Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 34 sonuç

Konu: "Adnan Polat yeni Aziz Yıldırım"

Default "Adnan Polat yeni Aziz Yıldırım"

"Adnan Polat yeni Aziz Yıldırım"

Trabzon Başkan Yardımcısı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, teknik direktörlüğe getirilen Lazaroni’ye sahip çıktı, Fatih Tekke’nin belki de son transferini yapacağını söyledi.

Hacıosmanoğlu, kulüp yöneticileri hakkında sert konuştu: "Türkiye’de yöneticiler vermeye değil almaya geliyor. Aziz Yıldırım’a kızıyoruz, Türkiye’de Aziz Yıldırımlar her geçen gün çoğalıyor. F.Bahçe karşısına yanlış oyun tertibi ile çıkan G.Saray’ın başkan yardımcısı Adnan Polat, maçtan sonra "Bundan sonra Cüneyt Çakır’ı istemiyoruz" şampiyon olduktan sonra da "Gelecek sene de şampiyonuz" diyebiliyor. Ambargo mu koydular, neye göre böyle konuşabiliyorlar?"

07.06.2006

Kaynak : Hürriyet

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Haddini aşan bir açıklama olmuş. Bu açıklamadan sonra acaba ona da yeni Aziz Yıldırım diyebilir miyiz? Bence sakıncası yok.

Quote Originally Posted by demirhan1984
    Haddini aşan bir açıklama olmuş. Bu açıklamadan sonra acaba ona da yeni Aziz Yıldırım diyebilir miyiz? Bence sakıncası yok.
    etti 3 aziz yıldırım yok mu arttıran ben hemen demirörenide koymak istiyorum etti 4

Nesil
    2006
    Yer

Herkes önemli kişiler hakkında konuşarak ucuz kahramanlık elde etme peşinde. Böyle giderse Aziz Yıldırım ve Adnan Polat'lardan geçilmez ortalık.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ne demek aziz yildirim lar cogalıyor aziz yildirm 1 tanedir korsanı yoktur gündeme gelmek icin konusmus.

saçma sapan konuşmuş. Ağzı olan konuşuyo...

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

Neden herkes Aziz Yildirim a benzetiliyo.....

bu kadar cekiniyor musunuz bu adamdan.ne kadar gereksiz bi aciklama da bulunmus!

doğru Aziz Yıldırım birdir taklitlerinden sakının Türk futbolunun Başkan Aziz Yıldırım'a ihtiyacı var

Doğru demiş hatta ben de yorumumu katayım Adnan Polat Aziz Yıldırım'dan daha antipatik geliyor bana.

Quote Originally Posted by SeZeRinHo
    doğru Aziz Yıldırım birdir taklitlerinden sakının Türk futbolunun Başkan Aziz Yıldırım'a ihtiyacı var
    aman bir aziz yıldırımı türk futbolu kaldıramaz .... a.polat a.yıldırım kadar antipatik değil .... yeri geldiği zaman doğruları sööylüyebiliyor ...
    a.yıldırım gibi kazanılmış bir kupaya tesedüf demez ... diğer kulüpleri küçük görmez ... ve daha gerçekcidir ... aklıma gelen daha çok fark var ama hepsini yazamam çok uzun olur ....

Quote Originally Posted by paco

aman bir aziz yıldırımı türk futbolu kaldıramaz .... a.polat a.yıldırım kadar antipatik değil .... yeri geldiği zaman doğruları sööylüyebiliyor ...
    a.yıldırım gibi kazanılmış bir kupaya tesedüf demez ... diğer kulüpleri küçük görmez ... ve daha gerçekcidir ... aklıma gelen daha çok fark var ama hepsini yazamam çok uzun olur ....
    orda neye tesadüf dediğini hiç bir zaman anlamadınız anlamak içinde kafanızı bile yormuyorsunuz burda bu konu kaç kere tartışıldı ama yine anlamak istemiyosunuz

Quote Originally Posted by paceywitter
    orda neye tesadüf dediğini hiç bir zaman anlamadınız anlamak içinde kafanızı bile yormuyorsunuz burda bu konu kaç kere tartışıldı ama yine anlamak istemiyosunuz
    tek siz anladınız ... anlamak için çok kafa yormaya gerek yok ... herşey açık-seçik ortada ... bence sen fazla kafa yorup olaya başka açıdan bakmaya çalışmışsın ....

