daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Durmak yok, gole devamMaçta olacağım yarın.
FM Gazetesi
Golcülüğümüze laf yok; ama defans problemleri aşikar. Buna bir çözüm bulunması lazım ve ilk olarak cezası sona eren Hilbert ile bölgesinde inanılmaz açıklar veren Uğur Boral'ın yerine Emre Özkan beklere konulmalı. Ayrıca stoperde geçen hafta Sivok yedekti, bu hafta ilk 11'de başlayabilir. Defansif hatalar olmazsa, farklı bir galibiyet bekliyorum ben. Yine de, büyük takımları zorlayan Akhisar'ı da küçümsememek lazım. Bizim, bu sene nispeten kolay maçlarda zorlandığımız da ortada olan bir durum. O yüzden, işi ciddiye alarak oynamalıyız.
Son sözüm de, Bamberg maçı ile Akhisar maçını aynı gün ve aynı saate koyan TFF'ye selam olsun! Cumartesi gündüz oynanamazdı sanki şu maç!
Aslında bana zorlanacağız gibi geliyor. Kapanan takıma karşı şu aralar oynamadık hiç. Hep yüklenen ve açık oynayan takımlara karşı oynuyoruz. Akhisar kapanacak gibi geliyor. Bakalım ne olacak...
FM Gazetesi
Rahat kazanırız diyorum en az 2 fark bekliyorum.Neden bu kadar rahat konusuyorsun derseniz ;kasımpasa akhisar macını izledim kasımpasa neler neler kacırdı.Akhisarın defansı evlere senlık abartmıyorum kasımpasa macı rölantiye almasa 6-7 fark olabılecek bir mactan bassedıyorum ve o savunma 1 haftada toparlanmaz tabi akhisardaki oyuncuların büyük takımla oynayacakları için ektra bir motivasyonda da olabilirler, bakalım gorıcez bence enaz 2 farkla Beşiktaş kazanır.
Beşiktaş şu an ligin en iyi takımı bence. Çok formda ve temposu avrupa seviyesinde.
Akhisar ligin en kotu takımı istatistik açısından ama ben oynadıkları futbolu begeniyorum.
Tek eksikleri son vuruşlar ve kendine guven. Bunu bu maçta aşabilirler mi soru işareti.
Eğer aşabilirlerse bol gollu ve süprizlere açık bir maç olur.
Yok yine sahada iyi gozukup rahat rahat gol yiyen akhisar olursa sahada bu kez 5-0 falan olabilir.
Üst olmaması süpriz olur.
Steam ID: fotosuki
Akhisar'ı küçümsememeliyiz. Doğru oynamaya çalışıyorlar diğer takımlar gibi kapanıp ileri şişir yapsalar belki 4 - 5 puan daha toplayabilirlerdi. Umarım kazasız belasız atlatırız şu maçı. Almeida'dan yine gol bekliyorum. Kalede Mc Gregor'un yerine Cenk Gönen, savunmanın solunda Uğur Boral'ın yerine Emre Özkan oynayabilirmiş. Beşiktaş'a yakın muhabirler öyle yazıyor. Emre Özkan'a Akhisar ve Ankaragücü maçlarında şans verir inşallah hoca.
Rahat kazanırız ancak temkinli olmakta fayda var. Herşeyden önemlisi 3 puan. Fark mark önemli değil.
Canım FEDA olsun sana !
2 Farkli Galip Gelirsek Mç Fazlası İle Lider Olma Şansımız Var Bu Sezon ..
Olur da Galip Gelir ve Bunu da 2 Farklı Yapaarsak Büyük Bir Motivasyon Olur Oyuncularımız İçin ..
Ama Bu Gün Galibiyetten Çok , İsmail Köybaşı İçin Oynanması Gerektiği Düşüncesindeyim ..
Umarım Galip Gelir ve Bu Galibiyeti de İsmail'e Armağan Ederiz ...
02Ç olur bence
Oguzhan oynamıyormus bu ortasahamızdaki yaratıcı gücünü düşürecektir.Necibe büyük iş düşüyor haydi kartalım alırsın bu maçı.
Beşiktaş'ın çok pozisyona girip çok gol atması olası görünüyor. Handikap 1 oynadım ben.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Beşiktaş : Allan McGregor , Manuel Fernandes , İbrahim Toraman , Tomas Sivok , Hugo Almeida , Olcay Şahan , Roberto Hilbert , Oğuzhan Özyakup , Necip Uysal , Emre Özkan , Filip Holosko
Yedekler : Cenk Gönen , Veli Kavlak , Julien Escude , Mehmet Akyüz , Ersan Gülüm , Uğur Boral , Hasan Türk
Akhisar Bld. : Oğuz Dağlaroğlu , Çağdaş Atan , Kenan Özer , Anıl Taşdemir , Emin Aladağ , Uğur Demirok , Ibrahima Sonko , Mustafa Aşan , Emrah Eren , Mehmet Yılmaz , Bruno Mezenga
Yedekler : Evren Özyiğit , Serkan Yalçın , Merter Yüce , Mert Kaytankaş , Sertan Vardar , Ahmet Cebe , Ahmet Çiçek
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Emre Özkan umarım kendisine verilen şansı iyi değerlendirir.
Rahat bir galibiyet alır Beşiktaş.4-0 veya 4-1lik bir skor bekliyorum.
Holosko attı 1-0
Holosko 2-0.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Hilbertin de golü var 3-0
+5 bekliyorum bu macta dakika kac?
50, +5 gelmeyebilir.
Eskiden Bjk maçlarını izlemezdim sıkıcı diye artık izliyorum cidden güzel maçlar oluyor.
Mustafa Aşan attı 63'te, skor 3-1
Göstere göstere geldi gol 3-1.
Almeida atıldı yapmayın abı bunu ya 3-1 ondeyız az dk kalmıs yapmayın bunu ordu macında Almeida yok.
Almeida cezayı Ankaragücü maçında mı yoksa Ordu maçında mı çekecek?
Steam ID: fotosuki
Allahım dilim dudagım kurudu kalp krizinden gidiyordum son 30 dk işkence etti bana Bjk.H1 e yüklü girdim.
![]()
Ligin yeni lideri Beşiktaş...
Saygılar....
İşin şakası bir tarafa bu takımdan kimse bu kadar başarı beklemiyordu sezon başında ancak inanç ve azimin sonucudur. Umarım takımın kimyası bozulmaz.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Tebrik ediyorum Beşiktaş'ı. Bu sene büyük sempati duyuyorum bu takıma nedense.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Çok iyi oldu bu galibiyet. Takım tam anlamıyla oturdu. Şu savunmadaki sıkıntılarda bir giderilse çok daha iyi olacak.
Çok gol atan ve çok güzel futbol oynayan bir takımız. Bunun da meyvelerini yavaş yavaş alıyoruz. Maç fazlasıyla da olsa lider olmak güzel.
Bu arada hakemi hiç beğenmedim ben. Alakasız kartlar, alakasız fauller ve alakasız bir kırmızı kart ile maçı katletti denilebilir.
Canım FEDA olsun sana !