1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Ofsaytlar ve Basın Açıklamaları

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Default Ofsaytlar ve Basın Açıklamaları

Şu son günlerdir bir şeyi fark ettim oyunda. Her ofsayttan gol olup iptal edildiğinde ya da golün verilmesinden sonra hakeme itiraz varsa, o pozisyonu tekrar izliyorum. Topun ayaktan çıktığı anda durduruyorum. Eğer gol kesin ofsaytsa basın açıklamalarında "Gol ofsayt değil" diyebiliyoruz. Haliyle uyarı alıyoruz ve bunu devam ettirirsek basıyorlar cezayı.
    Fark ettiğim şey ise, yaklaşık 4-5 golüm ofsayt olmadığı halde ofsayta kurban gitti. Bunu basın açıklamasında söylemek istediğimdeyse muhabirler hiç ofsaytın o'sundan bile bahsetmiyorlar. Dolayısıyla bundan yakınamıyoruz ve Federasyon da bir şey demiyor.
    Benden başka fark eden var mı bunu? Yani en azından "gol ofsayt değil" deyip de federasyondan uyarı almayan, federasyonun da onayladığı kimse var mı?

Ben varım üst üste 2 maçımda ofsayttan gol yeyip isyan etmiştim, federasyon sessiz kalmıştı. Hani tesadüftür büyük ihtimalle ama bir sonraki maçta 2 penaltı kazanmıştık

Maç raporuna göz atmanı tavsiye ederim öyle bir maç sonunda, ayrıca maç sonu hakemin puanına da bak. Eğer hakemin çok iyi maç yönettiğini söylüyorsa hiç boşa çabalama durup dururken ceza alma. Ama puanı düşükse, maç raporunda spikerin söyledikleri senin lehineyse, sende eminsen, koyver gitsin!

aynen bana da oldu ofsayttan gol yedim dedim sallıycam medyayı şimdi, sormadılar bile tartışmalı kırmızı kartlarda da isyan edip uyarı/ceza alırım hep. itiraz da ederim kırmızı kart cezasına ama hep +2 +3 maç ceza daha alır oyuncum

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Sık sık başıma gelen bir olay ama genel olarak ofsayt değil dediğimde elimize bir şey geçmiyor bu yüzden hakem haklıydı diyorum. Bazen çileden çıkarıyor ama katlanıyoruz işte

federasyon bizi haklı bulursa ne oluyor ?

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Bujsas View Post
    federasyon bizi haklı bulursa ne oluyor ?
    sessiz kalıyor. bişe olmuyor yani.

danışıklı dövüş oluyo o zaman kaldırsınlar bari boşuna zaman kaybı.

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

Quote Originally Posted by playeray View Post
    Şu son günlerdir bir şeyi fark ettim oyunda. Her ofsayttan gol olup iptal edildiğinde ya da golün verilmesinden sonra hakeme itiraz varsa, o pozisyonu tekrar izliyorum. Topun ayaktan çıktığı anda durduruyorum. Eğer gol kesin ofsaytsa basın açıklamalarında "Gol ofsayt değil" diyebiliyoruz. Haliyle uyarı alıyoruz ve bunu devam ettirirsek basıyorlar cezayı.
    Fark ettiğim şey ise, yaklaşık 4-5 golüm ofsayt olmadığı halde ofsayta kurban gitti. Bunu basın açıklamasında söylemek istediğimdeyse muhabirler hiç ofsaytın o'sundan bile bahsetmiyorlar. Dolayısıyla bundan yakınamıyoruz ve Federasyon da bir şey demiyor.
    Benden başka fark eden var mı bunu? Yani en azından "gol ofsayt değil" deyip de federasyondan uyarı almayan, federasyonun da onayladığı kimse var mı?

Quote Originally Posted by Ketchaup View Post
    aynen bana da oldu ofsayttan gol yedim dedim sallıycam medyayı şimdi, sormadılar bile tartışmalı kırmızı kartlarda da isyan edip uyarı/ceza alırım hep. itiraz da ederim kırmızı kart cezasına ama hep +2 +3 maç ceza daha alır oyuncum
    beyler maçlarınız kaç kaç bitti genelde bu etkili mesela 2 farklı veya üzeri yenilirsek herhangi bi soru gelmiyo sonucu penaltıya baglamamak için ama tek farklı yenilgi veya beraberlikte garanti soru geliyo basın toplantısında benimde başıma geldi

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Az önceki Bayern maçımda 2-1 gerideyken yine tartışmalı bir kararla ofsayta kurban gitti gol. Maç 3-3 bitti. Toplantıda yine soru gelmedi. Golüm verilse turu geçecektim.

Quote Originally Posted by semih99999 View Post
    beyler maçlarınız kaç kaç bitti genelde bu etkili mesela 2 farklı veya üzeri yenilirsek herhangi bi soru gelmiyo sonucu penaltıya baglamamak için ama tek farklı yenilgi veya beraberlikte garanti soru geliyo basın toplantısında benimde başıma geldi
    4-1, 5-2 yensem ztn sıkıntı etmem ki. tek farklı yenilgi veya beraberlikte de gelmediği oldu.

Allahtan fm 2008'in ilk versiyonunu oynamıyosunuz ekranı falan kırardınız heralde

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

Quote Originally Posted by playeray View Post
    Az önceki Bayern maçımda 2-1 gerideyken yine tartışmalı bir kararla ofsayta kurban gitti gol. Maç 3-3 bitti. Toplantıda yine soru gelmedi. Golüm verilse turu geçecektim.
    o zaman hakemler sana kıl hocam bi iki maç öv bakalım sonra sana çalışmaya başlıyolar

Mesaj Yetkileri