Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Kasımpaşa kazanır

10 50.00%
  • Berabere biter

1 5.00%
  • Fenerbahçe kazanır

9 45.00%
Sayfa 1 / 8 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 226 sonuç

Konu: Kasımpaşa - Fenerbahçe | STSL 6. Hafta

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Default Kasımpaşa - Fenerbahçe | STSL 6. Hafta

ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ani hoca değişikliği Kasımpaşa'yı etkileyecektir, Fenerbahçe kazanır.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Metin diyadini yollamak büyük hata yapan kasımpaşa...istanbulspor ilk yarıyı mağlubiyetle kapattı fener 4-5 atar diye düşünüyorum hatta fark bile cıkabilir..

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

kasımpaşa alır.FB savunması Uche karşısında zorlanır.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Tipik bir beraberlik maçı. Kasımpaşa hocasını yolladı, F.Bahçe ise iyi durumda değil. Kazanan çıkarsa da bu, F.Bahçe olur.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

seyir zevki güzel olacak maç.

Umarım güzel bir serinin başlangıcı olacak bir maç olur. Takımda moraller yerinde, Egemen, Kuyt ve Krasic takıma dönecek bu hafta.

Metin Diyadin döneminde Kasımapaşa lige iyi bir başlangıç yaptı, ligde attıkları 9 golün 8'ini öndeyken ya da skor berabereyken atmışlar, kısacası iyi bir direnç göstererek başlıyorlar maça. Yaşanılan bu ayrılık takımı nasıl etkileyecek bilinmez, fakat motive olacakları kesin.

Öte yandan bizim tarafımızda Egemen, Kuyt ve Krasic'in takıma dönecek olması sevindirici. Her şekilde takımın kalitesini en az %30-40 yukarı çekecek 3 isim. Bu maça çıkarken mental olarak kesinlikle önümüzdeki Perşembe unutularak çıkılmalı.

Önde baskı yaparak maça başlamalıyız, biraz mücadele ettiğimizde istediğimiz futbolu oynayabiliyoruz. Rahat bir maç olup olmayacağı tamamen bizim oynayacağımız futbolun elinde.

Bu maç için çıkmasını düşündüğüm illk 11 ;

Volkan

GG-Egemen-Yobo-HAK

Meireles-Topal

Krasic-Alex-Caner

Kuyt

Kasımpaşa'nın silahı kontratak, fener klasik agır tempolu pas oyununu oynarsa kasımpaşa gol atamaz. Fenerin gol atması da bireysel yeteneklere bağlı

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Krasic 11 başlarsa bu maçı bize getirir.Metin Diyadin'i yollayarak iyi bir iş yapmadı Kasımpaşa.Kupada as kadro ile İstanbulspor'a karşı çok zorlandılar.Direkten dönmese top 2-0 yapıyodu İstanbul.Eğer Kasımpaşa galibiyet alamamış falan olsa hocayı yollasa derdimki çıkış için bu maç bizden puan alabilirler ama bence büyük hata yaptılar.Kazanırız bu maçı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

uche'nin ikinci aghahowa vakası olması muhtemel bence. Bunu illa tek başına 3-4 gol atacak manasında söylemiyorum ama fenerbahçe defansına çok büyük sıkıntılar yaşatır. Egemen'in de sakatlıktan %100 performansla dönmeyeceğini varsayarsak bu ihtimal kuvvetleniyor. Benim merak ettiğim fenerin oyunu. Yine orta alan çevresinde al gülüm ver gülüm oynarlarsa kaptırılan toplar uchenin ekmeğine yağ sürer. kasımpaşa alır bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hoca antrenmanlarda Krasic'i sol açık deniyormuş.
    Maç için pek bir şey söylemeye gerek yok klasik Fenerbahçe, her ihtimale açık sonuç. Fener fark yese bile şaşırmayız.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Zor deplasman ama kazanırız umarım.

Kadro tahminim : Volkan - Gökhan , Egemen , Yobo , Hasan Ali - Krasiç , Meireles , Topal , Caner - Sow , Kuyt.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

handikap 2 oynadım yanıltma beni

Volkan - Yabo - Egemen - Gökhan - Hasan - M.Topal - R.Meireles - C.Erkin - Kaptan - Krasic - Sow

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kasımpaşa yenerse 2-3 gol atarak alır bu maçı ama Fenerbahçe bu maçı kolay vermez. 3-1 Fenerbahçe galibiyeti bekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fenerbahce'de Semih, Bienvenu ve Cristian 18 kisilik kadroya alinmadi.. Serdar Kesimal sakat... Kasimpasa'da Coulibaly ve Sarmov sakat..
    Aykut Yıldırım..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sürpriz bir sonuç çıkabilir diyorum ben.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

eğer semih ve bienvenu yoksa Kuyt ya da Sow yedek Alex 11 de demektir. Sow 11'de olur , Kuyt yedek. Krasiç sağda Topuz solda oynasın gerekirse ama Krasiç solda oynamasın.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    eğer semih ve bienvenu yoksa Kuyt ya da Sow yedek Alex 11 de demektir. Sow 11'de olur , Kuyt yedek. Krasiç sağda Topuz solda oynasın gerekirse ama Krasiç solda oynamasın.
    Krasic antremanda da solda denenmiş galiba.
    Fenerbahce muhtemel 11: Volkan - Gokhan, Yobo, Egemen, Hasan Ali - M.Topuz, Meireles, M.Topal, Krasic - Kuyt, Sow

