Ani hoca değişikliği Kasımpaşa'yı etkileyecektir, Fenerbahçe kazanır.
Canım FEDA olsun sana !
Metin diyadini yollamak büyük hata yapan kasımpaşa...istanbulspor ilk yarıyı mağlubiyetle kapattı fener 4-5 atar diye düşünüyorum hatta fark bile cıkabilir..
kasımpaşa alır.FB savunması Uche karşısında zorlanır.
Tipik bir beraberlik maçı. Kasımpaşa hocasını yolladı, F.Bahçe ise iyi durumda değil. Kazanan çıkarsa da bu, F.Bahçe olur.
seyir zevki güzel olacak maç.
Umarım güzel bir serinin başlangıcı olacak bir maç olur. Takımda moraller yerinde, Egemen, Kuyt ve Krasic takıma dönecek bu hafta.
Metin Diyadin döneminde Kasımapaşa lige iyi bir başlangıç yaptı, ligde attıkları 9 golün 8'ini öndeyken ya da skor berabereyken atmışlar, kısacası iyi bir direnç göstererek başlıyorlar maça. Yaşanılan bu ayrılık takımı nasıl etkileyecek bilinmez, fakat motive olacakları kesin.
Öte yandan bizim tarafımızda Egemen, Kuyt ve Krasic'in takıma dönecek olması sevindirici. Her şekilde takımın kalitesini en az %30-40 yukarı çekecek 3 isim. Bu maça çıkarken mental olarak kesinlikle önümüzdeki Perşembe unutularak çıkılmalı.
Önde baskı yaparak maça başlamalıyız, biraz mücadele ettiğimizde istediğimiz futbolu oynayabiliyoruz. Rahat bir maç olup olmayacağı tamamen bizim oynayacağımız futbolun elinde.
Bu maç için çıkmasını düşündüğüm illk 11 ;
Volkan
GG-Egemen-Yobo-HAK
Meireles-Topal
Krasic-Alex-Caner
Kuyt
Kasımpaşa'nın silahı kontratak, fener klasik agır tempolu pas oyununu oynarsa kasımpaşa gol atamaz. Fenerin gol atması da bireysel yeteneklere bağlı
Krasic 11 başlarsa bu maçı bize getirir.Metin Diyadin'i yollayarak iyi bir iş yapmadı Kasımpaşa.Kupada as kadro ile İstanbulspor'a karşı çok zorlandılar.Direkten dönmese top 2-0 yapıyodu İstanbul.Eğer Kasımpaşa galibiyet alamamış falan olsa hocayı yollasa derdimki çıkış için bu maç bizden puan alabilirler ama bence büyük hata yaptılar.Kazanırız bu maçı
uche'nin ikinci aghahowa vakası olması muhtemel bence. Bunu illa tek başına 3-4 gol atacak manasında söylemiyorum ama fenerbahçe defansına çok büyük sıkıntılar yaşatır. Egemen'in de sakatlıktan %100 performansla dönmeyeceğini varsayarsak bu ihtimal kuvvetleniyor. Benim merak ettiğim fenerin oyunu. Yine orta alan çevresinde al gülüm ver gülüm oynarlarsa kaptırılan toplar uchenin ekmeğine yağ sürer. kasımpaşa alır bence.
Hoca antrenmanlarda Krasic'i sol açık deniyormuş.
Maç için pek bir şey söylemeye gerek yok klasik Fenerbahçe, her ihtimale açık sonuç. Fener fark yese bile şaşırmayız.
...
Zor deplasman ama kazanırız umarım.
Kadro tahminim : Volkan - Gökhan , Egemen , Yobo , Hasan Ali - Krasiç , Meireles , Topal , Caner - Sow , Kuyt.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
handikap 2 oynadım yanıltma beni![]()
Volkan - Yabo - Egemen - Gökhan - Hasan - M.Topal - R.Meireles - C.Erkin - Kaptan - Krasic - Sow
Kasımpaşa yenerse 2-3 gol atarak alır bu maçı ama Fenerbahçe bu maçı kolay vermez. 3-1 Fenerbahçe galibiyeti bekliyorum.
Aykut Yıldırım..Fenerbahce'de Semih, Bienvenu ve Cristian 18 kisilik kadroya alinmadi.. Serdar Kesimal sakat... Kasimpasa'da Coulibaly ve Sarmov sakat..
Sürpriz bir sonuç çıkabilir diyorum ben.
FM Gazetesi
eğer semih ve bienvenu yoksa Kuyt ya da Sow yedek Alex 11 de demektir. Sow 11'de olur , Kuyt yedek. Krasiç sağda Topuz solda oynasın gerekirse ama Krasiç solda oynamasın.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Krasic'i alıp da sol açık da zorlayacak dünyada kaç antrenör vardır merak ediyorum.
Stoch formsuzsa Caner oynasın solda Özgür oynasın Krasic ne alaka yani adam içeri kat eden türden değil çizgi oyuncusu özelliklerine sahip ters ayakla oynamayaz.
verimi düşüyor.
Krasic ve Kuyt fizik olarak iyi duruma ulaştılar ise kazanırız gibime geliyor bu maçı, Kasımpaşanın antrenör eksikliğinden faydalanmamız gerek.
Gerçi benzeri bir eksiklik bizde de mevcut ya neyse
Özer bize karşı bilenip çok iyi bir futbol oynayabilir..
Uzun topdan vazgeçip biraz daha baskı ve tempo futboluna dönsek bu ligde yenemeyeceğimiz takım yok da inatla Sow'a uzun top şişirence maçlar zor geçiyor.
Hafta içi taraftarın antreman ziyareti moral depolamış olsa gerek ayrıca kredilerinin tükenmekte olduklarının farkındalar, iki taraftan da iyi bir futbol ve seyir zevki yüksek bir maç bekliyorum
krasiç'i sol açıkta izleyen var mı gerek juve'de gerekse cska'da?
CSKA da forvet arkasi oynamisligi var, AM ozellikleri olan bir futbolcu. tam bir cizgi oyuncusu diyemeyiz. ama en cok faydayi orda veriyor diyebiliriz. sol acikta iceriye kateden bir anlayista dusunebilir Kocaman Krasici, bunda garipsenecek bir durum yok. kaleye sutu olan da bir futbolcu, stoch formsuzken solda degerlendirilebilir pekala. sag tarafta oynatabilecegi daha fazla sayida formda futbolcu var, bu secimi cok normal olur bence.
basarili olmus, istikrarli bir cizgide ilerlerken sebepsiz yere hocasini gonderen bir anlayisin hakim oldugu bir takimla oynuyoruz. son gunlerdeki kaotik ortamlarindan faydalanirsak guclu bir kadroya sahip kasimpasayi cok daha kolay gecebiliriz. cok tuhaf bir takimiz bu sezon. fark da atabiliriz, son dakikada beraberlik belki maglubiyet de gorebiliriz. her turlu sonucu bekliyorum acikcasi bu mactan.
Kasımpaşa'nın başında bir teknik direktör yok şuan.Bu kadar aciliyeti neydi anlamış değilim yönetimin.Bende hemen ertesi gün birini getirecekler dedim herhalde.Hem de önünde Fenerbahçe gibi önemli bir maç varken yollamak daha da saçma.Bu şartlar altında Fenerbahçe'nin kazanacağını düşünüyorum.
Roy Keane mevzusu noldu Paşa'nın ? Pek takip edemedim de.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
KASIMPAŞA: Isaksson, Abdurrahman, Elyasa Süme, Yalçın, Sancak Kaplan, Adem, Kerem, Ernst, Djalma, Özer, Uche
FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Yobo, Egemen, Hasan Ali, Mehmet Topal, Meireles, Mehmet Topuz, Stoch, Alex, Sow
Kuyt ve Krasic oynayacak diyorlardı ikisi de yok. Kasımpaşa'da da Özer'in performansını merak ediyorum.
Kasımpaşa 0-1 Çifte şans der giderim![]()
Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961
topuz çıkar caner girer stoch çıkar krasiç girer alex çıkar kayt girer![]()
Krasic antremanda oyuncu sayısı denkleşsin diye mi alındı acaba? Yeter artık ne zaman oynayacak.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly