FM 2013 Steamde ön siparişe açılmış, 39.99$ fiyatıyla Dil: Türkçe olarak satın alabilirsiniz
http://store.steampowered.com/app/207890/
Kutuluda alsanız eninde sonunda zaten steame geliyorsunuzOrjinal alalım/aldıralım.
FM 2013 Steamde ön siparişe açılmış, 39.99$ fiyatıyla Dil: Türkçe olarak satın alabilirsiniz
http://store.steampowered.com/app/207890/
Kutuluda alsanız eninde sonunda zaten steame geliyorsunuzOrjinal alalım/aldıralım.
bende verdim sipariş hayırlı olsun.Fiyat gayet makul arkadaslar 72 liraya geliyor yaklaşık....Daha oyun çıkmadan 10.000 satis rakamini gecelim![]()
Last edited by leave_992 : 07.Eylül.2012 at 05:11
Oyun ekranında sağ tarafta Dil olarak Türkçe yazıyor.
50 euroydu 40 dolar nasıl oldu şimdi ? Neyse toparladı fiyat turksportaldan kutulu almazsam burdan halleceğim ben de.
Seçenek yok zaten belirttim sadece hiç bir sorun olmaz için rahat olsun.Tüm diller oynanabilir olarak gelecektir.
Bu arada bende satın aldım merakla bekliyorum oyunu
Steam id: project2007
isteyen ekleyebilir.
Bu tarz fiyatlandırmalar normal, Steamde sürekli 40$'dan çıkar bir çok oyunda bu şekilde olabiliyor oyun resmi sitesinde daha pahalı satılabilir.Mesela originde oyunlar Türkiye için EURO bazında oluyor.Mesela 49.99$lık oyun oluyor sana 49.99€Steamde ise TR için $ geçerliliğini koruyor.
Kısacası bir indirim yok normal fiyattan gidiyor.
ek$i'ye yazdim, 1-2 kisi alsa kardir.
konu sabitlensin bence![]()
23:00 gibi baktığımda yoktu hiçbir şey. Hadi hayırlı olsun.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
acaba ön sipariş süresi ne zamana kadardır ?
Soruyu tam olarak anlamadım.Oyun digitaldir yani eline dvd geçmiyecek internetten steam ile indireceksin.
Süre yok ister oyun çıkmadan 1 saat önce al istersen çıktıktan 1 ay sonraOyun çıktığı anda indirmeye başlarsın.Yada ön indirmeye açılır önceden indirirsin oyun çıktığı anda oynarsın
Biliyorum onusadece ön sipariş fiyatı olan 40 dolara almak istiyorum fmyi.Daha pahalıya almak istemiyorum ama şu an kredi kartım da yok. Kredi kartı çıkana kadar fiyat pahalanır mı veya ne zamana pahalanır onu merak ettim
![]()
İyi o zaman daha süre varmış
İkinize de teşekkürler ilgilendiğiniz için![]()
Bu sene orjinal aldım ve çok çok memnun kaldım.Bu senede alacağım inşallah pazartesi-salı gibi bende alacağım..
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Bu sene almamak ayıp olur. Alacağım...
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
Geçen seneden sonra bu sene de oyunu çıkar çıkmaz Steam aracılığı ile aldım. Oyunu anlayabilecek düzeyde ingilizcem var ancak insanın kendi dili gibisi olmuyor. Bu sene herkes daha bir iştahla oynayacaktır diye tahmin ediyorum.
Almasına alıcam hemen de nasıl geçecek o aylar ?
İnsanın canı hemen oynamak istiyor![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Biraz önce Steam'e üye oldum siparişi verir zamanı geldiğinde de oyunumu alırım. Hadi vatana millete hayırlı olsun.
Ben D&R'dan kutulu alacağım.79 TL'ye falan geliyor.
Üniversite sınavım var ona rağmen alacağım, geceleri 1 saat az uyurum![]()
Ben her sene olduğu gibi dvd alacağım.Ama bir sorum olacak.Oyun çıkış tarihi Türkiye'de de avrupa ile aynı olacak mı?Yoksa steamden indirenler bizden daha önce mi oynayacak?
Ben evde kutu koleksiyonu yapanlardanım, fiyat ne olursa olsun gene öyle alacak gibiyim, umarım dr'da geçen yılki gibi ön sipariş çıkar.
kutulunun diğerlerinden farkı ne ?
Elinde sadece dvd oluyor.
Arkadaslar steam hakkinda biraz bilgi verir misiniz? Ben ve bi arkadasim site uzerinden alacagiz . Kredi karti yeterli oluyordu degil mi?
Tesekkurler, beklemedeyiz.
Elinde oyunun kutusu ve DVD'si oluyor, kutunun içinde bir de kitapçık oluyor bu zamana kadar bu kitapçık ingilizceydi ancak bu sene Türkçe kitapçık olur mu olmaz mı orası muamma.
Öte yandan kutulu oyun siparişi ön siparişle belki oyun çıktığı anda elinizde olur ancak ön sipariş değilde normal şekilde sipariş ederseniz ne zaman gelir o kargoya bağlı fakat steam üzerinden alırsanız anında oyunu edinirsiniz. Yani siparişi verip satış işlemi gerçekleştiği anda oyuna sahip olursunuz bekleme olmaz.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
demosu ne zaman cikar, var mi haber bu konuda?
2010'da kutulu almıştım bende, aynen Türkçe kılavuz mevcut. Bir hafta-on gün sıkarım dişimi. İnternetten kutulu alırım, hem taksit imkanı da oluyor öyle. Yoksa batıcam oyun derdinden, çok açıldım yine![]()