1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: Futbolcuyla Pazarlık!

Nesil
    2006
    Yer
    DEPLASMAN OTOBÜSÜ!!!

Default Futbolcuyla Pazarlık!

Öncelikle selamınalleyküm.
    cm 03/04 ve Fm 2005'te oyuncunun kendisiyle anlaşırken oyuncu maaşı beğenmeyince pazarlık için bir teklif daha sunuyordu 2006'da direk reddediyorlar o kadar lig oynadım acaba benim mi başıma gelmedi böyle bir özelliğin kaldırılabileceğini düşünmüyorum çünkü gerçekçilik adına çok güzeldi.
    Yalnız bir daha söyliyeyim söylediğim konu futbolcu ile anlaşma da klübü ile iligli değil!

Quote Originally Posted by katil_gfb
    selamınalleyküm.
    yanlıs gibi biras

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

oncekınde sureklı oyalıodu bunda herzaman oyalamıo umudu warsa tekrar teklıf umudu yoksa dırek reddedıo

Nesil
    2006
    Yer
    DEPLASMAN OTOBÜSÜ!!!

Quote Originally Posted by gookhan
    oncekınde sureklı oyalıodu bunda herzaman oyalamıo umudu warsa tekrar teklıf umudu yoksa dırek reddedıo
    Ama arada sırada mesela ilgilenmiyor diyordu yüksek bi teklif yapınca bi sonraki pazarlıkta "biraz daha fazla maaş hakettiğini düşünüyor" diyor fazlasını verirsek getirebiliyorduk bence güzel olanı buydu.

Quote Originally Posted by lazyboy7
    yanlıs gibi biras
    Doğrusu neymiş ayrıca açtığım konu doğru selam verip vermediğim değil Allah'ın selamı anlayan anladı alan alır almayan almaz!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

ewet fm06 nın kötü yanlarından biride bu
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    DEPLASMAN OTOBÜSÜ!!!

Quote Originally Posted by cifaaa
    ewet fm06 nın kötü yanlarından biride bu
    Evet cihan kardeş ama 2007'de futbolcuların aklını çelme özelliği ile bence bu açık kapancaktır.

Nesil
    2006

genelde maaşı beğenmedikleri zaman biraz daha uğraşmak istiyorlar o zaman yeni teklif sunabiliyorsun ama genelde çok fazla olmuyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben dediğin şeyle çok karşılaştım ve oyuncu da aldım hep olmuyo tabiki beşiktaşla kerlona teklif yapmıştım anahtar oyuncuyu seçmeme rağmen kabul etmedi maç başı para ekledim bi de gol başı bi baktım kerlon geliyom dedi tevez de böyle oldu size tavsiyem yapmıyorsamız eğer bu durumda anahtar oyuncuyu seçin kesinlikle maç başı para ekleyin gelme şansı daha da artar kesin gelir demiyorum tabiki

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Evet cihan kardeş ama 2007'de futbolcuların aklını çelme özelliği ile bence bu açık kapancaktır.
    nasıl olucak bu olay fikrin varmı n'yapcaz ev araba şoför falan mı teklif etcez

Nesil
    2006
    Yer
    DEPLASMAN OTOBÜSÜ!!!

Quote Originally Posted by dentaconstantin
    ben dediğin şeyle çok karşılaştım ve oyuncu da aldım hep olmuyo tabiki beşiktaşla kerlona teklif yapmıştım anahtar oyuncuyu seçmeme rağmen kabul etmedi maç başı para ekledim bi de gol başı bi baktım kerlon geliyom dedi tevez de böyle oldu size tavsiyem yapmıyorsamız eğer bu durumda anahtar oyuncuyu seçin kesinlikle maç başı para ekleyin gelme şansı daha da artar kesin gelir demiyorum tabiki
    Sen 2. kez mi teklif yaptın yoksa kerlon sana teklifi beğenmeyip daha fazla ücret istediğini mi söyledi?

Quote Originally Posted by dnz498
    nasıl olucak bu olay fikrin varmı n'yapcaz ev araba şoför falan mı teklif etcez
    Fikrim yok kardeş fm 2007 için verilen ss'lerde ve açıklamalar da bu özelliğin olduğu söyleniyor herhalde masallarla kandıracağız futbolcuyu

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

aynen öyle güzeldi sanki

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sen 2. kez mi teklif yaptın yoksa kerlon sana teklifi beğenmeyip daha fazla ücret istediğini mi söyledi?

