Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

27 87.10%
  • Berabere biter

3 9.68%
  • AEL Limassol kazanır

1 3.23%
Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 124 sonuç

Konu: Fenerbahçe - AEL Limassol | Avrupa Ligi C Grubu

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Default Fenerbahçe - AEL Limassol | Avrupa Ligi C Grubu

daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe kötü, hem de çok kötü. Akhisar'a karşı ne kadar zorlandığını hepimiz gördük. Ancak herşeye rağmen Kadıköy'de kazanacağını düşünüyorum, başarılar Fenerbahçe.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

uzun bir zaman sonra seyircisiyle bulusacak FB. sahadaki mactan cok tribunun yapacaklari one cikacaktir suphesiz. maci aliriz diye dusunuyorum ama kazansak bile garantilemis olmuyoruz, son maca kadar cikma mucadelesi devam eder bence. limassol puan koparamazsa digerlerinden baraj puani 10a kadar cikacak.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Fenerbahçe yine kapalı futbol oynar golü atar ve yatar diye düşünüyorum kontradan da bir tane daha atar 2-0 biter fenerbahçe gruptan çıkar diye düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bence Fenerbahçe avrupa maçlarında akıllı oynuyor, biraz daha dikkatli ve efektif olabilse oyun daha da tatmin edici olur. 2 deplasman galibiyetiyle iş bitti zaten bence çoktan, bu maçta 2-0,3-0 gibi net bir skor alacağını düşünüyorum temsilcimizin.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Manisada alınan galibiyetin yanı sıra muhteşem futbolla taraftarını adete mest eden fenerbahce avrupa arenasında rum kesiminin "TEHLİKELİ RAKİPLERDEN" Ael macına cıkıyor Ülke puanı için önemli olucak karşılaşmada fenerbahcenin 90 dakika boyunca atak oynayan kanatlardan bastıran pas yaparak kaleye gidicek olması taraftaları şimdiden macın başlama saatini heycanla beklemesini sağlıyor öte yandan aykut kocaman "SELÇUKTAN VAZGEÇMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM" acıklmasından sonra beklentiler iyice arttı taraftarlar heycanla 8 ekim perşembe saat 20:00 beklemeye başladılar fenerbahcemize bu yolda başarılar

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Fenerbahçe yine kapalı futbol oynar golü atar ve yatar diye düşünüyorum kontradan da bir tane daha atar 2-0 biter fenerbahçe gruptan çıkar diye düşünüyorum
    Avrupa maçlarında binlerce pas yapmak yeterli olmuyor malesef. Kontrolü elden bırakmamak,dikkatli defans yapmak en iyisi. Bunu bu yıl daha iyi anladık

Rüyamda basit goller yiyerek maçı 2-0 kaybediyorduk .) Umarım tersi çıkar ve kazanan taraf biz oluruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

fark olur... fenerbahçe'liler akhisar maçından sonra çok daha rahat bir maç izlerler
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Futbol oynayan, oynadığında zevk veren, rakibe mahkum olmayan, maçın sonlarında bize gereksiz adrenalin yaşatmayan bir Fenerbahçe izlemek istiyoruz (Uzun yıllardır) Mevcut durum, paranla nasıl rezil olursun gibi bir şey, Artık yeter, hoca mı değişir, futbolu mu değişir, oyuncular mı değişir, anlayış mı değişir bilmem ama bir şeyler değişsin artık...
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

AEL'yi küçümseyenleri görüyorum bazı yerlerde. Fenerbahçe'nin kadrosunun piyasa değeri ile AEL'i karşılaştırıyorlar. Neden rahat kazanamıyor Fenerbahçe deniyor. Doğru olmasına doğru. Ama KRK, Avrupa Kupası sıralamalarındaki hemen arkamıza sadece Fenerbahçe ile oynayarak gelmedi. Kadro kalitesi ya da oyuncuların değer kıyaslamasında çoğunlukla gerisinde oldukları takımlarla mücadele ederek yükseldiler. İşin bir boyutu bu. Diğer boyutu ise ülkemizin yıllardır devam eden içler acısı hali. Lig sonuncumuzun harcadığı paralar bile KRK takımlarına göre önemli miktarlar. Harcanan paraların karşılığı olarak beklentilerimizin gerisinde kalıyoruz hep. UEFA şampiyonluğuna uzanan Galatasaray kadrosu ve yapılanması dışında akıllı organizasonlar kurmak gibi bir düşüncemiz olmadı hiçbir zaman. Fenerbahçe adına; Daum'un eline verilen ve ülkemizin gördüğü en kaliteli 2 jenerasyondan birisi olan 1981-1982 doğumlu Ümit Milli takımımızın önemli isimleri ile yapılmaya çalışıldı. Ama olmadı. Bu sadece Fenerbahçe'nin sorunu değil o yüzden. Bu durum Fenerbahçe'nin mevcut kötü futbolunu da makyajlamaz. Kötü bir dönemden geçiyoruz, çok kötü oynuyoruz. Bu da bir gerçek.

