Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
23. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

16 69.57%
  • Berabere biter

2 8.70%
  • Antalyaspor kazanır

5 21.74%
Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 196 sonuç

Konu: Fenerbahçe - MP Antalyaspor | STSL 9. Hafta

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Default Fenerbahçe - MP Antalyaspor | STSL 9. Hafta

daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fenerbahçe Avrupa'da moral kazandı, pazartesiye kadar sakatlarından da iyi haberler alabilir. Herşeyin ötesinde Antalyaspor Kadıköy'de Fenerbahçe'ye rakip olamaz, ilk golü erken bulursa Fenerbahçe çok farklı bir skor görebiliriz maç sonunda.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Umarım dostumuz Antalya puan alır ama Fenerbahçe'nin kazanacağını düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Antalyaspor bu sene çok iyi gidiyor. Pek kaşesi yüksek bir takım değil,adından medyada çok bahsedilmiyor bu yüzden ama hep iyi sonuçlar alıyor. Ayrıca oyunu uyutma taktiğini çok iyi oynadıklarını hatırlıyorum ben. Bizim hocamızda zaten korkak futbolu benimsiyor. Bunlar düşündüğünde mantık çok kısır bir maç olacak diyor. Fakat bu takımın adı Fenerbahçe olduğu için belli olmaz hiç bir şey. Alakasız bir gol atıp öne geçip sonrasında tüm ipleri elimize alabiliriz.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Mevcut form durumlarına baktığımızda Antalyaspor ağır basıyor Ama Fenerbahçe'nin iç sahadaki performansı (oyun olarak değil ama sonuç olarak) müthiş. Tam olarak kaç maç oldu bilmiyorum, neredeyse 2 yıldır yenilmiyor galiba. Antalyaspor'un da bu durumu değiştirebileceğini zannetmiyorum. Bir şekilde Fenerbahçe skor avantajını eline alır ve 3 puanı kazanır bence.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Antalyaspor bu sene çok iyi gidiyor. Pek kaşesi yüksek bir takım değil,adından medyada çok bahsedilmiyor bu yüzden ama hep iyi sonuçlar alıyor. Ayrıca oyunu uyutma taktiğini çok iyi oynadıklarını hatırlıyorum ben. Bizim hocamızda zaten korkak futbolu benimsiyor. Bunlar düşündüğünde mantık çok kısır bir maç olacak diyor. Fakat bu takımın adı Fenerbahçe olduğu için belli olmaz hiç bir şey. Alakasız bir gol atıp öne geçip sonrasında tüm ipleri elimize alabiliriz.
    Geçen sene öyleydi ama bu sene hücum hattına iyi yabancıların gelmesiyle birlikte hücum oynuyor Antalya.Ama Şifo bu Kadıköy'de geçen seneki Antalya'yı geri getirebilir.Ancak ne kadar formda olursa olsun Antalyaspor'un Kadıköy'de maç kazanması şampiyon olmasından daha zor bir ihtimal bence.En az 2 farkla alırız diyorum.Tabi tribünde yine bayanların olucak olması da bizim icin büyük dezavantaj.Sanırım bu cezalı son maçımızdı kurtuluyoruz sonunda.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Fenerbahçe oyun olarak tatmin etmese de artık ayaklar yere sağlam basıyor. O sezon başındaki ciddiyetsizlik yok. Fenerbahçe iki farklı kazanır diye tahmin ediyorum. Fenerbahçe sahasında öyle kolay kolay puan kaybetmez artık.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Sahamızda puan kaybedeceğimizi düşünmüyorum. 2-0 kazanırız. Bu maçla birlikte cezamız da bitiyor çok şükür.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Fenerbahçe golü geciktirirse işi zor ayrıca arkada verilecek boşluklar hızlı çıkan ve iyi bir hücum hattı olan Antalya'yı öne geçirebilir.
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961

Nesil
    2006

Tarihin en iyi Antalyaspor'u ile oynayacağız. Fenerbahç eğer zafer elde ederse 2/2 ile geçici moral sağlanır. En azından bu sezonun ilk erkekli lig maçı olacak Orduspor maçına moralli çıkabilirler. Çünkü taraftar patlama noktasında. Bunu sezebiliyorum.

Kazanırız.

son cezalı maçımız çok şükür

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Meireles, Topuz, Yobo'ya ek olarak Topal ve Egemen'in de maçta oynaması zormuş.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Meireles, Topuz, Yobo'ya ek olarak Topal ve Egemen'in de maçta oynaması zormuş.
    Egemen ve Topal'da oynamazsa çıkacak kadro şu ; Fenerbahçe'nin işi çok zor bu kadroyla. Serdar-Bekir saatli bomba gibi olur Selçuk ve Sezer(Salih) de çok iyi olduğunu söylenemez , ileri uç iyi sorun yok , beklerin biraz defansif zaafları var , Antalya'nın hızlı ve hücum hattı iyi bir takım olduğu düşünülürse Antalya puan alabilir.

-------------Volkan-------------
    -GG77-Serdar-Bekir-HAK---
    ----------Selçuk-Sezer(Salih)-
    --------------Cristian-------------
    -Kuyt-------------------- Stoch
    ----------------Sow---------------
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by MeliksahAydogan View Post
    Egemen ve Topal'da oynamazsa çıkacak kadro şu ; Fenerbahçe'nin işi çok zor bu kadroyla. Serdar-Bekir saatli bomba gibi olur Selçuk ve Sezer(Salih) de çok iyi olduğunu söylenemez , ileri uç iyi sorun yok , beklerin biraz defansif zaafları var , Antalya'nın hızlı ve hücum hattı iyi bir takım olduğu düşünülürse Antalya puan alabilir.

-------------Volkan-------------
    -GG77-Serdar-Bekir-HAK---
    ----------Selçuk-Sezer(Salih)-
    --------------Cristian-------------
    -Kuyt-------------------- Stoch
    ----------------Sow---------------
    Kale ve defans tamam. Selçuk - Cristian göbekte, önlerinde Dirk Kuyt, sağda Krasic, solda Caner, ilerde Sow. Klasik Aykut Kocaman taktiği. Bekleme yani, Sezer'i veya Salih'i. Hele Salih'i hiç bekleme.

Nesil
    2006

AEL maçı kadar defansif düşünmeyiz o yüzden Sezer sahada olabilir. Caner yerine Stoch veya Krasiç'de forma giyebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Antalyaspor kadrosundan kaç tane adam gelip Fenerbahçe takımının kadrosuna girer ve 11 oyuncusu olur desem kaç isim sayabilirsiniz ?

Serdar'lı Bekir'li (Milli Takım stoperleri) tandem saatli bomba da Deniz Barış'lı Emre Güngör'lü Ali Tandoğan'lı savunma ne ?

Fenerbahçe kadrosunda bulunan en yaşlısından en gencine, en kalitelisinden en düz oyuncuya bütün oyuncular belli bir düzeyde ve potansiyelde oldukları için bu takımda bulunuyor. A'dan Z'ye kadroda bulunan herhangi bir oyuncu çok rahat Süper Lig'in çoğu ekibinde forma giyer. Hatta rakibi bile bu genellemeye katabiliriz. Beğenmediğimiz Serdar veya Bekir veya Selçuk Antalyaspor'da oynayamaz mı ?

Durum böyleyken Fenerbahçe'de x oyuncu yok, y sakat, z cezalı demek bahaneden öteye gidemez. Tabi burada ince bir çizgi var. Bu da bizim bir hoca takımı olmadığımız ve sistem takımı olmaktan uzak olduğumuz gerçeği. Böyle bir gerçek var olduğu için 1 oyuncu eksik olunca ahlar vahlar çekiyor, korkuyoruz. Juventus'tan, Chelsea'den, Valencia'dan, Liverpool'dan, Beşiktaş'tan Dünya'nın parasını harcayıp aldığınız adamlarla bu işi yürütmek bu ligde zor olmasa gerek, Önemli olan bunların eksik olduğu dönemlerde ne kadar başarılı bir oyun ortaya koyabildiğiniz ve sisteminize ne kadar sadık kalabildiğinizdir.

1 Oyuncu olmadığı zaman takım felsefesi, oyun anlayışı ve dizilim tamamen değişiyor, 2 maç arasında siyah ve beyaz gibi keskin bir fark ortaya çıkıyorsa...

...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

eğer topal ve egemen yoksa aykut hocanın çıkaracağı 11'i yazayım. Sonradan haklı mıyım görürüz. Volkan-GG-Bekir-Serdar-HAK-Selçuk-Cristian-Krasic-Caner-Kuyt-Sow. Başka bir ihtimal yok bana kalırsa.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Sakatlar çok fazla, fakat üstümüzde puan kaybeden takımları da düşündüğümüz zaman bu maçta gelecek 3 puanın getireceği bir psikolojik avantaj olacak, etkisini daha sonra göreceğimiz. Futbol anlamında tatmin olacağım bir maç beklemiyorum, 3 puanı alalım yeter.

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

İlk geldiğinden beri bir şeyler değiştirmesini beklediğim Aykut Kocaman sonunda (Alex'in gidişiyle) taktiksel özgürlük kazandı. Fakat sıkça örneklerini sunduğu aşırı emniyetçi futbol görüşü başını mı yakacak, adını mı parlatacak göreceğiz. Benim oyum ilkine.

Krasic'in Fener'e gelmesi rüya gibi bir şeydi benim için, fakat ne olmuş bu adama böyle. Ayakları yere basmıyor resmen. Hoca oynatsa mı oynatmasa mı bilemiyorum. Ama ufak ufak oynayarak kendini göstermesi, havaya girmesi şart.

Sow gibi adamı sağda,solda, orda, burda oynatmak? Korkunç...

2-0 Fener

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

aykut kocaman defans ve kaleci çıkarıldıktan sonra geriye kalan 6 oyuncunun 4'ünü mücalede eden,defansı daha çok düşünen oyunculardan seçmeyi tercih ediyor genelde.Bu da oyunu kilitliyor. Zaten ankaraspor'dayken hocamız beraberlik rekoru kırıyorlardı resmen.Burada kadro daha kaliteli olduğundan bir şekilde gol atıp kazanıyoruz ama bir çoğumuza bu yetmiyor tabi. Yapması gereken en azından benim bakış açımla hangi sistemle oynayacaksa oynasın skor yapmaya yatkın oyuncu oynatmalı. 4-4-2 mi oynayacak mesela kanatlar caner-krasic ya da stoch-topuz olmalı. 4-3-3'de zaten ileri 3lüye kafanıza göre 3 tane hücumcumuzu koyun işte. Mutlak suretle kendimizden zayıf takımlarla oynarken bunu yapmalı artık.Yoksa çok mahkum oynuyoruz.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Krasiç AEL maçında rezaletti her topu ezdi bu maç 11 başlamaz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Krasiç AEL maçında rezaletti her topu ezdi bu maç 11 başlamaz
    11 başlar da form tutması için 11 başlar gibi.

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    aykut kocaman defans ve kaleci çıkarıldıktan sonra geriye kalan 6 oyuncunun 4'ünü mücalede eden,defansı daha çok düşünen oyunculardan seçmeyi tercih ediyor genelde.Bu da oyunu kilitliyor. Zaten ankaraspor'dayken hocamız beraberlik rekoru kırıyorlardı resmen.Burada kadro daha kaliteli olduğundan bir şekilde gol atıp kazanıyoruz ama bir çoğumuza bu yetmiyor tabi. Yapması gereken en azından benim bakış açımla hangi sistemle oynayacaksa oynasın skor yapmaya yatkın oyuncu oynatmalı. 4-4-2 mi oynayacak mesela kanatlar caner-krasic ya da stoch-topuz olmalı. 4-3-3'de zaten ileri 3lüye kafanıza göre 3 tane hücumcumuzu koyun işte. Mutlak suretle kendimizden zayıf takımlarla oynarken bunu yapmalı artık.Yoksa çok mahkum oynuyoruz.
    Seni desteklemek adına söylüyorum; AEL Limassol'la 0-0 berabere kalmak için F.Bahçe'nin ekstra bir şey yapmasına gerek yok ama hoca ekstra yaptı sağolsun. Üstelik onu da beceremediler, Young Boys maçı gibi rakibin yeteneksizliğine kurban gitti skor.