Fikrim yok kardeş fm 2007 için verilen ss'lerde ve açıklamalar da bu özelliğin olduğu söyleniyor herhalde masallarla kandıracağız futbolcuyu
    adam teklifi beğenmediğini söylüyordu teklife gelince nekadar verirsen ver gelmicem diyodu ama geliyodu

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen-Eski acik

bendede böyle oluyordu florentinayla oynuyorum kerlona teklif ettim beni kabul etmedi paranin 4 katini erdim gene kabul etmedi man utd ye gitti maniak

dogru bir yere degindin bendede cok oluyo onun için artık onlarla ugrasmıyorum

bana sık sık oluo istediği özellikleri söylüo.eger takım ünsüzse direk reddediyo

yahu pazarlıksız olurmu oyuncuyu takım gözden çıkarmışsa veya degerınden yuksek teklıf sunarsan direk pazarlıga gırıyor ne koparsam kar gibi 1-2 pazarlıktan sonra satıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

şu anda bu konuya ilgili bişey yaşadım tomas sivok reddetti sözleşmeyi ben de gözüm kapalı herşeyi fulledim haftalık 80000 maç başı gol asist bonusunu fulledim clean sheet olsa onu bile yapacaktım adam sene içinde beni 2 kez reddetmişti şimdi tıpış tıpış geliyor

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

reddediyolarsa sen de iki katını vericeksin mecbur.kulüp inatsa sen daha da inat olucaksın.mesela sen kulübe 10 milyon dolar teklif yaptın.ve kabul ettiler.ondan sora futbolcu senin kulübe gelmek istiosa ztn kendi istediği parayı sana menejeri vasıtasıyla açıklıyo.adam senden haftalık 50 bin $ istiosa sen ona 60 veya 70 bin $ vericeksin.nöylece sorun hallolur.ve pazarlıkla fln da uğraşmazsın.

Nesil
    2006
    Yer
    DEPLASMAN OTOBÜSÜ!!!

Quote Originally Posted by SaMaNYoLu
    yahu pazarlıksız olurmu oyuncuyu takım gözden çıkarmışsa veya degerınden yuksek teklıf sunarsan direk pazarlıga gırıyor ne koparsam kar gibi 1-2 pazarlıktan sonra satıyor.
    Kardeşim ilk mesajımda üstüne basa basa tekrar ediyorum üstüne basa basa belirttim klübüyle pazarlık değil!!!!!!!!

Quote Originally Posted by SezaiAbi
    bana sık sık oluo istediği özellikleri söylüo.eger takım ünsüzse direk reddediyo
    Galiba yanlış anlamışsınız ya da ben anlatamamışım futbolcu zaten gelmeye niyeti varsa her zaman istediğ parayı belirtiyor,benim demek istediğim o değil!
    Mesela futbolcuya teklfi yapıyordum fb ile ilgilenmediğini söylüyordu,iyi bir teklif yaparsam daha iyi maaş hak ettiğini düşünüyor diyor ve tekrar kontrat sözleşmesi geliyordu önüme,yani ben ayrıyeten bir daha sözleşme önermiyordum.
    Cm 03/04 oynayanlar bilir!
    Zaten eğer ki sizin bahsettiğiniz pazarlık oyuncuyla anlaşırken ne kadar istediğini söylemesiyse onu ben de de söylüyor!
    Fm 2006'da oyuncunun kendisiyle pazarlık yaptıktan sonra ya reddediyor,yada kabul ediyor beninim anlatmak istediğim bu!
    BAzı arkadaşlarda oluyormuş bana rastlamadı onun için açtım konuyu da!

Kardeşim ilk mesajımda üstüne basa basa tekrar ediyorum üstüne basa basa belirttim klübüyle pazarlık değil!!!!!!!!

Galiba yanlış anlamışsınız ya da ben anlatamamışım futbolcu zaten gelmeye niyeti varsa her zaman istediğ parayı belirtiyor,benim demek istediğim o değil!
    Mesela futbolcuya teklfi yapıyordum fb ile ilgilenmediğini söylüyordu,iyi bir teklif yaparsam daha iyi maaş hak ettiğini düşünüyor diyor ve tekrar kontrat sözleşmesi geliyordu önüme,yani ben ayrıyeten bir daha sözleşme önermiyordum.
    Cm 03/04 oynayanlar bilir!
    Zaten eğer ki sizin bahsettiğiniz pazarlık oyuncuyla anlaşırken ne kadar istediğini söylemesiyse onu ben de de söylüyor!
    Fm 2006'da oyuncunun kendisiyle pazarlık yaptıktan sonra ya reddediyor,yada kabul ediyor beninim anlatmak istediğim bu!
    BAzı arkadaşlarda oluyormuş bana rastlamadı onun için açtım konuyu da!
    senin bahsettiğin durum oluyor ama çok sık değil...

Nesil
    2006
    Yer
    Gebze/Kocaeli

zaten fm 2005 in en güzel yanı oydu 2006 fazla oynamadım bilmiyorum orada nasıl..

Nesil
    2006
    Yer
    DEPLASMAN OTOBÜSÜ!!!

Quote Originally Posted by hizlioglu
    senin bahsettiğin durum oluyor ama çok sık değil...
    Eyvallah,bana hiç olmadı inş. fm 2007'de biraz daha önem verilir buna.

Mesaj Yetkileri