Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
30. You may not vote on this poll
  • Akhisar Bld. kazanır

7 23.33%
  • Berabere biter

3 10.00%
  • Fenerbahçe kazanır

20 66.67%
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 89 sonuç

Konu: Akhisar Bld. - Fenerbahçe | STSL 10. Hafta

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Default Akhisar Bld. - Fenerbahçe | STSL 10. Hafta

ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Geçen sezon büyük sıkıntımız olan deplasmanda maç kazanamama huyumuz son 3 maçta 7 puan ile geride kalmış

Yine de böyle maçlarda bile rahat alırız diyemiyorum maalesef.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Ben Akhisar'ın süpriz yapabileceğini düşünüyorum açıkcası. Kimle oynarsa oynasın. Sahada gördüğüm performansları gayet iyi.

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir/Akçay

Ben açıkçası Fenrbahcenin bu maçı öyle rahat kazanabilecgini düşnümüyorum onu geçtim kazanacagını büle düşünmüyorum.Akhisar haftanın süprizine imza atar en kötü beraberlik alır

Nesil
    2006

Şu maçı bile kazanırız diyemiyoruz, böyle olmamalı bu takım böyle olmamalı. Tek güvendiğim oyuncu Sow, gözü kapalı gol atabiliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Akhisar son haftalarda iyi top oynuyor..eğer aynı oyunlarını fener macına yansıtırlarsa cok rahat bir şekilde kazanırlar..

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

Akhisar kazanır gibi Fenerin oyunu hiç tat vermiyor...
    Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Maça gitmeyi düşünüyordum ki maç bileti 80 liraymış : )
    Sanırsın Real-Barça oynuyor.
    Maçı kazanırız veya kaybederiz zerre önemi yok
    Niye mi ?
    Çünkü şu maçı bile "biz kazanırız" diye rahat diyemiyorsak, her şey yolunda demektir, zamanla daha da kıvama geleceğimizden şüphem yok. Daha umursamaz, daha umutsuz...
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Fenerbahçe sürprize izin vermeyecektir. Ama tek farklı kazanırlar diye tahmin ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Krasic ve Semih 18'de olmayacakmış galiba.

Edit: "Krasic, Yobo, Egemen, Mehmet Topuz, Semih ve Meireles Akhisar Belediyespor maçının kadrosunda yoklar." diye eklemek daha sağlıklı olacak gibi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Salihi kazanmanın en kolay yolu bu maçta 11 e koymaktir ama sanmıyorum.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

topal-cristian-selçuk mükemmel üçlüsü ile oynarız çok çok yüksek ihtimalle.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fener bu maç fark atar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Desenize Krasiç'ten temiz 7 milyon € yedi Fenerbahçe. Mehmet Topuz varken, üzerine Kuyt da kadroya katılmışken gidip Krasiç'i getirmek büyük işti. Takımın en zayıf bölgesine takviye gerekiyorken (Orta Saha) 2 tane sağlam oyuncunun oynayabileceği bir mevkiye bir üçüncüyü almakla zaten 7 milyonu yemiştik.

Sonra yönetim çıkar "Efendim kart alın, yardım edin, forma alın vs" He canım. Bu taraftar rızkından ayırsın bir kart alsın, bir forma edinsin, bir maça gelsin, sen über yönetim anlayışınla FM oynamaya yeni başlayan çocuklar gibi transfer yap. Böyle yönetim, böyle hoca, böyle takım, hayırlısı bakalım.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama, Trtspor'da bir programda dinledim geçenlerde, şu Ali Ece'nin Mustafa Doğan'ın olduğu program. Moderatör Yusuf Kenan, Krasic ilk tercihi değildi zaten Fenerbahçe'nin falan dedi, hatta Meireles'in transfer sürecini söyledi. Hiç akıllarda yokken oyuncunun menajeri kulüple temasa geçmiş, 17 milyon euro istiyor Chelsea oyuncu satılık listesinde demiş, Aykut Kocaman'a sormuşlar, pek sıcak bakmamış sonra taraftar orta saha istiyor diye pazarlıkla 10 milyon euro'ya düşürüp almışlar. Yani transfer dönemindeki açıklamalarını hatırladığım zaman yönetim ve Aykut Kocaman'ın, doğruymuş gibi geliyor bana söyledikleri.