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Krasic'i alıp da sol açık da zorlayacak dünyada kaç antrenör vardır merak ediyorum.
    Stoch formsuzsa Caner oynasın solda Özgür oynasın Krasic ne alaka yani adam içeri kat eden türden değil çizgi oyuncusu özelliklerine sahip ters ayakla oynamayaz.
    verimi düşüyor.

Krasic ve Kuyt fizik olarak iyi duruma ulaştılar ise kazanırız gibime geliyor bu maçı, Kasımpaşanın antrenör eksikliğinden faydalanmamız gerek.
    Gerçi benzeri bir eksiklik bizde de mevcut ya neyse
    Özer bize karşı bilenip çok iyi bir futbol oynayabilir..
    Uzun topdan vazgeçip biraz daha baskı ve tempo futboluna dönsek bu ligde yenemeyeceğimiz takım yok da inatla Sow'a uzun top şişirence maçlar zor geçiyor.

Hafta içi taraftarın antreman ziyareti moral depolamış olsa gerek ayrıca kredilerinin tükenmekte olduklarının farkındalar, iki taraftan da iyi bir futbol ve seyir zevki yüksek bir maç bekliyorum

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

krasiç'i sol açıkta izleyen var mı gerek juve'de gerekse cska'da?

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

CSKA da forvet arkasi oynamisligi var, AM ozellikleri olan bir futbolcu. tam bir cizgi oyuncusu diyemeyiz. ama en cok faydayi orda veriyor diyebiliriz. sol acikta iceriye kateden bir anlayista dusunebilir Kocaman Krasici, bunda garipsenecek bir durum yok. kaleye sutu olan da bir futbolcu, stoch formsuzken solda degerlendirilebilir pekala. sag tarafta oynatabilecegi daha fazla sayida formda futbolcu var, bu secimi cok normal olur bence.

basarili olmus, istikrarli bir cizgide ilerlerken sebepsiz yere hocasini gonderen bir anlayisin hakim oldugu bir takimla oynuyoruz. son gunlerdeki kaotik ortamlarindan faydalanirsak guclu bir kadroya sahip kasimpasayi cok daha kolay gecebiliriz. cok tuhaf bir takimiz bu sezon. fark da atabiliriz, son dakikada beraberlik belki maglubiyet de gorebiliriz. her turlu sonucu bekliyorum acikcasi bu mactan.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Kasımpaşa'nın başında bir teknik direktör yok şuan.Bu kadar aciliyeti neydi anlamış değilim yönetimin.Bende hemen ertesi gün birini getirecekler dedim herhalde.Hem de önünde Fenerbahçe gibi önemli bir maç varken yollamak daha da saçma.Bu şartlar altında Fenerbahçe'nin kazanacağını düşünüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Roy Keane mevzusu noldu Paşa'nın ? Pek takip edemedim de.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Roy Keane mevzusu noldu Paşa'nın ? Pek takip edemedim de.
    Prensipte anlaştılar diyolla.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Kasımpaşa'nın başında bir teknik direktör yok şuan.Bu kadar aciliyeti neydi anlamış değilim yönetimin.Bende hemen ertesi gün birini getirecekler dedim herhalde.Hem de önünde Fenerbahçe gibi önemli bir maç varken yollamak daha da saçma.Bu şartlar altında Fenerbahçe'nin kazanacağını düşünüyorum.
    Bu konuyla alakalı birişeyler gözüme çarptı ama saçma geldi bana.

Başında hocası olmayan takıma fark atar Fener

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

KASIMPAŞA: Isaksson, Abdurrahman, Elyasa Süme, Yalçın, Sancak Kaplan, Adem, Kerem, Ernst, Djalma, Özer, Uche

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Yobo, Egemen, Hasan Ali, Mehmet Topal, Meireles, Mehmet Topuz, Stoch, Alex, Sow

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Kuyt ve Krasic oynayacak diyorlardı ikisi de yok. Kasımpaşa'da da Özer'in performansını merak ediyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Kasımpaşa 0-1 Çifte şans der giderim
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961

topuz çıkar caner girer stoch çıkar krasiç girer alex çıkar kayt girer

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Krasic antremanda oyuncu sayısı denkleşsin diye mi alındı acaba? Yeter artık ne zaman oynayacak.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Sayfa 1 / 8 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri