Kesinlikle kazanırız.İBB eski havasından çok uzak artık.Galatasaray'DA puan kaybına tehammül yokk ifutbolcularda bunu benimsemiş durumda.. Selçuk'un performansı önemli.. 2 farklı kazanırız
Büyük ihtimal kazanırız.İnşallah Yekta yine ilk 11 başlar.Selçuk kendini gösterebiliyor.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
"O eski halimden eser yok şimdi"
İBB
Takımda motivasyon çok üst seviyede.Bu hafta GS TV'de sessiz sinema bile oynandı.İlişkiler çok kuvvetli bu moralle kesinlikle puan kaybedeceğimizi düşünmüyorum tabi İBB'nin durumu da var.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Kazanırız, seri yapmaya başlayacağız gibime geliyor.
Bu maçı da kazanır serimize başlangıcı veririz.![]()
Yaklaşık 1 aylık bir süreçten sonra geçen hafta ilk kez maç kazandık. Üstelik skor da gayet netti. Gerçi Kayseri çok kötüydü fakat ben yine de o maçta takım adına pozitif noktalar gördüm. Özellikle Cris, Yekta, Selçuk ve Hamit'in performansları oldukça tatmin ediciydi..
Biz oturduğumuz yerden TV başından gözlemliyoruz takımı ancak eminim ki Fatih Terim bizden kat kat daha iyi gözlemliyor. Dolayısıyla Yekta'nın takımın geneline ve özellikle Selçuk'a ne kadar olumlu etki yaptığını görmüştür hocamız. Bana kalırsa takım iyi yolda.. Ayrıca İBB'de eski formundan bir hayli uzak, artık o eski tehlike yaratacak havasından uzaklaşmış görünüyor.
Umuyorum ki Fatih Terim'in kuracağı kadro şu şekilde olur:
Muslera-Eboue-Cris-Semih-Balta-Hamit-Yekta-Selçuk-Amrabat-Umut-Burak
Skor tahminim: İBB 0-2 Galatasaray (Goller: Amrabat, Umut)
Galatasaray'ın net bir skorla kazanacağını tahmin ediyorum. 2-0 , 3-0 gibi. Merak ettiğim Fatih Terim'in geçen haftaki ilk 11'i bozup bozmayacağı. Geçen haftaki Yekta ilk 11'de oynamayı hak ediyor. Hele bu sezon yokları oynayan, ruhsuz F.Melo varken hayli hayli.
XI: Muslera, Eboue, Dany, Cris, Riera, Hamit, Selçuk, Yekta, Amrabat, Umut, Burak
Kazanan kadro bozulmamış, kazanmaya devam ederiz umarım.
Yekta'nın ve Cris'in performansı bizim adımıza belirleyici olabilir, kritik konumdaki isimler bunlar. Yağmur varmış, ağır zeminde Melo daha iyi olabilirdi sanki ama bu sefer de Yekta'ya haksızlık olurdu bu durum.
H2 oynadım vallaha yakma beni Galatasaray![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
İBB iç sahada en az puan toplayan 2 takımdan biri (4 maç 2 puan). Deplasmanda ise en çok puan toplayan 2 takımdan biri (5 maç 9 puan). Bugün kendi evlerinde olmalarına rağmen deplasmanda gibi oynayacaklar. Bu yüzden çok dikkatli olmamız gerekiyor. Ayrıca Trabzonspor'un ardından Fenerbahçe ile birlikte ligin en az gol yiyen 2.takımı İBB. Son 2 sezondur bu sahada 3-1 ve 2-0'lık sonuçlarla bizi mağlup ettiler.
Göründüğü kadar kolay bir maç değil sanki![]()
Zaman geçmiyor maça kadar.
Umut attı, kötü başlamıştık, ilaç gibi geldi. Burak da güzel asist yapmış oldu.![]()
Umut Bulut 1-0 asist Burak Yılmaz.
Burak,adamsın adam !
Eskiden olsa kaleyi düşünürdü.
Umut Bulut. 8. golünü atıyor...
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Bide Buraka bencil derlerorda kim olsa kaleye vururdu ama burak akillilik yapti.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bir golden fazlasıdır bu benim gözümde, tekrar tekrar izleyesim geliyor. Umut indiriyor, Burak vursa kimse niye vurdun demez o pasını çıkarıyor. Çok güzel işbirliği, takım olma yolunda güzel işler bunlar.
Yalnız iyi oynamıyoruzGol yiğeceğiz diye korkuyorum.
Digiturk Play'a yine girilmiyor. Lanet olsun paramızla rezil oluyoruz.
Gol oyunumuza daha da kötü yansıdı sanki, Yekta, Hamit çok kötü, rakibin de orta sahası sağlam basıyor. Zorlanıyor, bu maç da çok şeyler olur gibi.
Amrabat'in tekmesini hakem çok güzel unutturdu,kartsiz gecti tebrikler![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Webo'nun bu kadar iyi tiyatrocu olduğunu bilmiyordum.
gooooooooool selçuk
Selçuk !
Güzel pas Selçuk'tan, güzel şut Burak'tan, dönen topu iyi takip ve sonrasında gelen gol. Buradan puan kaybı yaşamayalım artık...
Selçuk 2-0
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Budur be ! Süper oldu bu devre bitmeden.
Bu oyuna bu skor çok iyi, sarı kartı da bulunan Hamit mümkünse soyunma odasında kalsın, Melo girsin orta sahada hakimiyet kuramıyoruz.
Webo Felix'e özenmiş her yerden atıyo kendini.Hakem sürekli maçı durdurmasa daha keyifli bir maç izleyebilirdik.İkinci yarı bir gol atıp bir gol yiyebiliriz.Burak da atıcak gibi bir tane![]()