Umarım kazanıp, sakatların iyileşmesiyle daha iyi futbol sergilemeye başlarız.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006

Maça gidip gitmeme konusunda kararsızım. Alex'den sonra ilk erkekli maç. Taraftarın davranışı maçı belirler. Eğer maç başlarında öne geçersek, tarihi fark gelir. Oldu ki kaza golü yedik. O maç bitmez.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Fenerbahçe için sıkıntısız bir maç olacağını düşünüyorum. Kazanıp gruptan çıkmayı garantilerler ve son 2 maça stressiz, kasıntısız çıkarlar.

Sakatlarda egemen hariç hepsi iyileşti . Maça gelırsek önce basan yardımlaşan alanı iyi daraltan one dogru oynayan takım izlicez herkesin ici rahat olsun . 4 0 kazanıcaz

İlk maçta AEL elinde çevirdi bizi ama hücumda deneyim eksikliğinden dolayı puan alamadılar. Bu maçta, İstanbul'da bir Rum takımını yenemezsek gruptan çıkmayalım zaten.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

3-0 gibi net bir skorla kazanırız.Son dönemlerde tatsız bir futbol oynasakta bu maç çok güzel bir futbol oynayacagımızı düsünüyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by attirson View Post
    3-0 gibi net bir skorla kazanırız.Son dönemlerde tatsız bir futbol oynasakta bu maç çok güzel bir futbol oynayacagımızı düsünüyorum.
    1 haftada sihirli değnek bi değcek olum

Gerçi böyle maçlarda coşan bir takıma büründük artık şaşırmam iyi oynarsak.Süper göz boyuyoruz...

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

yahu gerektiğinde oynuyoruz ama
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    1 haftada sihirli değnek bi değcek olum

Gerçi böyle maçlarda coşan bir takıma büründük artık şaşırmam iyi oynarsak.Süper göz boyuyoruz...
    Gecen seneki beşiktaş olmayamı gidiyoruz ne !?

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Cristian yine çıkar bu maçta iyi oynar sonra kahraman olur.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Meireles oynuyor.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Meireles oynuyor.
    Bence riske edilmez bu maçta.Belki yedek olur ama 11 oynatmaz diye düşünüyorum.Beklenenden çabuk döndü inşallah bir aksilik yaşanmaz

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Kıbrıs,Akhisar ve Antalya maçları gibi oynarlarsa en iyi ihtimal beraberlik...

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Kendi evimizde pek zorlanmayız bence.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Marsilya maçından sonra ilk defa erkek seyircili maç olacak özledik takımı, kaptanın son golünden beri stad kokusu alamıyoruz. Hasret gidermenin vaktidir diyerek akşam İstanbul'a dönüyorum. Varsa maça gidecek olan, ulaşabilir bana

Ahım şahım bir top oynamamızı beklemiyorum, 3 puan istiyorum sadece. Kazasız belasız inşallah, Allah utandırmasın.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006

Gökhan Gönül fark atmak istiyoruz demişti, eğer takım inanırsa sanırsam fark gelebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

minimum 8 ana karakter yapısı olarak defansif oyuncu ile çıkacağımızı düşünüyorum.(kaleci hariç)

Yani Selçuk ve Caner sahada olacaktır. Meireles riske edilmez,Stoch'u da kesip Caner'i koyar hoca.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Fenerbahçe Avrupa ligindeki iyi gidişatı bozmaz. Farklı bir galibiyet bekliyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Fenerbahçe Avrupa'da daha bi başka konsantrasyon ve moralle oynuyo.AEL'yi rahat rahat yener bu akşam.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'nin İlk 11'i :

Volkan- Gökhan- Bekir- Yobo- Hasan Ali- Meireles- M. Topal- Kuyt- Cristian- Stoch- Sow

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri