daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Fenerbahçe kötü, hem de çok kötü. Akhisar'a karşı ne kadar zorlandığını hepimiz gördük. Ancak herşeye rağmen Kadıköy'de kazanacağını düşünüyorum, başarılar Fenerbahçe.
Canım FEDA olsun sana !
uzun bir zaman sonra seyircisiyle bulusacak FB. sahadaki mactan cok tribunun yapacaklari one cikacaktir suphesiz. maci aliriz diye dusunuyorum ama kazansak bile garantilemis olmuyoruz, son maca kadar cikma mucadelesi devam eder bence. limassol puan koparamazsa digerlerinden baraj puani 10a kadar cikacak.
Fenerbahçe yine kapalı futbol oynar golü atar ve yatar diye düşünüyorum kontradan da bir tane daha atar 2-0 biter fenerbahçe gruptan çıkar diye düşünüyorum
Bence Fenerbahçe avrupa maçlarında akıllı oynuyor, biraz daha dikkatli ve efektif olabilse oyun daha da tatmin edici olur. 2 deplasman galibiyetiyle iş bitti zaten bence çoktan, bu maçta 2-0,3-0 gibi net bir skor alacağını düşünüyorum temsilcimizin.
Manisada alınan galibiyetin yanı sıra muhteşem futbolla taraftarını adete mest eden fenerbahce avrupa arenasında rum kesiminin "TEHLİKELİ RAKİPLERDEN" Ael macına cıkıyor Ülke puanı için önemli olucak karşılaşmada fenerbahcenin 90 dakika boyunca atak oynayan kanatlardan bastıran pas yaparak kaleye gidicek olması taraftaları şimdiden macın başlama saatini heycanla beklemesini sağlıyor öte yandan aykut kocaman "SELÇUKTAN VAZGEÇMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM" acıklmasından sonra beklentiler iyice arttı taraftarlar heycanla 8 ekim perşembe saat 20:00 beklemeye başladılar fenerbahcemize bu yolda başarılar
Rüyamda basit goller yiyerek maçı 2-0 kaybediyorduk .) Umarım tersi çıkar ve kazanan taraf biz oluruz.
fark olur... fenerbahçe'liler akhisar maçından sonra çok daha rahat bir maç izlerler![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Futbol oynayan, oynadığında zevk veren, rakibe mahkum olmayan, maçın sonlarında bize gereksiz adrenalin yaşatmayan bir Fenerbahçe izlemek istiyoruz (Uzun yıllardır) Mevcut durum, paranla nasıl rezil olursun gibi bir şey, Artık yeter, hoca mı değişir, futbolu mu değişir, oyuncular mı değişir, anlayış mı değişir bilmem ama bir şeyler değişsin artık...
...
AEL'yi küçümseyenleri görüyorum bazı yerlerde. Fenerbahçe'nin kadrosunun piyasa değeri ile AEL'i karşılaştırıyorlar. Neden rahat kazanamıyor Fenerbahçe deniyor. Doğru olmasına doğru. Ama KRK, Avrupa Kupası sıralamalarındaki hemen arkamıza sadece Fenerbahçe ile oynayarak gelmedi. Kadro kalitesi ya da oyuncuların değer kıyaslamasında çoğunlukla gerisinde oldukları takımlarla mücadele ederek yükseldiler. İşin bir boyutu bu. Diğer boyutu ise ülkemizin yıllardır devam eden içler acısı hali. Lig sonuncumuzun harcadığı paralar bile KRK takımlarına göre önemli miktarlar. Harcanan paraların karşılığı olarak beklentilerimizin gerisinde kalıyoruz hep. UEFA şampiyonluğuna uzanan Galatasaray kadrosu ve yapılanması dışında akıllı organizasonlar kurmak gibi bir düşüncemiz olmadı hiçbir zaman. Fenerbahçe adına; Daum'un eline verilen ve ülkemizin gördüğü en kaliteli 2 jenerasyondan birisi olan 1981-1982 doğumlu Ümit Milli takımımızın önemli isimleri ile yapılmaya çalışıldı. Ama olmadı. Bu sadece Fenerbahçe'nin sorunu değil o yüzden. Bu durum Fenerbahçe'nin mevcut kötü futbolunu da makyajlamaz. Kötü bir dönemden geçiyoruz, çok kötü oynuyoruz. Bu da bir gerçek.
Umarım kazanıp, sakatların iyileşmesiyle daha iyi futbol sergilemeye başlarız.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Maça gidip gitmeme konusunda kararsızım. Alex'den sonra ilk erkekli maç. Taraftarın davranışı maçı belirler. Eğer maç başlarında öne geçersek, tarihi fark gelir. Oldu ki kaza golü yedik. O maç bitmez.
Fenerbahçe için sıkıntısız bir maç olacağını düşünüyorum. Kazanıp gruptan çıkmayı garantilerler ve son 2 maça stressiz, kasıntısız çıkarlar.
Sakatlarda egemen hariç hepsi iyileşti . Maça gelırsek önce basan yardımlaşan alanı iyi daraltan one dogru oynayan takım izlicez herkesin ici rahat olsun . 4 0 kazanıcaz
İlk maçta AEL elinde çevirdi bizi ama hücumda deneyim eksikliğinden dolayı puan alamadılar. Bu maçta, İstanbul'da bir Rum takımını yenemezsek gruptan çıkmayalım zaten.
3-0 gibi net bir skorla kazanırız.Son dönemlerde tatsız bir futbol oynasakta bu maç çok güzel bir futbol oynayacagımızı düsünüyorum.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
yahu gerektiğinde oynuyoruz ama
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Cristian yine çıkar bu maçta iyi oynar sonra kahraman olur.
Meireles oynuyor.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Kıbrıs,Akhisar ve Antalya maçları gibi oynarlarsa en iyi ihtimal beraberlik...
Kendi evimizde pek zorlanmayız bence.
Marsilya maçından sonra ilk defa erkek seyircili maç olacak özledik takımı, kaptanın son golünden beri stad kokusu alamıyoruz. Hasret gidermenin vaktidir diyerek akşam İstanbul'a dönüyorum. Varsa maça gidecek olan, ulaşabilir bana![]()
Ahım şahım bir top oynamamızı beklemiyorum, 3 puan istiyorum sadece. Kazasız belasız inşallah, Allah utandırmasın.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Gökhan Gönül fark atmak istiyoruz demişti, eğer takım inanırsa sanırsam fark gelebilir.
minimum 8 ana karakter yapısı olarak defansif oyuncu ile çıkacağımızı düşünüyorum.(kaleci hariç)
Yani Selçuk ve Caner sahada olacaktır. Meireles riske edilmez,Stoch'u da kesip Caner'i koyar hoca.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Fenerbahçe Avrupa ligindeki iyi gidişatı bozmaz. Farklı bir galibiyet bekliyorum.
Fenerbahçe Avrupa'da daha bi başka konsantrasyon ve moralle oynuyo.AEL'yi rahat rahat yener bu akşam.
Fenerbahçe'nin İlk 11'i :
Volkan- Gökhan- Bekir- Yobo- Hasan Ali- Meireles- M. Topal- Kuyt- Cristian- Stoch- Sow