besiktasa forvet arriyorum.
bojinov ve mirko vucinic bana gelmek istiyorlar vucinic i 10 milyon euro ve bojinovu 11 milyon euroya alabiliyorum. yoksa baska bir forvet allimi.
besiktasa forvet arriyorum.
bojinov ve mirko vucinic bana gelmek istiyorlar vucinic i 10 milyon euro ve bojinovu 11 milyon euroya alabiliyorum. yoksa baska bir forvet allimi.
bojinov tabiki
valeriyi al
bojinov al
2 vucinic 1 bojinov etmez ne demek istedigimi anlamışsındır![]()
bojinov ...
ben farklı düşünüyorum her iki oyuncuyu da alıp oynattım.vucinic daha doğru bir tercih bence.
aslında kimi yanına alacağına bağlı toni gibi bir forvetin varsa kesin bojinov. Çünkü yanyana oynadılar mı inanılmaz oluyolar
ben vucinic derim kendisi bizzat forvetimde ve cok memnunum tam bi gol makinesi ...
Mirko Vucinic
bence bojinow
valeri bojinov...yanına maximiliano ayala derim.ikisi super oluyor..
bence de bojinov daha iyidir
bende bojinov diorum her gittiğim takıma alıorum adamı...
Bojinov !
Eğer alabiliyorsanda CAVENAGHI![]()
1 milyon eurodan bişey olmaz al bojinovu
sen neden böle dedin ben anlamadım.bojinov o kadar ucuz mu ya.Originally Posted by batuhan1907
10 milyon euro yazmak istedin herhalde.
Cüneyt ilk mesajı okuduysan konuyu açan arkadaşımızın Bojinov 11 milyon euro Vucinic ise 10 milyon euro demiş. Batuhan da şunu demek istemiş: "10 milyona Vucinic'i alacağına 1 milyon daha verip Bojinov'u al"Originally Posted by cüneyt11
11-10 = 1![]()
hahah selman bugün formundasın
Bence Bojinov'a veya Vucinic'e o kadar para vereceğine 500.000 euro'ya Hugo Almeida'yı al. Hem senin almak istediğin bu iki forvetten daha çok gol atar hem de paran cebinde kalır ve daha farklı mevkilere sağlam transferler yaparsın.Originally Posted by besiktas1903
Zaten duyulmamış isimler hem ucuz oluyor , hem gol yollarında etkili oluyor..
Yıldızı parlayan bazı futbolcular ise bu oyunda çok pasif !
bojinow tabiki başka söze gerek yok
KAÇINCI YILDASIN BEEE ONA GÖRE SÖLESENE SENDE amma yaptın haa burak erdalı alll
bojinov![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
bojinov u al
cesar delgado varken vucinice bojinova ne hacet.arkadaşlar
arkadaşım düşünmen bile hata tabiki valeri bojinoz![]()
ben vucinic derim aldım süper oynuyodu
bence vucinic Türkiyede çok iyi oynuyor