Fenerbahçe bu sene takımı yanlış oluşturdu resmen, Aykut Kocaman pas oyunu falan diyor ama pratikte kanatlardan hücum eden bir takım oluyor Fenerbahçe, olmak zorunda kalıyor daha doğrusu. Emre gitti, Alex gitti, kim pas yapacak ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Kim yapıcak SELÇUK ŞAHİN.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hoca bunları kendisi söyledi zaten Krasic için fırsat çıktı önümüze değerlendirdik diye. Meireles için de aynı şekilde.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Krasic'in eksikliği etkisiz futbolu nedeniyle hissedilmez zaten.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Beraberlikte bir sonraki maç beklenir yenilirse kocaman taraftar önüne çıkmayı göze almadan istifa eder.
    şu maçtan da emin olamıyorsak yazık bize.
    beraberliğe deplasmanda bu kadar eksikle bir puan çok iyidir şahanedir mantığını fenerbahçe lilere kabul ettirmiş bir hoca var gerçi herşey olabilir.
    cristian gününde olursa rahat kazanırız yok iplemezse zulum

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bilet fiyatlarina gel, sanarsinki Manchester derbisi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Fenerbahçe rahat kazanır,özellikle fenerbahçe'li oldukları halde kaybetsek de hoca daha çabuk gitse diyenlere de selam olsun.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bende tam tersi düşünceyle Fener'in kazanmasını isteyenlerdenim Zaten kazanırda.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Leş peşinde koşan akbabalar gibi takım kaybetse de Aykut Kocaman gitse beklentisinde olanları sadece bu maç değil, bu ve takip eden maçlarda yanıltacağına inanıyorum.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

FENERBAHCEMIZIN ilk 11i: Volkan, Gokhan, Bekir, Serdar, Hasan Ali, Mehmet Topal, Selcuk, Cristian, Stoch, Kuyt, Sow l
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Akhisar Belediyespor: Oğuz Dağlaroğlu , Çağdaş Atan , Anıl Taşdemir , Uğur Demirok , Ibrahima Sonko , Emrah Eren , Sertan Vardar , Emin Aladağ , Mustafa Aşan , Kenan Özer , Bruno Mezenga

Yedekler: Evren Özyiğit , Gökhan Dincer , Ahmet Cebe , Diego da Costa Lima , Mert Kaytankaş , Mehmet Yılmaz , Ahmet Çiçek

Fenerbahçe: Volkan Demirel , Hasan Ali Kaldırım , Bekir İrtegün , Serdar Kesimal , Gökhan Gönül , Mehmet Topal , Miroslav Stoch , Cristian Baroni , Selçuk Şahin , Moussa Sow , Dirk Kuyt

Yedekler: Mert Günok , Orhan Şam , Recep Niyaz , Sezer Öztürk , Salih Uçan , Caner Erkin , Henri Bienvenu
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006

Oyunda sakatlık olmaz ise oyuna girecek oyuncular belli, Sezer, Caner Recep - Salih'den birisi.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Selçuk gene Selçuk başlat 11'de Salih'i işte of Aykut Hoca bee ! İşte sırf bu yüzden kızıyorum hala Selçuk ısrarından dolayı..
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Caner yerine Stoch'un tercih edilmesi daha iyi olmuş. Caner'in futbolundan bir türlü hoşlanmıyorum

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Kısır bir futbol ortaya koyarız gibime geliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Akhisar ve Elazığ ligin bence en kalitesiz takımları.Geçen hafta ligde deplasmanda kazandı Akhisar. Arada kupa maçı olmasa bu rahatlıkla çıksalardı Fenerbahçe rahat kazanır yorumu yapacaktım fakat kupadan elendikleri için taraftarlara bir hediye vermek isteyeceklerdir. Fenerbahçe'li oyuncular çok enteresan. Bazen "hadi oynayalım" diyip oynuyor ve galip geliyorlar,bazense tamamen "maç bitse de gitsek" havasında oynuyorlar. Bakalım bu akşam hangi fenerbahçe'yi izleyeceğiz.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri