1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Ne Messi ne Ronaldo; Regen rulez!

Talking Ne Messi ne Ronaldo; Regen rulez!

2 sezondur bendeydi. Geçen sezon normal bir şekilde idare etti ama bu sezon çoştu. Uzaktan atıyor, freekick'ten atıyor, slalom yapıp atıyor. Asıl mevkisi forvet olmasına rağmen kanatta yardırıyor adeta. Ademilson'la ikisi rakiplerin korkulu rüyası oldu.

Nesil
    2009
    Yer
    Afyonkarahisar-Kütahya

Valla harikaymış. Bende meksikalı ramirez diye wbr var. bazen regen bi çıkıyor tam çıkıyor

Quote Originally Posted by DarkCi View Post
    Valla harikaymış. Bende meksikalı ramirez diye wbr var. bazen regen bi çıkıyor tam çıkıyor
    Bende de var 5 yıldızlı Meksikalı regen. O da aynı mevkide oynuyor. O gelişene kadar Gino Peruzzi ile devam edeceğim.

Nesil
    2009
    Yer
    Afyonkarahisar-Kütahya

Quote Originally Posted by Tunguska1907 View Post
    Bende de var 5 yıldızlı Meksikalı regen. O da aynı mevkide oynuyor. O gelişene kadar Gino Peruzzi ile devam edeceğim.
    demekki meksika wbr konusunda fabrika olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

böyle adamların çıkması çok saçma geliyor bana ne zaman düzelir merak ediyorum demek istediğim pozisyon alması 12 top kalması 11 markajı 9 tam defansif forvet

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    böyle adamların çıkması çok saçma geliyor bana ne zaman düzelir merak ediyorum demek istediğim pozisyon alması 12 top kalması 11 markajı 9 tam defansif forvet
    Forvette de oynattım fakat kanatta adeta uçuyor eleman. Şu an oynadığım maçta 2 gol daha attı. Henüz 3 yıldızı dolu. Potansiyeline ulaşması için 2 yıldız daha var.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Tunguska1907 View Post
    Forvette de oynattım fakat kanatta adeta uçuyor eleman. Şu an oynadığım maçta 2 gol daha attı. Henüz 3 yıldızı dolu. Potansiyeline ulaşması için 2 yıldız daha var.
    demek istediğimi anladın sanırım birde oyuncuyu ilk keşfettiğindeki profili varsa paylaşırmısın

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    demek istediğimi anladın sanırım birde oyuncuyu ilk keşfettiğindeki profili varsa paylaşırmısın
    Vardı aslında ama format attım 2 gün önce gitti hepsi. Bakayım yine buraya atmıştım yanlış hatırlamıyorsam.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

adam attigi gol kadarda asist yapiyor cok felaket bir oyuncu

Quote Originally Posted by KanaKe View Post

adam attigi gol kadarda asist yapiyor cok felaket bir oyuncu
    Senin oyuncu da güzelmiş. Aynen çok iyi bi adam ya. 23 maçta 14 gol 20 asisti var şu an.

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Regen oyuncularınızın profillerini paylaşmak için aşağıdaki başlığı kullanınız. İlgili mesajlar, bahsi geçen konuya taşındı.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=110962
    Last edited by vivoperlei : 20.Ocak.2013 at 16:38

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Mesaj Yetkileri