimin galatasaray ile açtığımız en az 10 oyunda bu problemi gözlemledik arkadaşımınki biraz istisna olmuş özellikle adebayora benim oyunlarımda genelikle masaya bile oturmazken bir defasında inanılmaz yüksek paralar istemişti ..

bu arada şöyle bir katkı ile tartışmayı devam ettirmek istiyorum. Modern futbolda futbolcuların takım tercihlerini yaparken birden fazla hususu düşünürler..para. oynaılan lig seviyesi takım yapısı transfer olacağı takımın teknik diröktörü hatta takımdaki arkadaşları bile önemlidir. PARA ve takımın tanınmışlığı ise bu faktörlerden en önemlisi son zamanlarda paranın hepsinin önüne geçtiği bir gerçek aslında bu durum ne zaman paralı ama küçük takımlar ortaya çıkınca anlaşıldı şunu demek istiyorum bu arap sermayesi çin rus sermayesi futbola girmeden önce zaten tanınmışlık olarak en büyük takım aynı zamanda en fazla parayıda veren takımdı şimdi ise anzi gibi bilmem ne çin takımı gibi klüplerin milyonlarca euro parası olunca iş karıştı ..FM ise bir prensip tutturmuş gidiyor onlara göre arap çin rus sermayesi hiç devreye girmemiş ve herşey eskisi gibi bunda ısrar ettikçe de gerçekçilikten uzaklaşıyorlar artık hiçbir şey eskisi değil kendi liginin sıradan veya eski gücü kalmamaış mancester cityleri psgleri anzileri yıldızları patır patır kadrosuna katarken FM editörleri buna ayak uydurmamak için direniyorlar ..gerçeği saklamanın anlamı yok futbolu futbolcular para kazanmak için oynuyor ve bir çoğuda özellikle yaşı ilerleyince soluğu parayı veren klüpte alıyor

bizim takımlarımın da Fenerbahçe ve galatasaray özellikle avrupanın iyi oyuncularına talip olabilen oyunculara avrupa standartlarına göre bile yüksek maaş önerebilen külpler tabi bunda türkiyede ki vergi oranlarınıda eklenince anelka gibi jardel gibi ortega alex hagi melo krasic appiah sow gibi klas oyuncular bizim ligimize gelebiliyor hele hele alman liginin türk oyuncuları eğer mesut nuri gibi Realde falan oynamıyorsalar veya bu çapta değilseler türkiye ligine uçarak geliyorlar...

sonuçlarsak FM de bir mantalite değişimi olmasını bekleyebliriz ama bu arada bizim araştırma ekibimizde türk takımlarının ciddi paralarla bir çok oyuncuyu tranfer edebilecek güçte olduğunu düşünüp biraz daha bu konuda çalışıp değişiklik yapsınlar
    hepinize selam ve saygılar...

Şeyh Edebali

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    12.2.2 ile oynuyorum.Bu oyuncuların birini bile getiremiyorum.??????????
    Bende orjinal oyun üzerine 12.2 oynuyorum merak etme.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Hepsini geçtim de Mehmet Ekici nasıl geldi allah aşkına?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lord Black View Post
    Hepsini geçtim de Mehmet Ekici nasıl geldi allah aşkına?
    Satılık listesindeydi aldım. Sanki İniesta mübarek.

Kulüplerimizin rep. durumunda bir sorun yok, gayet iyi seviyedeler. Avrupa'nın büyük kulüpleri içinde özellikle 3 İstanbul takımı. Yalnız ligimizin rep.i doğal olarak büyük liglerden geride. Kulübünde düzenli oynayan, mutlu bir oyuncuyu transfer etmek doğal olarak zor. Bu sebeple "o gelmedi, bu bile gelmedi" derken hangi şartlarda bu transferi gerçekleştirmeye çalıştığınızı da göz ardı etmeyin. Büyük transferler her zaman gerçekleşmez, doğru zamanda gerçekleşir.

Nesil
    2006

Kuyt oyunda hayatta gelmez; ama gerçekte gelebiliyor. Egemen Beşiktaş'ı bırakıp Fenerbahçe'ye gelebiliyor; eğer oyunda o takım ile ilişkisi kesilmezse büyük takımlar birbirinden oyuncu alamıyor. Sonuçta bu bir oyun ve başarmak çok zor.

Gerçekte nasıl geliyor? Liverpool'la sözleşmesi bitiyor-yenilenmiyor ve ayrılıyor. Sonra teklif yapan takımlar içinden güçlü ve maddi açıdan güzel teklif yapana geliyor. Egemen keyfinden gelmedi, Beşiktaş keyfinden bırakmadı. Maddi problemlerde yaşanan sıkıntılar sonucu durum böyle gelişti. Egemen'de profesyonel oyuncu, işini yapıp hak ettiğini alacağını düşündüğü yere gitti. Normal şartlar altında gerçekleşmezdi bu transfer.

Şimdi açıyorum Fenerbahçe'yle yeni bir oyun Bakalı dediğiniz kadar zor mu, bir de kendim test edeyim.

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Sayın Deus Domninus sende biliyorsunki Fenerbahçe ile oyunu açtığın ilk sene kuyt boşa çıksa 6 ay boş gezse gelmiyor...büyük takımlar birbirinden oyuncu alması imkansız gibi oysaki galatasarayın neredeyse yarısı trabzonlu yani gerçek ortada duruyor gör diyor beni inat etmemek lazım ama saygım sonsuz fikirlerine o ayrı konu..

hadi hiç olmazsa şu nedir bunu biri açıklasın ben vallahi anlamıyorum.
    şimdi diyelimki futbolcular kariyerleri gereği büyük liglerde oynamak istiyor ve ondan ne kadar para verirsen ver küçük takımlara gelmiyor..
    peki bu doktorlara pgskolara ne oluyor ya..iş o kadar mantıksızlaştıki onlardami kariyer peşinde doktor bey kariyerini italyada sürdürmekmi istiyor sayın fitness koçu geleceği açısından bayernden ayrılıp fenerbahçeye gelmenin yanlış bir kararr olduğunu düşünüyor böyle saçmalık olurumu fitness koçu antrenör doktor ya kim bunlara para verirse oraya gider şimdi fener gitse galtasarayın doktoruna daha fazla para verse doktor.ben kariyerim açısından galatasarayda kalacağımmı der..Galatasaray gitse Fenerbahçenin alt yapı koçuna iki katı para verse youth koç hayır olmazmı der...işte dyorumya futbolcular gelmiyor gelmiyor klübün maaşlı çalışanları bile birbirine gitmiyor bu nedir allah aşkına ya..

çözülür bir gü...n yıkılır sabit fikirler elbet....

Şeyh Edebali

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Her şeyi geçtim, "wants a new challenge" diyen adamın güle oynaya Türkiye'ye gelmesi lazım. Sen yeni bir macera aramıyor musun? Eee nedir bu oraya gelmem ayakları? FM2012 cidden transfer açısından kötü bence. Düzeltmeleri gerek bazı şeyleri.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Gerçekte nasıl geliyor? Liverpool'la sözleşmesi bitiyor-yenilenmiyor ve ayrılıyor. Sonra teklif yapan takımlar içinden güçlü ve maddi açıdan güzel teklif yapana geliyor. Egemen keyfinden gelmedi, Beşiktaş keyfinden bırakmadı. Maddi problemlerde yaşanan sıkıntılar sonucu durum böyle gelişti. Egemen'de profesyonel oyuncu, işini yapıp hak ettiğini alacağını düşündüğü yere gitti. Normal şartlar altında gerçekleşmezdi bu transfer.

Şimdi açıyorum Fenerbahçe'yle yeni bir oyun Bakalı dediğiniz kadar zor mu, bir de kendim test edeyim.
    Diarra Fenerbahçe'li yöneticilerle Türkiye'ye gelip yemek yiyebiliyor. Oyunda ise bu mümkün değil. Krasiç Juventus'u bırakıp Türkiye'ye gelir mi? Buda çok zor. İngiltere, Fransa, Hollanda gibi ülkelerin milli takım oyuncuları gelmiyor.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri