daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Bizim için ya devam ya tamam maçı.Onumuzdeki sene yeni stadyumda oynayacağız.Yeni stad'da avrupa maçları oynamak isteriz.Saldır Bursa.
Genç oyuncu Okan Deniz'in golüyle Bursa 1-0 yeniyor
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Belluschi 0-2 yaptı durumu.
2-0'dan sonra takibi bıraktım. Maç sonucuna bakayım dedim de 2-2 bitmiş. Rehavete kapılmak kötü bir şey. Değişikliklerde batırmış olabilir.
SPORXCOM @sporxcom
MAÇ SONUCU: Sivasspor 2-2 Bursaspor 13' Okan, 59' Belluschi, 85' Navratil, 87' Eneramo
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Şu İbrahim Öztürk ne kadar kötü bir defans. Neredeyse her hafta gollük hata yapıyor. Özellikle son golde ne yapmaya çalışıyor anlam veremedim.
Steam ID: fotosuki
O nası gol belluschi demek istiyorum. Bu river platede portoda olimpiakosta falan oynayan belluschi di mi? Bize karşı da olimpiakosta cok da iyi oynamıştı lincoln varken bizde..galletti ile ikisi en ilgi çeken oyuncularıydı. Bize Elmander Bjk a almeida fenere kuyt geliyor dünya yıldızı olarak lanse ediliyor baya baya ama aslında Anadolu'ya da cok kariyerli oyuncular geliyor özette golunu görmesem haberim olmayacak. Bu belluschi kariyer olarak almeidadan elmanderden hatta kuyt'tan bile daha yıldız bence.