Beşiktaş'ın kaybedeceğini düşündüğüm maç. Gaziantep potansiyelinin cok altında oynuyor ama Hikmet Karaman büyük maçları sever. Muhammet Demir'i izlemeyi çok isterim butun genc milli takımarımızda kaptanlık yaptı adam hala A milli takımda değil. Bu da ayrı bir tartışma konusu herkesle sonsuza dek tartışırım.
Gaziantepspor yıllardır zor bir deplasman olmuştur. Çoğunlukla 0-0'a bağlıyorlar maçları. Umarım bu maçta da aynı şey olmaz ve çıkıp kazanırız. Oyumu beraberliğe verdim, çünkü ilk etapta berabere biteceğini düşündüğüm bir maç; fakat kazanan olursa da bu, Beşiktaş olacaktır. Fernandes'in oynayıp oynamayacağı da muamma görünüyor şu anda. O oynamazsa, yerine Oğuzhan ya da Olcay'ı ortaya çekip solda Erkan Kaş ile de başlayabiliriz ve iyi de olur. Başarılar Beşiktaş'ım.
Bu arada, forumdan G.Antep'e gelecek arkadaşlar varsa görüşebiliriz. Bu maçta, tribünde olacağız.![]()
Fernandes olmadan da bu çalışkan takımla Gaziantep'i yenebiliriz.
Canım FEDA olsun sana !
Kafilemizde şu isimler yer alıyor:
"Cenk Gönen, Allan McGregor, İbrahim Toraman, Ersan Gülüm, Necip Uysal, Veli Kavlak, Manuel Fernandes, Roberto Hilbert, Hasan Türk, Oğuzhan Özyakup, Erkan Kaş, Hugo Almeida, Olcay Şahan, Uğur Boral, Tomas Sivok, Julien Escude, Filip Holosko, Batuhan Karadeniz, Mehmet Akyüz"
Fernandes kadroda.![]()
Muhammet neden götürülmüyor? Bilmediğimiz birşey mi var. Ben Aybaba gelince çok şükür gençlere şans verilecek, Muhammet vs. oynayacak diye seviniyordum fakat yine oynatılmıyor bu çocuk.
Beşiktaşa zor gaziantep deplasmanında başarılar diliyorum. Benim tahminin maçın berabere biteceği yönünde.
Muhammedin yetenekleri yetmiyor
3-1 yeneriz bence/
Aynı 11 ile sahaya çıkıp aynı güzel istekli oyunumuzu sürdürürüz diye düşünüyorum. Fener maçına kadar puan kaybetmemek lazım.
FM Gazetesi
Fernandes yüksek ihtimalle oynayacakmış. Çok güzel haber bu. Bu tür maçlarda O'nun duran toplarına normalden daha fazla ihtiyacımız oluyor.
Haftanın maçı olur, bol gol izler keyif alırız. Beşiktaş bunu başarıyor ve Gaziantepspor'da bu oyuna eşlik eder.
Gaziantepspor ilk 11'i: Karcemarskas, Ekrem, Kecojevic, Binya, Şenol Can, Serdar, Yasin, Medunjanin, Bekir Has, Turgut Şahin, Cenk Tosun
Besiktas ilk 11'i: McGregor, Hilbert, İbrahim Toraman, Sivok, Uğur, Holosko, Necip, Fernandes, Veli Kavlak, Olcay, Almeida
Olcay güzel gol attı.Zevkli bir maç olacak gibi.
Ilk yarıda takımın masallahi vardı nazar değmesin. Fernandes'in pozisyonu ofsayt değil gibi geldi bana. ayrıca adamın üstüne çok oynuyorlar inşallah sakin olur Manu gereksiz kart görmesin.
Beşiktaş'ın uzun zaman sonra futbol oynadığını gördük. Ama Antep'in sahadaki kadrosunun yaratıcılıktan uzak olduğunu da söylemek gerek.
Steam ID: fotosuki
Atamayana atarlar kuralı işledi yine.
2. yarı maçın şekli değişti Antep oynuyor şu aralar, özellikle sağ kanadı çok etkili kullanıyorlar. Uğur Boral yalan oldu.
Last edited by uAburak89 : 22.Eylül.2012 at 22:19
Bi açtım gol olduFernandes de olmasa
![]()
Penaltidanda yedik off off.
Uzatmalarda gelen gol ile Antep 3-2 önde
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
75e akdar 3puan cepte ondan sonra puansiz kaliyoruz.
Orhan haftanın golünü attı.Harika vurdu.
Müthiş vurdu Orhan.Tebrikler Antep'e.
Tam Beşiktaş işi oldu ne diyelim.
Orhan ne yaptın! Ya sözleşmişler bugün bana para kazandırmamak için. 4 başa baş mücadele 4 beraberlik beklerken, ikisinde son dakikada eşitlik bozuldu...
Sivok'un laubaliligi 3 puana mal oldu. Kontradan çok rahat farkı ikiye cikartabilirdik. Ilk golde de holoskonun net pozisyonundan sonra gol yemistik. Neyse sağlık olsun.
Erkan Kaş nedir yahu? Sanırsın Ronaldo girdi sahaya. Kahraman olayım derken çok top ezdi.
Orhan'ın attığı gol muazzamdı. Neyse iyi oldu. Oyuncuların bi tarafı fazla kalkmasın, hele Aybaba'nın hiç kalkmasın.
Steam ID: fotosuki
Bir çok kişinin aksine ben memnunum bu geceden. Takım olarak nasıl oynayacağımızı öğrenmişiz sonunda.
İlk yarıdaki oyun beni mest etti diyebilirim. Oyuncuların birbiriyle paslaşmaları, özellikle tek paslar harikuladeydi çok beğendim. Fernandes takımın babası olduğunu yine bu maçta gösterdi. İkinci yarıda o ilk yarıdaki Beşiktaş'ı göremedik çünkü Antep'i aynı bekledik ama onlar daha istekli ve ateşlenmiş bir şekilde çıktılar.
Erkan Kaş çok yetenekli ve kabiliyetli bir oyuncu olduğunu gösterdi ama bana Serdar Özkan'ı hatırlattı. Gereksizce kendini ıspatlama çabalarına girdi aldığı her topta. Hiç basit oynamadı. Eğer akıllanmazsa Serdar Özkan V2 olur. Ama aklını kullanırsa Beşiktaş çok iyi bir topçu kazanır sol kanat için. Sivok ise bu geceden ders almıştır umarım.
Kısaca söylemek istediğim şu, takım böyle oynasında ben her türlü malubiyete razıyım. Önemli olan sistemin oturması. Artık her maçın 11'ini her Beşiktaşlı taraftar sayabilir. Bu çok önemli. Sistem oturduğunda zaten başarı gelecektir. Zaten takımdan bu sene kimsenin beklediği bir şey yok. İlk 3 hafta yenilseydik "eee tabi belliydi" demeyecek miydik yani? O sebeple kimse kızmasın. Takım gayet güzel oynuyor. Kapasitesinin üzerinde bir oyun sergiliyor. Ancak tek bir şey var, ilk yarıdaki isteğin ikinci yarıda da devam etmesi gerekiyor.
FM Gazetesi
Manuel Fernandes: Oyundan çıkmam hocamızın tercihidir. O en iyisini görmüştür. Bunu sorgulayamayız.
Budur yani.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved