1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: 3 günde 3 maç!

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Thumbs down 3 günde 3 maç!

fikstürde nasıl olduysa premier lig'de üst üste üç günde üç maç (lig maçı) denk geldi. daha önce karşılaşan var mı böyle bir şeyle? yahut gerçekte rastlayan? 9 günde 5 maç olmuştu ama hiç üç gün üst üste olmamıştı.

Nesil
    2006

Oyunun çözemediği en büyük problem. Avrupa maçları için lig maçlarının günün değiştiriyor; ama değiştirirken bırakacağı etkiyi düşünmüyor.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

aslında re-arranged deyip erteliyor diğer maçları ama bazı maçları görmezden geliyor sanırım yapay zeka(!)...

Nesil
    2006

Kesinlikel yapay zeka, özellikle Türkiye'de play-off yüzünden 1 haftada 4 maç oynayabiliyorsun. Si Games, yapay zeka üzerine çok çalışması gerekiyor.

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

Benim başıma hiç gelmedi en yakın 2 gün arayla yapıyorum o da çok nadir..Sizin Patchden kaynaklanıyordur

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Bunu daha önce Miles Jacobsen'e sormuştum. Eski update ile açtığınız oyunu yeni update gelince de devam ederseniz böyle hatalar ile karşılaşabiliyorsunuz demişti. Yeni kariyer açmak en sağlıklı çözümü. Diğer türlü kariyere devam edersen sık sık bu durumla karşılaşırsın.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

güncelleme aynı.

Demin geldi başıma ayın 26-27-28 inde 3 ayrı premier lig maçı hadi bakalım bacaklara kuvvet.

Mesaj Yetkileri