daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Bursaspor'da işler karışık, bunun maça nasıl yansıyacağı ise şüpheli. Karşımızda hırslı bir rakip de olabilir, dağılmış bir rakip de. Hamit ve Melo yok, ilk 11'den iki önemli isim. Özellikle Hamit'in eksikliği can sıkıcı. Amrabat takıma dönmüş durumda, ilk 18'de olacaktır. Sneijder ve Yekta ilk 11'e girebilir. Derbi galibiyetinin anlamı olması için bir seri lazım, umarım 3 puan ve güzel bir galibiyet çıkarırız.
Fatih Terim defans 4'lüsünü bozmadan Amrabat'ı sağ kanada Sneijder'i sol kanada Emre'yi ortaya çekip Elmander-Umut ile başlayacaktır.Umarım kazanırız.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Teknik Direktörü olmayan ve ciddi sıkıntıları olan bir takım zor bir maç olacağı kesin galibiyet gelirse bundan sonraki maçlara bakarak bir seri olabilir önemli maç
Sneijder ilk 11 başlarsa 3 atarız.
Beraberlik gibi duruyor ama bakalım.
Derbideki galibiyetin anlamlı olması açısından mutlaka kazanılması gereken maç. İki hafta esen rüzgar Drogba, Sneijder ve derbi galibiyetiyle tersine esmeye başladı. Bakalım Fatih Hoca nası bi 11'le çıkacak. Şöyle bi şey bekliyorum: Muslera-Sabri-Semih-Dany-Riera-Engin-Selçuk-Yekta-Emre-Umut-Elmander..
İkinci yarı sneijder izleriz diyorum. Skor tahminim 0-2, goller: Elmander, Umut
Kazanırız.. tek dilegim Melonun yoklugunda Hamit göbekte denensin ama muhtemelen Engin yada Emre ortada olacak.. Kazanırız Bursa artık eski gücünde degil zorlanmayız.
Bursa'da ki uğursuzluğu kırarız inşallah bu maç. Sneijder'in de ilerleyen dakikalarda oyuna sürüleceğini tahmin ediyorum. Elmander-Burak'la başlayabilir maça Fatih Terim.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Muslera
Sabri-Semih-Dany-Riera
Hamit-Selcuk-Yekta-Sneijder
Burak-Umut
kazanirsak cok iyi olcak skor tahminim 0-1 veya 0-2.
Hamit cezalı.
engin oynar ozman hoca 4-3-1-2 deniyebilir ama bugun bi yerde sneijder roportaji gordum fatih terim sistemi sana gore kurcaz 4-2-3-1 oynucaz demis.
şınayder solda oynarmıki hızlı ve güçlu değil adam geçemez
Ofansif ortasahanın her pozisyonunda oynar Sneijder ama merkezindeki kadar verimli olmaz.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Galatasaray için kolay bir galibiyet olacak bence, Sneijder'i izlemek için gitmeyi düşünüyorum maçaAdam ayağımıza kadar geliyor, bir merhaba demez isek ayıp olur
![]()
Her iki taktikte gider Galatasaraya bu taktikle kanatlar 4-2-3-1'de kanatlar cok ofansif olur geri yardıma gelmez.Sabri Riera o yükü taşıyamaz.4-4-1-1'de Amrabat kısmen yardıma gelirse Sağ kannattta Engin Sabri'ye yardıma gelicektir.
Çift forvet oynayacağız bence
Hoca risk alıp 4-3-1-2 deneyebilir. Emre - Selçuk - Yekta önlerinde Sneijder oynayabilir. Burak - Umut veya Elmander de önlerindeki ikili olur. Emre geçen maç iyiydi keseceğini sanmıyorum hocanın. Amrabat sonradan dahil olabilir. Bir diğer ihtimal, Amrabat'ın sağda olacağı 4-4-2.
Güzel bir maç olur ve kazanan Bursa olur umarım5 puan çok beyler azalsın ki heyecan gelsin lige
![]()
Hoca değiştiren takımlarda ileri iten bir pozitif güç olur. Bunun sebebi oyuncuların yeni hocaya kendini kanıtlamaya çaba sarfetmesi. Gerekmese bile oluyor, psikolojik herhalde. Son dönemin en derli toplu Bursaspor'u olabilir bu maç.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Tabii ki GS alacak maçı![]()
Bursa son zamanlarda çok dengesiz sonuclar alıyor fakat bu macta bursaspordan direnc beklıyorum guzel bır mac olacak gıbı
Şu verdiğin kadro bence en adaletli kadro olur.
Bursa kötü takım değil. Hocanın gitmesi iç karışıklıklar falan oyuncular reaksiyon göstermek isteyeceklerdir. Zor maç olacak ama her zaman dediğim gibi tempoyu düşürmemiz lazım biraz pas yaparak. Bursa zaten surekli dikine oynayan bir takım. Biraz pas yapıp rakip yarısahaya yerleşmeyi düşünerek oynarsak bence direncleri kırılabilir yoksa BJK maçı gibi yine hop oturup hop kalkarız.
GS rahat kazanır, istediği kadar teknik direktör değiştirsin Bursa'dan cacık olmaz. 1461 Trabzon maçında hiçbirşey yapamadılar. GS maçında da etkili olabileceklerini düşünmüyorum. GS puan kaybederse Bursa'nın iyi oyunundan değil kendi kötü oyunundan kaybeder.
4-4-1-1 çıkarız maça sneijder 2. forvet gibi oynar