Ben mentalite olarak 5e5 kuralına inanırım. Hızlı kontra-ataklar hariç hücum ve savunma pozisyonlarında en az 5 oyuncu hazır bulunmalı. Fenerbahçe'de hızlı olsun yavaş olsun, hücum hattına lütfen katılım gösteriyor oyuncular. Koskoca Fenerbahçe Kuyt-Sow bazen de Caner'le üçleyebildi hücumu en fazla. Tek kelimeyle ayıp.

*5e5 dediğim mevzu biraz uzun ama örneğin 4-4-2'de yerleşik bir hücumda 2 forvet, 1 mc, 2 kanat hazır bulunması gibi. Tabi ki bu rakam artabilir. Biz 4-3-3 gibi bir şey oynayıp orta üçlüden kimseyi hücuma göndermiyoruz -deplasmanlarda.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

5'e 5 sisteminin dünya üzerinde oynanabilirliğini aklım almıyor benim. 2012 dünya'sında değil belki 80'lerde falan olabilirdi. Artık 4 defansın önüne bir defansif orta saha koyup diğerleri hücumu oynayan oyuncularla kurulu 11 yaparsanız kepaze olursunuz gibi geliyor bana. Rakibe göre 3 veya 4 tercihi yapılıp kadro kurulabilir ama.

antalyaspor'u 2 gol atıp yeneriz 2-0 mı 2-1 mi onu bilmiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Olay hücum oynayan oyuncular değil, hücuma katılan oyuncular.

Sen orta sahanı yine Meireles - Topal ikilisinden kur fakat en az birini mutlaka hücuma katılması yönünde teşvik et. Kanat oyuncularını savunma yaptırmak için çıldırtma. Biz hem üçlü orta saha oynuyoruz hem de kanatların kademe yapmasını bekliyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

2012 Alman milli takımı örneği vereyim. Öyle kompakt oynuyorlar ki.

Hücum hattında Gomez - Podolski - Kros - Özil. Ve bunlara sıklıkla katılan Schweinsteiger, hatta Khedira, hatta Lahm. Eğer dörtlüye katılan en az beşinciyi bulamazsanız yaratıcı hücum geliştirmek zorlaşır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nessus View Post

Hücum hattında Gomez - Podolski - Kros - Özil. Ve bunlara sıklıkla katılan Schweinsteiger, hatta Khedira, hatta Lahm. Eğer dörtlüye katılan en az beşinciyi bulamazsanız yaratıcı hücum geliştirmek zorlaşır.
    kesinlikle , sistemin oturması gerekiyor , hemen olacak iş değil tabi senelerce oturmuş bir düzen var ve yeni yeni değişiyor , umarım bunu başarabilir kocaman , bir kaç maç bunun güzel örneklerini görüyoruz ama kapanan takımlara karşı aynı şeyi yapamıyoruz , aslında dikkat ederseniz açık oynayan takımlara karşı genelde oyun üstünlüğünü elde tutmayı başarıyoruz , kapanan takımlara da bu üstünlüğü sağlayabilmemiz lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by nessus View Post

işte bu söylediğiniz ile ilk 5e 5 dediğiniz çok farklı şeyler. Öyle bakacak olursak GG'de hücuma çıkıyor ama defansta yapıyor aynı zamanda. Oldu mu sana sahada 12 kişi

Ben sizi çok iyi anlıyorum aslında. Almanların dizilişi ise 6'ya 4 oluyor sizin deyiminiz ile konuşmak gerekirse. Bu 6'lıdan gelen desteklerse işin kreması denilebiir.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Stoch ilk onbir başlayacakmış gibi hissediyorum hatta gol de atacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bugün nasıl bir Orta Saha kombinasyonuyla çıkacağımızı merak ediyorum doğrusu.
    Herhalde yine Selçuk-Cristian-Caner üçlüsü olmaz, olmasın.
    Yine orta alanda 3 göbek adamıyla oynayacaksak

Cristian-Sezer-Selçuk
    Cristian-Recep-Selçuk
    Cristian-Sezer-Salih
    Cristian-Recep-Salih
    Selçuk-Cristian-Salih
    Gibi farklı tercihler kullanılabilir ama yeter artık kanattan ortasaha, forvetten kanat olmasın. Topla yine en çok oynayan adamlarımız defans oyuncuları ve kalecimiz olmasın...
    Bakalım bugün nasıl oynayacaz, 4-4-2'de oynayabiliriz belki : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri