Herkese iyi geceler.
Şöyle başlamak istiyorum. Aslında bu sorun genel bir sorun ancak Fm bölümündeki arkadaşların daha iyi anlayabileceğini düşünüyorum. Sorun şu ki ; laptop'um bu tür oyunlarda özellikle fm'de yine kasıyordu, format attırdım düzelir diye ancak durum dahada vahimleşmeye başladı.
Oyunda bir oyuncunun profil resmine tıkladıgımda açması 3 saniye sürüyor. Özellikle maç motoru kısmında oyun oynanırken takılıp ilerlemesi haddini aştı. Bazen 4-5 saniye takılı kalıyor devam edince gol oluyor falan. Maçı adam gibi zevkle izleyemiyorum yani sürekli donma, onu geçtim maç içinde taktik değiştirmek ızdırap sırf bu ızrdırabı yaşamamak için yenildiğim maçlar var. Laptop'da sorunda olabilir video izlerken donması herşeyi geç algılaması...
Geçen gün format için Bilgisayarcıya götürdüğümde, Pc bazen açılırken kendine rest atıyordu. Onun sorununu çözemeye çalısırken, laptop'un harddiskini bir makineye bağladı , kırmızı bir şekilde ''Health'' bölümü%22 'yi gösteriyordu, yeşil değil yani. İşte harddiskin ömrü bitmiş artık eksiye doğru gidiyor. Yeni bir harddisk şart dedi.
Söyleyeceğim odur ki; yeni bir harddisk laptop'un hızlı bir şekilde çalısmasını sağlar mı ? Fm'den donma, maç motorunda kasma durup durup takılma olur mu ?