Quote Originally Posted by paco

tek siz anladınız ... anlamak için çok kafa yormaya gerek yok ... herşey açık-seçik ortada ... bence sen fazla kafa yorup olaya başka açıdan bakmaya çalışmışsın ....
    gerçi doğru diyosun bende sizin gibi düşünmeye başladım artık çünkü kupayı aldığınız yıldan sonra 6 senedir avrupda bir hiçsiniz trömsö gibi takımlara elendiniz hiç bir başarı yada istikrara sağlayamadınız gerçektende tesadüfmüş aynı milli takımımız gibi sizde geçiciymişsiniz

saçma sapan bir tartışmaya girmişsiniz. sonu nereye gidecek acaba.

Quote Originally Posted by paceywitter
    gerçi doğru diyosun bende sizin gibi düşünmeye başladım artık çünkü kupayı aldığınız yıldan sonra 6 senedir avrupda bir hiçsiniz trömsö gibi takımlara elendiniz hiç bir başarı yada istikrara sağlayamadınız gerçektende tesadüfmüş aynı milli takımımız gibi sizde geçiciymişsiniz
    ligde 4 sene üstüste şampiyon olduk uefa kupası super kupa ligde bir sene ara verdik abür sene yine şampiyon olduk tesadüfe bak be ....
    bir takım her sene aynı başarıyı yakalamak zorunda mı biz bir kere tromso ya elendik bizim başka avrupa kupalrında bir kere ön elemede elendiğimizi söylermisin ... sadece bir maç söyle ön elemede elendiğimiz .... galatasaray uefa kupasını namağlup aldı ...

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

1995-96 sezonu, UEFA Kupası ön elemesi..
    Rakip, Sparta (Hollanda)..
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

nooluyor arkadaşlar yaw... bu ne hır gür yaw ? nası bi tartışma bu ? eğer devam ederse konuyu kapatırım haberiniz olsun!

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul'un İçinde Herhan

Bundan sonra Cüneyt Çakır’ı istemiyoruz" şampiyon olduktan sonra da "Gelecek sene de şampiyonuz" diyebiliyor. Ambargo mu koydular, neye göre böyle

Fenerbahçeliler de, Galatasaraylılar da, bu sözleri söyleyen Trabzonsporlu yöneticiler de şampiyon biz olacağız diyebilirler, hatta demelidirler. Biz şampiyonuz söyleyenler ne kadar artarsa rekabet o kadar artar, lig daha heyecanlı hale gelir.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Çağrı Zorkol
    nooluyor arkadaşlar yaw... bu ne hır gür yaw ? nası bi tartışma bu ? eğer devam ederse konuyu kapatırım haberiniz olsun!
    Ya dunya kupasinin baslamasi ya da bir iki transfer yapilmasi lazim. Forum halki habersizlikten strese girmis durumda galiba.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tolginho

Fenerbahçeliler de, Galatasaraylılar da, bu sözleri söyleyen Trabzonsporlu yöneticiler de şampiyon biz olacağız diyebilirler, hatta demelidirler. Biz şampiyonuz söyleyenler ne kadar artarsa rekabet o kadar artar, lig daha heyecanlı hale gelir.
    kesinlikle sana katılıyorum tolga. ayrıca bunu saece adnan polat sölediğinde şimdi bu tartışma çıktı. aziz yıldırım da söylüyordu şampiyon olmadan evvel. şampiyonluk naaraları atıyordu kadıköyde. onda neden bişey denmedi. yani kısaca 3 büyükler ya da trabzonu da katalım ayıp olmasın 4 büyükler bu ligi ne kadar heyecanlı hale getirirlerse lig o kadar zevkli hale gelir. o yüzden bu açıklamalar gayet doğal. tıpkı bi ara gençlerbirliği başkanı ilhan cavcav'ın gençlerbirliği'nde ersun yanal warken yani iyi zamanlarında o ligde 3.-4. oldukları zamanda şuanda bana göre üstümüzdeki iki takımdan çok daha iyiyiz demesi gibi. amaç burda tolga'nın da dediği gibi rekabeti arttırmaktır. polemik yaratmak ya da ne bileyim bu konular yüzünden huzuru kaçırmak değil

Nesil
    2006

adnan polata yeni aziz yıldırım demiş aziz yıldırım masaya elini vurunca ne adnan polat kalır nede başaksı adam babasını hapisten(babası şuçlu olmasına rağmen) çıkarıdı bunu dünyada kim yapabilir

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by batuhan1907
    adnan polata yeni aziz yıldırım demiş aziz yıldırım masaya elini vurunca ne adnan polat kalır nede başaksı adam babasını hapisten(babası şuçlu olmasına rağmen) çıkarıdı bunu dünyada kim yapabilir
    aziz yıldırımın zaten karanlık işlerde eli olduğu çok iyi derecede biliniyor. zaten saolsun dayısı da bu konularda bayaa iyidir. suçlu insanı hak hukuk tanımadan kim bilir hangi yöntemlerle dışarı çıkarttıysa helal olsun. diyecek bişey yok.

adnan polat tarık'ın da dediği gibi nerde nasıl davranılacağını bilir. bi laf wardır zamansız öten horozu keserler. işte adnan polat böyle değildir. yaptığı yorumlar yerinde, zamanında ayrıca düşünülerek yapılmış yorumlardır. o yüzden de insanlar adnan polatı parası için değil insan olduğu için sever.

Nesil
    2006

evet adnan polatın yorumları zaten iyi ben sadece aziz yıldırım gibi bir insanın dünyaya bir daha gelemeyeceğini belirtiyorum yani isterse aziz yıldırım adan polatı çok rahat susturur zaten yanıtını yukarda belirttim

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    yahu şu Aziz Yıldırım'ın ne gibi karanlık işlerde eli varmış biri bana bi anlatsın senelerdir herkes aynı şeyleri söylüyor ama daha hiç bir örneğini görmedim somut bir örneği olan varmı?
    tarık kardeşim fener taraftarıysan bunu göremessin..

ayrıca bu söylediğim sadece fener taraftarı için geçerli dğeil. atıyorum bizde de warsa bizde kendi adamımızı göremeyiz. onu koruyup kolluyoruz çünkü. taraflıyız. anadın ?

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    yahu şu Aziz Yıldırım'ın ne gibi karanlık işlerde eli varmış biri bana bi anlatsın senelerdir herkes aynı şeyleri söylüyor ama daha hiç bir örneğini görmedim somut bir örneği olan varmı?

Aziz Yıldırım hakkında hiçbir zaman "Karanlık İşlerin Adamı" diye bir yorum yapmadım, böyle bir olaya şahit olana kadar da yapmayacağım. Ancak bir Fenerbahçe taraftarının aşağıdaki yorumu beni çok şaşırttı doğrusu:

Quote Originally Posted by batuhan1907
    aziz yıldırım masaya elini vurunca ne adnan polat kalır nede başaksı adam babasını hapisten(babası şuçlu olmasına rağmen) çıkarıdı bunu dünyada kim yapabilir

tarık üstte yazıyor ne tür karanlık işler yaptığı bak

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Çağrı Zorkol
    tarık kardeşim fener taraftarıysan bunu göremessin..

ayrıca bu söylediğim sadece fener taraftarı için geçerli dğeil. atıyorum bizde de warsa bizde kendi adamımızı göremeyiz. onu koruyup kolluyoruz çünkü. taraflıyız. anadın ?
    yok kardeşim konu taraf olduğum için görememe olayı değil hep bir söylenti var böyle bir şey olduğuna dair ama daha hiç somut bir şey yok ortada sizlerin bildiğiniz bir şey varmı diye merak ettim

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

bu konu cok uzar boyle giderse. her zaman iki takimda birbirine bu sekilde soz dalasi yapar. bitmez bu gerek yok atismayin birbirinizle.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri