1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: Sosyal Fobi

1. Default Sosyal Fobi

Arkadaşlar, belki bu lanet hastalığın adını duyan ya da yaşayan olmuştur. Tavsiyelerini, görüşlerini merak ettiğim kişilerden yardım bekliyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Ekside arat sosyal fpbi diye yuzlerce entry var

Tavsiyem kendini eksik gorme iyi yada kotu her turlu muhabbete dal selam ver selam al ha ilk olarak o bilgisayari bi kapat

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aha bende varmış ya la bu hastalık Belirtileri gösteriyom yeminle. Tabii bu kadar kötü durumda değilimde yeni girdiğim ortamda pek konuşmam etrafı izlerim genellikle ama açılırsam susmam o da var. Bana göre bunun gibi psikolojik sorunlardan kurtulmanın en iyi yolu üstüne gitmek anca öyle çözülür bu iş.
    Screw you guys, I'm goin' home

4. Default

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Ekside arat sosyal fpbi diye yuzlerce entry var

Tavsiyem kendini eksik gorme iyi yada kotu her turlu muhabbete dal selam ver selam al ha ilk olarak o bilgisayari bi kapat
    Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Aha bende varmış ya la bu hastalık Belirtileri gösteriyom yeminle. Tabii bu kadar kötü durumda değilimde yeni girdiğim ortamda pek konuşmam etrafı izlerim genellikle ama açılırsam susmam o da var. Bana göre bunun gibi psikolojik sorunlardan kurtulmanın en iyi yolu üstüne gitmek anca öyle çözülür bu iş.
    Haklısınız. Zaten sorunun devamı bilgisayarla ya da sanal başka bir uğraşla gelmekte... Bi kaç yıldır teşhisi koydum, deniyorum deniyorum ama hep aynı sonucu alıyorum. Bıktım artık...

psikoloğa git bende de çok az vardı geçti...

6. Default

Quote Originally Posted by lionelforlan View Post
    psikoloğa git bende de çok az vardı geçti...
    Nasıl bir şey uyguluyor?

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Bende bir sosyal fobikim.Ama halimden gayet memnunum.Yalnız takılmayı her zaman sevmişimdir.Öyle pc başında saatlerimi geçiren biri de değilim ama insanlarla iletişimde pek kurmam.Örneğin arkadaşlarla kafede oturup sohbet etmektense kulağıma kulaklığımı takıp tek başıma dolaşmayı tercih ediyorum.Yalnızlık her zaman iyidir.Nerede çokluk orada..... demişler.Kalabalık ortamlardan nefret ederim.Kalabalığı tek sevdiğim yer stadyumdur.Onun dışında mümkün olduğunca kalabalık ortamlara girmemeye çalışırım.Yolda gezerken ana yollardan değilde daha tenha olan ara yolları tercih ederim.

8. Default

Quote Originally Posted by ToRoSKaPLaNı View Post
    Bende bir sosyal fobikim.Ama halimden gayet memnunum.Yalnız takılmayı her zaman sevmişimdir.Öyle pc başında saatlerimi geçiren biri de değilim ama insanlarla iletişimde pek kurmam.Örneğin arkadaşlarla kafede oturup sohbet etmektense kulağıma kulaklığımı takıp tek başıma dolaşmayı tercih ediyorum.Yalnızlık her zaman iyidir.Nerede çokluk orada..... demişler.Kalabalık ortamlardan nefret ederim.Kalabalığı tek sevdiğim yer stadyumdur.Onun dışında mümkün olduğunca kalabalık ortamlara girmemeye çalışırım.Yolda gezerken ana yollardan değilde daha tenha olan ara yolları tercih ederim.
    Aynen ama bi yerden sonra bu beni sıkıyor işte. Bir tercih değil, zorunluluk oldu benim için. Her zaman olmasa da sık sık kalabalık ortamlara girdiğim oluyor ve bunun ağırlığı çok zor.

Quote Originally Posted by musleramicol25 View Post
    Nasıl bir şey uyguluyor?
    Konuşuyo sonra mesela benimki vucudumda bi sıvı az salgılandığı için imiş ilaç verdi 1 yıl kullandım geçti...

10. Default

Bunun bir de ailevi boyutu var. Nasıl açıklarım aileme, çekinebilirim.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Cekinmene gerek yok rahat olman lazim yolun basinda kurtul bu zimbirrtidan ilerde daha da buyur

12. Default

Haklısın.. Konuyu açmaya çalışıcam.

Quote Originally Posted by ToRoSKaPLaNı View Post
    Bende böyleyim ama bizimki tam sosyal fobi olmuyor, yalnızlığı, sessizliği, sakinliği tercih etme oluyor

Mesaj Yetkileri